Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK, írj egy mailt. Ha előre utalsz, 1115Ft a csomag (ma adtam fel egy térdvédőt ennyiért), ha postai utánvét, akkor 1770 Ft jön a 2000-re.
Adom hozzá a tüskéket alátéttel, sasszeggel stb., csak be kell rakni.
Szia!
Érdekelne a használt. Újra nincs pénzem... :D meg csak azért kell mert a szerelő elvitte próbára a gépem és elhagyta.... közben eladtam a mocit és kölcsön kellett kérnem a lábtartót egy cimbitől. és neki venném :D
Ha behány a képtől, üzenem neki, hogy plusz egy ezresért lemosom, még ezerért leködölöm fekete hőállóval, ahogy eladás előtt szokás
öszi megmutatom neki,majd és jelentkezem dabas nincs messze....Pecázni járok oda úgy is....
Guti86
A stift a dugattyú porlasztó felöli oldalán van és ha onnan nézed a dugót, akkor egy kicsit balra eltolva!
Van nálam egy 250-es CR rezó, amiről nem tudom, mikorié volt, mert leszedve került hozzám. Dabas nincs messze nektek sem, átugrotok érte? Odaadom 5-ért, ha nem jó, visszacsináljuk.
...mondjuk ha van rá pénzed, 10-ért vadonat új fekete van párban, ami kb. 2-szer ilyen széles.
Sztem,2001-re nem jó..Az a baj hogy egyik haveromnak kell,mert neki akarnék segíteni,úgyhogy látnia kéne,majd valahogy megmutatom neki,azért küld a képet...kösz.
88-94-ig egyformák, nekem van egy pár, ami 91-es CR125-ből lett kiszedve, 2000+postáért tiéd lehet.
A képen még a vázban van.
Üdv!
Remélem tudtok segíteni. 94-es évjáratú Honda CR 125 géphez keresnék bal oldali lábtartót. vagy párban. bontott használ minden érdekel. Előre is köszi.
Szia! Nekem van eladó rezóm. Most vettem, szép állapotban van, nagyon kevés és kicsi horpadás van ratjta, de a lényge hogy törés-repedés nincs. 88-as évjáratúhpz vettem, de egyáltalán nem passzol mert újabra való. Holnap csinálok képeket!
Heló,!SEGÍTSETEK! CR250 (2001) rezót keresek hozzá.lehet használt,is de csak jó állapotú érdekel...Ha van valakinek jelezze Köszi!
Értem
Kösz a segítséget
én e-bayről vettem (mint szinte majdnem mindent)
Auner! Ha ott nincs akkor nem tudom... Az srs dugattyúdon hol van a stift? Kipuffal szemben középen vagy el van tolva vmilyen irányba?
Én vettem már 1-2 dolgot!
Pl: dugattyút, hajtókart, komplett főtengelyt stb
Természetesen lehet, meg még sok más alkatrészt is!
JJ INTERNATIONAL Kft-nél
És lehet kapni valahol magyarországon wiseco dugattyút?
Nekem van egy 53.935-ös méretű SRS dugattyúm, csak hát gyűrűt nem tudok szerezni hozzá!
A WISECO-n van a 2 furat!
Én is ilyet akartam enyémbe csak nemtaláltam sehol magyarországon aztá megvettem bele a wösnert de hát lyukat fúrni meg nem mertem rajt hátha megakad vagy akármi
Vagy Wiseco?...

Ezeket mindig összekeverem. Wiseco
Biztos hogy wösneren volt mer én meg arra emlékszem határozottan h a wösneren nemvolt amit utoljára beleraktam
Nekem a Wössneren határozottan volt, kettő is, egymás alatt, a többire nem emlékszem, Proxra én magam fúrtam.
Gyárilag nincs valameklyik dugón ilyen furat mintha a wisecon lenne ugy emlékszem lehet írnak erről is dehát lofaszt se értek