Ehh...eladtam már. Van egy jobbos, sapkával, csővel, de régebbi évjáratra való, meg amúgy is, nem jó neked, meg van egy pár régi CR500-ra való, az keskenyebb, hosszabb. Bocs.
van hűtőm, de csak párban adom el, fekete színű, nem ereszt... lefényképezzem? 12-ért adom a párat, de kellene egy lyuktávolság és méret, mert nem vagyok benne biztos, hogy 96-osra jó.
A flex nem vicc, én mindig hosszabb láncot veszek, aztán leflexelem a láncszemen a megfelelő szegecs tetejét, kiütöm belőle, és máris a megfelelő hosszúságú lesz. Nagyjából mindenki így csinálja.
Kuplung oldali nagydekni ritka és 25 alatt nincs. Van egy rá való hibátlan vízpumpafedelem viszont. Meg 4db csodaszép hátsó sárvédőm, darabja 800Ft Berúgókarom sincs.
Igazából engem csak a szakítószilárdság zavar :) Nem tudom mi az az ár amit + ér egy lánc! Néztem még EK láncot! SROZ 520 - o gyűrűs! 80 Le ig ajánlott! 17000 Ft .... Amúgy 13-51 es fogaskerékhez 114 szemes láncot ír! Viszont ezeket 116-120 ba lehet venni! Itthon ha nincsen ehhez való szerszámom ne álljak neki átalakítani ugye ?
Hát ja, kb '93
De még azt is sokallom, mivel az egész eleje öregebb!
Pl:Első teleszkópok, telószár befogók
Tegyél fel egy képet a másik oldalról is, ha van!
Na, a képek. Eredeti Jjapán :) DOT 87 van benne, tehát 1988-as CR-é, a csapágyak futnak, a lánckereket inkább dobd le róla, minden küllő megvan és ép, megpörgettem, nincs benne nyolcas.
10.000 Ft + posta
igen méltányos ár érte, főleg ha azt vesszük, hogy a küllők darabja 800Ft, anya 200 Ft, agy 10-es, ráf 5.
Bármilyen Honda CR-re jó, 125 vagy 250, aminek 6 csavaros féktárcsája van.
A flex nem vicc, én mindig hosszabb láncot veszek, aztán leflexelem a láncszemen a megfelelő szegecs tetejét, kiütöm belőle, és máris a megfelelő hosszúságú lesz. Nagyjából mindenki így csinálja.
De még azt is sokallom, mivel az egész eleje öregebb!
Pl:Első teleszkópok, telószár befogók
Tegyél fel egy képet a másik oldalról is, ha van!
10.000 Ft + posta
igen méltányos ár érte, főleg ha azt vesszük, hogy a küllők darabja 800Ft, anya 200 Ft, agy 10-es, ráf 5.
Bármilyen Honda CR-re jó, 125 vagy 250, aminek 6 csavaros féktárcsája van.
http://www.motodacross.com/
Ilyen a típustiszta 1993-as, fekete blokkkal, ilyen hűtőidommal:
http://www.motodacross.com/hon...