Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bánya már szinte crosspálya. A police volt:D
csak nem a bánya tulaj volt elnéző? vagy talán police?
Ma kipróbáltam az új szimeringeket és egy "kurva nagy szóbeli figyelmeztetés"sel is gazdagodtam:) Amúgy eladó!
Fel kell hívni őket, bánatod elsírni, megmondják kb. mennyiből lehet kijavítani. (Kijavítás: NEM megtákolás olyan óccsóé, ami később nagyon drága lesz)
HALI HA VALAKINEK SZÜKSÉGE VAN HONDA CR 25 125 hpp hengeres évjáratú motornak oldal deknire. A RÉGI MINTA ALAPJÁN UJAT gyártunk. berugókar gyártása is lehetséges kisebb dekli stb. Ár meg egyyezés szerint. érd a sonic18@citromail.hu
hogyér dolgoznak a srácok pilisborosjenön?
Hát igen.. a szimering + a porlehúzó már el volt repedezve... Vettem bele újat+ igol olajat, ma raktam volna össze, de nem akar a helyére menni a szimering, majd holnap.... Még egy dolog amire nem számítottam:
Én is otthon csinálgatom, amit merek, amit nem:
Yamaha Fehér, Pilisborosjenő
ezért nem veszek magyar használt motort...soha többet...
Röviden összefoglalom az elmúlt 4 évben felmerült ilyen kérdésekre a választ:
1. ENDURÓZNI ENDÚRÓT VEGYÉL, NE KROSSZT.
2. SOKAT FOGYASZT... hogy mennyit? Hol? Alföldön? Kavicson? Homokon, sárban, városnéző vagy versenytempóban, télen vagy nyálkás nádasban, netán aszfalton hátrafelé? Szóval valahol 6 és 30 liter között/100km.
3. Ha normálisan használod, a fogyasztással lesz a legkevesebb költséged.
Üdv.

Bocsi, hogy ide írok, de a KX125 fórumban nem nagyon akarnak válaszolni. Ezért itt fogok kérdezni. Ha minden jól megy holnap veszek egy 1997-es KX125-öt, és lenne vele kapcsolatban egy kérdésem. Nos, a kérdés az lenne, hogy mennyit fogyaszt egy ilyen 125-ös 2T motor endurózás mellett? Azt tudom, hogy sokat, de mégis mennyit? Mire számítsak? 7-8 liter? Csak azért érdekelne, mert emiatt a motor miatt egy 600-as XT-t adtam el, és az XT szinte termelte a benzint. Ezért is vagyok kiváncsi rá, hogy kb. mennyit eszik egy ilyen gép.

Válaszotokat előre is köszönöm.
sziasztok!SOS.be tud valaki segiteni, abban, hogy egy jó szerelőt találjak? Vagy, ha közületek valaki szereli otthon a motorját és tud nekem segiteni az is jó lenne. (cr 250)
tán! Most szedtük ki légkulccsal nagy nehezen, hogy rájöjjek nem is kell kiszedni szimering cseréhez....
tán állitható a keménység vele?
Erre is gondoltam, de hirtelen ránézésre ahhoz túl messze van. na mind1:) Esetleg nem tudja valaki, hogy a teleszkóp alján a hatlapfejű csavar közepén a lapos csavarhúzós csavar mire jó?
Amikor ugratsz akkor úgymond "felcsap a lánc " és az vezeti meg nem tudom neked szebben megfogalmazni ennyi telik tőlem
A lengővilla-tengelye fölött az a görgő miért van? Olyan mint valamilyen láncvezető, hirtelen az jutott eszembe, hogy arra az esetre van ha szakadna a lánc.
jah!mert nekem ez volt a baja és följebb raktam a subertün az alátétet egyel és megoldódott a probléma!
hát nem mert általában húzzuk neki rendesen és nem úgyvan h dadog és utána elkezd menni hanem ha dadog akkor dadog sokáig ha meg gondol egyet akkor szépen megy mindig nincs vele baj ez csak ilyen fel fel lépő probléma:(
nem akkor csinálja amikor mész kicsit többet kisgázon lecsutkázod neki és ledadog aztán meg huz rendesen?
sziasztok! hát szerintem kinyit a power mert érezhetően megjön az erő kapar minden sebességben meg pörög is rendesen csak szaggat oylan néha mintha szabályozna ezért nem tudok mire gondolni. Karbi meg most volt tisztítva.
Nekem ugyan ezt csinálja 1-2 ben... neked minden sebességben? Amúgy az egyik ismerősömnek is ez volt és egy alapos karbi tisztítástól megjavult.
Biztos hogy kinyit a power? Akkor csinál ilyet ha nem nyit! Gyujtás is lehet de ahogy irtad akár a gyertya is, bár a gyertyának nagyon kicsi a valószinüsége az vagy jó vagy egyátalán nem!
Sziasztok!

Van egy honda cr 125 motorom a probléma a következő a henger felső hengerfejjel felfekvő rész felpattogott . Járt már gy valaki?
Lesíkolással majd vastagabb Hf tömítéssel orvosolható?

Szerintetek Előre is köszönöm

Üdv
Üdv mindenkinek ! Keresek Honda cr 125-höz alkatrészeket legfőképp idomot (hátsó sárvédő rajtszám tábla ) . De ha van jó állapotú alkatrészed az is érdekel . Elvileg 92-es meg szerintem gyakorlatilag is