Össze kellene nézni egy normál CR dugóval,asszem 91-99 ugyanaz van benne,nem hinném hogy különbözik a gyári verzióból...párszor olvastam itt ezt az "SRS tuningot"érdekelne hogy ez mit is jelent azonkívül hogy gondolom vmelyik külső fedélen ugyanez a felirat van...hengeren van vmi eltérés a gyáritól külsőre?Vagy ez a tuning is vmi "parasztvakítás"vajh?
A motorod egyébként 1998-as, arra rá tudod tenni a 99-es idomszettjét, és máris "fiatalodik" egy évet, aminek semmi értelme.
Az első sárvédőt le tudod cserélni akár 2012-es Hondáéra is, ennyi. De minek? Szerintem egy szép, eredeti, gyári állapotú motor sokkal gusztusosabb, mint egy felcsicsázott, újabbnak TŰNŐ.
brembo kereke sm szet eladó!
komplet kereket adok gumistól és tárcsástól a gumik jó álapotva vannak! 25e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok nem tudom valaki próbálkozott e már ilyennel de az lenne a kérdésem hogy van egy 99-es 250 cr-em idomokat szeretnék rá venni és hogy ven e olyan (fiatalabb) évjártú idom/idomszett ami passzol ehez a régebbi tipushoz is vagy egy kezdő barkácsoló (mint én is) a motorhoz tudja igazítani?
Arról is érezhető, mennyire nincs pénze az embereknek, hogy régen alig találtam motort, mikor venni akartam, most meg özönlenek az ajánlatok, mikor nem akarok venni.
Nem lenne értelme megvennem, 1-2 hét, és kész az enyém (02 YZ250), legfeljebb ha annyiért adod, amennyiért megéri eladnom...de annyiért meg tőled is el fogják vinni.
Most cserélem ami rossz. Megvettem a hátsókerekedet, a repedt-csúnya sárhányót az általadra lecseréltem, a kuplung deknim törött volt, ezen a héten jön meg a zsírúj, mindenbe új olaj, előző rezómon volt egy kis lyuk, azt is cseréltem fiatalabbra... Motorikusan nem is kellett rákölteni mert nagyon egyben van. Prox hajtókar, szép dugó. Az a baj, hogy fiatal vagyok még egy ekkora motorhoz, de egyuttal egy cross fenntartásához is.
Nem tud valaki egy megbízható,türelmes és jó crf450x szerelőt Balaton környékén? Továbbá akinek volt már problémája 450x-nek a fúvókázásával, az milyen új szettet vett meg bele?
valaki CSERÉLNE HONDA CR250-et..egy KTM LC4 640 DUKE2 re ? 5980km es.. fiatal évj érdekel..
bővebben email.. ise07@freemail.hu