Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gerecsemotor?bár elkérik érte a pénzt rendesen!
Esetleg valaki megtudni mondani a 94-es CR125-nek a gyári futómű beálításait?
Esetleg ha tud valaki CR 125 Balos hűtőt az írjon! Vagy adhatna infót hol keressek! Párban is érdekel!
Hali. Ezek az idomok jók a Cr 125 -re is ugye ? (1996) Két oldalsó ami a hűtőknél van! Az enyémen elvileg egy 96-os cr 250 szett van! Ezeket az idomokat mennyiért adod ?
keresd fel Sanyát! biztosan tud ajánlani valamit!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Sziasztok!

2006-os Honda CRF450X mocimba szeretnék supermoto szettet venni.
Ha van valakinek eladó vagy tud valakit akinek van...vagy olyan helyet ahol lehet ilyet "összerakatni" légyszi szóljon!
Két komplett kerék kéne...elöl 320-as tárcsával... távtartóval...lánckerékkel...

Köszi előre is!
Üdv:
Ferkepapa
helló v.feco
kicsit régebbi hozzászólásokat láttam hogy rendeltél egy Jett márkájú olasz csizmát
nos én is csizma vásárlása előtt állok és pont rajta gondolkozom mivel nagyjából árban is megfelel
csak kicsit tartók tőle mivel nem olyan ismert fajta
azt szeretném kérdezni hogy neked bevált-e?
(nekem ez lenne az első ilyesmi csizmám bocs a sok hülye kérdésért)
milyen benne motorozni?
nem túl merev?
van neki valami gyenge pontja?
Súlyra milyen?
az gond hogy nincsen rajta orrvas?
bocs a sok kérdésért
előre is köszi
huzatra lennen szükségem,de nem bőr,vagy műbőrre,hanem a jó tapadós...nézem ebay-t,de hát nem kedvező az árfolyamok miatt...majd GD-t akarom megkérdezni,tán ő is csepelen szerzett valami anyagot,és magának csinálta meg...
hátha tévednék az évjárattal.talán ez segit
este megnézem neked, van-e... Ilyen kell, ugye?:

Honda CR 250 1987-1989

Itt megnézheted: http://www.motodacross.com/
a yamira 5-ért csináltattam, szivacspótlássa együtt, csepelen.
lehet tudni,hogy hol huzattad át az ülést és mennyibe került?
szükségem lenne ilyen csúszásmentes üléshuzatra...
Alakul a téma
Elkészült a váz porfestése,és az újrahúzott ülés is megérkezett
Üdv.mindenkinek!kemétől lenne 1 kérdésem.89 cr250 jobb hátsó idom?esetleg ilyened van elfekvöbe?(sonic20 al már beszéltem)
Szia! Engem érdekelne kuplung oldali nagy dekni. (Amin a vízpumpa van.) Esetleg árulsz olyat? Ha igen mennyibe adnád oda?
honda cr 250 hpp alkatrészek első hátsó kerék tárcsával tengelye. gyujtás váltó kuplung . első hátsó teló idomok 88 tól 99 ig.
valaki nem tudja hol lehetne legolcsóbban beszerezni lengővilla felujitó szettet?ahol én néztem szép huzós ára van!
Hú, bazzeg, mire becsomagoltam... leizzadtam a 6 fokban egy szál pulcsiban. Majd nem röhögni, ha megkapod.
Köszönöm, várni fogom!
A piros egészen biztosan, mert azt egy 86-osról szedtük le. A többi így jutott hozzám, ahogy látod.
Hát...holnap nem nagyon terveztem, hogy posta felé megyek, de legyen.
A piros sárhányó Cr-ről való? Ha igen, akkor 12.000Ft+postáért küldheted a 4-et! (Holnap tudnád? Hétvégén szerelhetnékem lesz.)
Nem növelné a postaköltséget, ha a kerék mellé bedobnám mind a négyet. Odaadom 2ezerért mind, csak vidd, az ezüst Acerbis pl. zsír új, ha valami ETZ krossz építőnek eladsz kettőt ezer/db-ért, máris ingyen van kettő. Na? 12+postáért felni négy sárvédővel?
szerintem ha megfelelő lóerőhöz veszed nem lesz baj a szakadással!inkább a tartóssággal lehet gond!de ha már a did-re is azt mondják hogy nyulik akkor már maga se tudja az ember hogy mit vegyen!
Köszönöm, végülis sárhányót akkor vennék, ha nagyon a pénzemnél maradok, és a deknivél nem számoltam annyival.
A jobbost oda tudom adni 4ezerért is, picit rombusz alakú, de nem ereszt, és a sapkát 2ezerért rádobom, ha valakinek kell.