Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és ha mégsem tetszene, vagy nem passzolna bele akkor visszaveszem... Senkit se akarok átverni!
Szia! 88-as motorról való. Szerintem stimmelni fog, mivel én most próbáltam bele 90 feletti Cr kereket és passzolt.
Hali mindenkinek!Kemétől lenne kérdésem.Az autó hogy áll a rohadással?Lehet hogy érdekelne!
Heloka 91-utáni a kerék vagy elötti?engem érdekelne ha 90 utáni már a forditott teleszkópos tipusé,várom válaszod üdv.
mer má egy kicsit öregebb nem is kellett!? elmész egy kicsit mocizni esőbe mire hazaérsz már más szinű a géped!
Legszívesebben Honda CR-re, de amúgy BÁRMIRE elcserélném, csak ne kelljen rá biztosítást és adót fizetni, kp-ra meg olcsón odaadom... láncfűrész, motoros cucc, simson, etz, tüzifa, gázolaj, BÁRMI ÉRDEKEL!
MŰSZAKIS AUTÓ ELADÓ
kicsit sem gyanús az eredete a motornak... vagy csak én gondolom így?
Eger környékén volt hírdetve kép nélkül CR250, 1995-ös. Felhívom, tuti az? TUTI. Soha többet nem szopattam meg így magam...

(odamentem, a fazon kitolt egy ELÖL-HÁTUL DOBFÉKES cr250-est, amit diszperzites falfestékkel kent le fehérre, a kapun sem mentem be, kocsiba be, duzzogva haza... )
ZTAQRVA
Eladó sorba került Honda Cr 250-es hátsó felnim. A küllők, és az agy hibátlan állapotban van, a felnicsík sérült, de javítva lett. Ha kell "megbontom a kereket", de első sorban odaadnám az egészet. Tárcsa, és lánckerék nélkül.

Kérésre küldök még képeket. Cakk-pakk 5.000Ft-ot kérnék érte!

(Amin a gumi van, de az már idő közben lekerült róla.)
haverom cserélt volna 250es quadot krosszra!lett is rá jelentkező miskolcról.89es honda cr!mondtuk hozzátok el kipróbálni!elhozták próbálnánk ki nem volt benne benya!hoztam!rugásra istennek nem indult!megtoltuk ugy beindult de fulladozott nem ment csak szivatóval!kérdezem tőlük mi van vele?!ennek semmi baja ma még mentek vele!gyötörtem még egy kicsit hátha életre kell!nézem a tulfolyón csöpög a víz!mondom ez val.szeg hengerfejes!mondják az nem létezik ennek semmi baja nem volt!megnéztem a hütőt nem volt benne viz!mondom most már nem fog csöpögni mert nincs minek!előtte kérdeztem merre jöttek miskolcról!meg se tudták mondani.ugye nem jött össze a biznisz!szépen hazaküldtük őket!érdekes módon másnap ugyanaz a moci egerbe volt meghirdetve!megpróbáltak palira venni!ennyi!
KERESEK! Honda cr 250-es motorhoz (1988) hátsóféktárcsát. Az infók a képen vannakm. (Átmérője: 23 cm.) Akinek van jó állapotúja eladó, az írjon. Árral, képekkel várom az ajánlatokat ide, vagy freemailomra: kadar96@freemail.hu
zsir!sz.tem azzal a festéssel fel is lett ujitva a blokk! de a hangja legalább "gyári visitós"!
Hát hála isten én még nem találkoztam ilyen szakértőkkel akik így akarták rám sózni a szarjukat
Óóóó...hallottam már olyan orbitális baromságokat (érdeklődőtől és eladótól is), hogy a Showder-klub ahhoz képest ó-magyar Mária siralom.

Pl. egy óra rugdosás után a faszi kikapta a gyertyát, megtörölte egy ronggyal, megfújkálta (volna, ha bent lett volna a protézise, ehelyett összeköpködte), majd fény felé fordítva megszakértette: "nem ad szikrát, mert párás a gyertya"...
Kivirágzik :DD:
A 92-eseknek fehér a tankja és pirosak a tankidomok, hátsó rajtszámidomok. Színektől eltekintve tök ugyanaz, mint a 91-es. Megérhet 200-at, de ezt képről nehéz megállapítani. Riasztó jelek:
-ahány csavar, annyi féle
-csavarok legömbölyödve, szétbarmolva
-piros "gumiánpaszta" a tömítések körül/helyett
-kerékcsapágyak, himba, kormánycsapágy lötyögés, lógás
-ülést levetetni, légszűrő mosdatlan, koszos, légszűrőházban áll a dzsuva
-berúgókar ellenállás nélkül leszalad, motor nagyon nehezen indul, sokadik rúgásra/tolásra
-zörgés, csattogás

A következő, szakszerű magyarázatok hallatán azonnal irány a kapu, és szigorú egyes+nyélgázzal ki az utcából:
-"...nem tudom, mi ez a zaj, én is így vettem, meg így is használom"
-"...mert hideg még az olaj, ha bemelegszik elhallgat/sokkal erősebb lesz/nem füstöl ennyire/megújul/kivirágzik stb..."
-"...egy autószerelő haver szervízelte"
-"...há' itt rohággyák el, tessó, há nem viszí a kítszázat!"
stb.
hy!megér sz.tem annyit ha jó a blokkja meg a futómű!én most ujitottam az enyémet blokk +futómü.közel 200 lesz a végösszeg ha kész lesz teljesen!bár már 2évet szolgált szinte hibamentesen!vigyázz nehogy szarba nyulj!
Üdv a burkolat alapján én 92 nek néztem , de amúgy megé annyirt amennyit írtam és mit kell nagyon figyelembe venni vételkor ?
Mutass egy képet róla
1991
De a vázról meg az idomokról belehet lőni az évjáratot ha valaki kicsit ért hozzá
A felnibe is bent van ha gyári a felni
ha 96os akkor olyat keress a felnibe hogy DOT 95
mindig 1 évet hozzá kell adni
Most vennék egy 125ös Cr-t és azt hogydöntöm el hogy hanyas évjárat egy 96ost néztem ki honnan tudom hogy az 96os?alvázszám vagy mi alapján?A választ elöre is köszönöm..:)