sziasztok van egy honda cr125-ön és olyan probléma állt elő, hogy mikor kinyit a power nem pörög fel normálisan csak dadog. Tudtok valamit mondani erre én gyertyára tippeltem vagy esetleg nincs neki elég benzin?
Nekem pedig olyan kérdésem lenne, hogy a lamellák hány mm-ig használhatóak? (Néztem Service Manualt, de erről nem találtam infót.)
És hogy mi a teendő akkor, ha: jár a motor, leteszem 1-esbe és lefullad. (Ha bakon van, elkezd forogni a kerék, akkor is ha teljesen be van húzva a kuplung.) Bowdenen már állítottunk, de semmi és nagyon a lamellák sincsenek elkopva (3 milisek) esetleg a rugók?
Ha valakinek kell a Sidi Crossfire 46-osnak írt, de 45-ös lábra való csizmám, szóljon, és nem hírdetem meg. Ilyen piros, mint ITT EZ, csak koszosabb, és az egyik csuklópontja javítva van. Ennek megfelelően az irányára 40ezer Ft.
20 31 22 023
Szia.Az aunerben győrben húzták újra,8 vagy 9 ezer volt postával eggyüt.2 nap alatt kész volt.Szerintem ilyet keresel,mert nem sima a felülete,hanem érdes,de majd holnap lefényképezem,és jobban látod milyen is pontosan.
Membránt mérd meg tolómérővel, milyen volt. Bármilyen hűtőt feltehetsz, ha fel tudod fogatni, a mérete nagyjából hasonló legyen... a hűtő csak egy tartály, amiben lehűl a víz, amíg átfolyik rajta.
Membránt is cserélek úgy döntöttem mert kicsit felfelé áll. Milyen vastagságú kell ? 96- Cr 125 ! Valamint más fajata hűtőt nem lehet feltenni az eredeti helyett ? Gondolok itt más motorhoz való hűtőre! KX - RM STB. Mképpen kell az eredeti ?
szerintem az az orrvas hasznos dolod ha endurózol!egyszer kiforditottam egy szép méretes követ menet közben.csak ugy csattant a csizma orrán!szerintem simán lekapta volna a talpát ha nincs rajta vas!(alpinestars) ha meg csizma sincs akkor meg a lábamat!igy is fájt egy hónapig a bokám!szerintem kell az a vas rá!
És hogy mi a teendő akkor, ha: jár a motor, leteszem 1-esbe és lefullad. (Ha bakon van, elkezd forogni a kerék, akkor is ha teljesen be van húzva a kuplung.) Bowdenen már állítottunk, de semmi és nagyon a lamellák sincsenek elkopva (3 milisek) esetleg a rugók?
Előre is köszi!
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
20 31 22 023
Sajna csak egyben elado!
mez: xxl
naci: 38
Sisak: L
A Progrip szemüvegben most cseréltem lencsét vadi uj!
A szett ára 25000 FT
valakit nem érdekel?http://www.kepesmotor.hu/honda...
Szerintem jó!
Képpel, árral várom az ajánlatokat.
kadar96@freemail.hu vagy telefonon: 06-30-332-44-66
Köszönöm!
Membránt is cserélek úgy döntöttem mert kicsit felfelé áll. Milyen vastagságú kell ? 96- Cr 125 ! Valamint más fajata hűtőt nem lehet feltenni az eredeti helyett ? Gondolok itt más motorhoz való hűtőre! KX - RM STB. Mképpen kell az eredeti ?