Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÜDV
valaki CSERÉLNE HONDA CR250-et..egy KTM LC4 640 DUKE2 re ? 5980km es.. fiatal évj érdekel..
bővebben email.. ise07@freemail.hu
Most nézem tényleg 00 vagy 01 es a géped,de akkor is célszerű lenne összenézni azonos évjáratú gyárival...dugó belsejében nincs gyártó feltüntetve?
Össze kellene nézni egy normál CR dugóval,asszem 91-99 ugyanaz van benne,nem hinném hogy különbözik a gyári verzióból...párszor olvastam itt ezt az "SRS tuningot"érdekelne hogy ez mit is jelent azonkívül hogy gondolom vmelyik külső fedélen ugyanez a felirat van...hengeren van vmi eltérés a gyáritól külsőre?Vagy ez a tuning is vmi "parasztvakítás"vajh?
A motorod egyébként 1998-as, arra rá tudod tenni a 99-es idomszettjét, és máris "fiatalodik" egy évet, aminek semmi értelme.
Az első sárvédőt le tudod cserélni akár 2012-es Hondáéra is, ennyi. De minek? Szerintem egy szép, eredeti, gyári állapotú motor sokkal gusztusosabb, mint egy felcsicsázott, újabbnak TŰNŐ.
brembo kereke sm szet eladó!
komplet kereket adok gumistól és tárcsástól a gumik jó álapotva vannak! 25e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Idomok valakinek?

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Cserélhető is 34 körüli karbira.
Kösz a segítséget:D
heló mindenkinek
írja meg valaki, hogy 450crf-be a 100 kg-al mennyi olaj kell a villába?
Guti86
Én 1db dugattyú gyűrűt sem találtam SRS-ből hazánkban!
Erre én is kíváncsi lennék tud-e valaki valami konkrétat mondani!
Igazából az érdekelne h dugót merre találok meg adatok róla...
Sziasztok! Cr-hez srs cuccokba tud valaki segíteni?
Fél Magyarország ezzel próbálkozik
1991-es, annyira nem vészes állapot így képen... hallani, próbálni kellene.
Sziasztok nem tudom valaki próbálkozott e már ilyennel de az lenne a kérdésem hogy van egy 99-es 250 cr-em idomokat szeretnék rá venni és hogy ven e olyan (fiatalabb) évjártú idom/idomszett ami passzol ehez a régebbi tipushoz is vagy egy kezdő barkácsoló (mint én is) a motorhoz tudja igazítani?
Szia! Motor vásárlás előtt vagy?
Üdv köszönöm szépen a hozzászólást, nem szeretnék 100 motort belinkelni de még erről egy rövid véleményt ... köszi !
Arról is érezhető, mennyire nincs pénze az embereknek, hogy régen alig találtam motort, mikor venni akartam, most meg özönlenek az ajánlatok, mikor nem akarok venni.

Nem lenne értelme megvennem, 1-2 hét, és kész az enyém (02 YZ250), legfeljebb ha annyiért adod, amennyiért megéri eladnom...de annyiért meg tőled is el fogják vinni.
Most cserélem ami rossz. Megvettem a hátsókerekedet, a repedt-csúnya sárhányót az általadra lecseréltem, a kuplung deknim törött volt, ezen a héten jön meg a zsírúj, mindenbe új olaj, előző rezómon volt egy kis lyuk, azt is cseréltem fiatalabbra... Motorikusan nem is kellett rákölteni mert nagyon egyben van. Prox hajtókar, szép dugó. Az a baj, hogy fiatal vagyok még egy ekkora motorhoz, de egyuttal egy cross fenntartásához is.
Az mit jelent, hogy most van felújításon?
Nem kell a Cr-em? 180-ba odaadom és most van felújításon!
Elkelt 160ezer készpénzért. Hiába, a KP nagy úr.
Ittvannak a képek a rezórol,egy festés lehet ráférne
Szia,

apró rohadások vannak a sárvédőíven, átlyukadva nincs, alá nem néztem. Hívj fel, visszahívlak: 30 622 12 38

Tudom, hogy szar kereskedő duma, de tényleg így van, ma este jön Szegedről egy hentes srác, 160-at ajánlott érte, meglátjuk, mire jutunk.
Sziasztok!

Nem tud valaki egy megbízható,türelmes és jó crf450x szerelőt Balaton környékén? Továbbá akinek volt már problémája 450x-nek a fúvókázásával, az milyen új szettet vett meg bele?

Köszönöm szépen!