Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok van egy honda cr125-ön és olyan probléma állt elő, hogy mikor kinyit a power nem pörög fel normálisan csak dadog. Tudtok valamit mondani erre én gyertyára tippeltem vagy esetleg nincs neki elég benzin?
Halihó, Nincs véletlenül valakinek, jó állapotú, CR 125 váltója? (évjárat '92 azthiszem:)
Szia! Olaj lesz a hunyó, mert egymáshoz vannak tapadva a lamellák...
Ha jó olajat használsz /10w-40 hajtóműolaj, automata olaj/ és nem emel ki, akkor be van verődve a kosarad elég rendesen és ez okozza a hibát!
Nekem pedig olyan kérdésem lenne, hogy a lamellák hány mm-ig használhatóak? (Néztem Service Manualt, de erről nem találtam infót.)

És hogy mi a teendő akkor, ha: jár a motor, leteszem 1-esbe és lefullad. (Ha bakon van, elkezd forogni a kerék, akkor is ha teljesen be van húzva a kuplung.) Bowdenen már állítottunk, de semmi és nagyon a lamellák sincsenek elkopva (3 milisek) esetleg a rugók?

Előre is köszi!
Szemüveg kell, van most akcióban scott:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Ha valakinek kell a Sidi Crossfire 46-osnak írt, de 45-ös lábra való csizmám, szóljon, és nem hírdetem meg. Ilyen piros, mint ITT EZ, csak koszosabb, és az egyik csuklópontja javítva van. Ennek megfelelően az irányára 40ezer Ft.
20 31 22 023
Jaja kulon is elado 24990! ;)
Sajna csak egyben elado!
Hali.Külön a szemüveg is eladó?És ha igen mennyi?előre is kösz
Eladóvá vált használt cuccaim
mez: xxl
naci: 38
Sisak: L
A Progrip szemüvegben most cseréltem lencsét vadi uj!
A szett ára 25000 FT
Honda Crf 450 idomszett új.Ha valakit érdekel pici pénzért eladó.
Eladó a motorom!
valakit nem érdekel?http://www.kepesmotor.hu/honda...
Üdv .: cr 125 öst keresek 05-07 évjárat között, lehetőleg dunántúlon:)
Írtam a galériádhoz!
Szerintem jó!
KERESEK Honda Cr 250 (1988)-as motorohoz kuplung felőli nagy deknit.

Képpel, árral várom az ajánlatokat.

kadar96@freemail.hu vagy telefonon: 06-30-332-44-66

Köszönöm!
Köszi, megérkezett!
elég erősnek néz ki! köszi a tippet!
Így néz ki.
Szia.Az aunerben győrben húzták újra,8 vagy 9 ezer volt postával eggyüt.2 nap alatt kész volt.Szerintem ilyet keresel,mert nem sima a felülete,hanem érdes,de majd holnap lefényképezem,és jobban látod milyen is pontosan.
köszi hogy +nézted!kérdés,fiatalabb idom nem jó rá?
Membránt mérd meg tolómérővel, milyen volt. Bármilyen hűtőt feltehetsz, ha fel tudod fogatni, a mérete nagyjából hasonló legyen... a hűtő csak egy tartály, amiben lehűl a víz, amíg átfolyik rajta.
Na még van egy -két kérdésem!

Membránt is cserélek úgy döntöttem mert kicsit felfelé áll. Milyen vastagságú kell ? 96- Cr 125 ! Valamint más fajata hűtőt nem lehet feltenni az eredeti helyett ? Gondolok itt más motorhoz való hűtőre! KX - RM STB. Mképpen kell az eredeti ?
1989, jaja. Sajnos nincs
Ez ugyanaz, Csepelen a Tuza Dani. Sötét grafit szürke anyag, nagyon jól tapad, nekem az feszül a Yamahán, alig várom, hogy gyűrjem
szerintem az az orrvas hasznos dolod ha endurózol!egyszer kiforditottam egy szép méretes követ menet közben.csak ugy csattant a csizma orrán!szerintem simán lekapta volna a talpát ha nincs rajta vas!(alpinestars) ha meg csizma sincs akkor meg a lábamat!igy is fájt egy hónapig a bokám!szerintem kell az a vas rá!