Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom. Sárvédő akkor nem köll? NÉGY igen szép darab...
Ehh...eladtam már. Van egy jobbos, sapkával, csővel, de régebbi évjáratra való, meg amúgy is, nem jó neked, meg van egy pár régi CR500-ra való, az keskenyebb, hosszabb. Bocs.
12-é egy pár!? az anyámat!én 15é vettem egy balosat anno! bár akkor annak is örültem hogy találtam!
E-mailban leírtam a címem. Várni fogom a csomagot! Köszönöm!
Jöhet a fénykép! Holnap vagy holnap után tudom megmérni! Elő kell túrnom a pincéből :)
van hűtőm, de csak párban adom el, fekete színű, nem ereszt... lefényképezzem? 12-ért adom a párat, de kellene egy lyuktávolság és méret, mert nem vagyok benne biztos, hogy 96-osra jó.

A flex nem vicc, én mindig hosszabb láncot veszek, aztán leflexelem a láncszemen a megfelelő szegecs tetejét, kiütöm belőle, és máris a megfelelő hosszúságú lesz. Nagyjából mindenki így csinálja.
A flexet csak viccből írtad ugye ? Amúgy Balos Cr hűtőd nincsen ? (1996) Vagy olyan ami ehhez passzol!
A vízpumpám van ramaty állapotban, de sajnos nem a fedél, hanem ami a deknin van.
Kuplung oldali nagydekni ritka és 25 alatt nincs. Van egy rá való hibátlan vízpumpafedelem viszont. Meg 4db csodaszép hátsó sárvédőm, darabja 800Ft Berúgókarom sincs.
keme: Holnap tudnád postázni a felnit?
Sajnos csak arról tudok nyilatkozni, amit kipróbáltam már. A hosszabb láncból lehet rövidebbet csinálni flex-el, a rövidebbet meg...b@szhatod...
Igazából engem csak a szakítószilárdság zavar :) Nem tudom mi az az ár amit + ér egy lánc! Néztem még EK láncot! SROZ 520 - o gyűrűs! 80 Le ig ajánlott! 17000 Ft .... Amúgy 13-51 es fogaskerékhez 114 szemes láncot ír! Viszont ezeket 116-120 ba lehet venni! Itthon ha nincsen ehhez való szerszámom ne álljak neki átalakítani ugye ?
Nagyon szépen köszönöm!
Így van, az eleje erősen '90-es évjárat, a váz, a légszűrő doboz már mehet '93-tól!
Hátsó kerék úgy néz ki megoldódott. Még mindig keresek: Kuplung oldali nagy deknit, berugókart és egy hátsó sárhányót! Ha van írj!
Sosem volt Iris láncom, de találtam olyan oldalt, ahol a "motocross" kategória alatt szerepel ez az EXP, biztos jó...
azt én is kiszúrtam h az első telók nem egyeznek. Szerintem az egy 90-es évjáratúé
Ment az e-mail!
Hát ja, kb '93
De még azt is sokallom, mivel az egész eleje öregebb!
Pl:Első teleszkópok, telószár befogók
Tegyél fel egy képet a másik oldalról is, ha van!
Keme !Erre mondanál valamit ?
Na, a képek. Eredeti Jjapán :) DOT 87 van benne, tehát 1988-as CR-é, a csapágyak futnak, a lánckereket inkább dobd le róla, minden küllő megvan és ép, megpörgettem, nincs benne nyolcas.
10.000 Ft + posta
igen méltányos ár érte, főleg ha azt vesszük, hogy a küllők darabja 800Ft, anya 200 Ft, agy 10-es, ráf 5.
Bármilyen Honda CR-re jó, 125 vagy 250, aminek 6 csavaros féktárcsája van.
94-esre mondják de eddig én se tudtam hová tenni
engem is érdekelne mi kókány rajta?annyira én se vagyok tisztába a változtatásokkal!
Innen összenézheted a különböző évjáratok teleszkópját, idomokat, hásó lengővillát stb.:
http://www.motodacross.com/

Ilyen a típustiszta 1993-as, fekete blokkkal, ilyen hűtőidommal:
http://www.motodacross.com/hon...