Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv első ránézésre milyen 93 mat mondanak róla de szerintem 92 , elméletileg felújitott darab mint motorikusan mint felfüggesztés ügyileg :) Esetleg mik azok amiket tutira nézzek át vételnél ? és megér így kép alapján 200-at ?
előre is köszi
Sorry, lemaradt.
Eladó szép állapotú hátsóhárhányó Cr 250-eshez (1986)
Sziasztok! Honda Cr 125 2001-hez keresek új vagy jó állapotú nicasilos hengert! Az se baj ha srs mert most is az van rajt!
Hello
Nekem van egy gyári valahol,estére lefényképezem ha érdekel
Sziasztok! 2001es Cr 250-re keresek kipufogó rezót. Ha minden igaz 97-től 2001ig stimmelnek. Ha valakinek van, kérem jelezze!
Köszi azok az idomok pont jók rajta ,de azért köszi hogy írtál Üdv : EFI #333
Nekem valahol van 2 oldalidomom igaz nem valami szépek de 1500ér odaadom a kettőt
Nem nem bővült haveromé csak egy kicsit gatyába kell rázni , aztán rám hárult ez a feladat
bővült a garázs ?
Üdv mindenkinek ! Keresek Honda cr 125-höz alkatrészeket legfőképp idomokat ( hátsó sárvédő, rajtszám ) ,de ha van más egyéb alkatrészed azt is megírhatod Én 92-es nek néztem de lehet hogy nem az
Az is jó HA ingyen van
Nem kell keményre csömöszölni, különben nem tompít. Sőt, minimálisan elhangolja a 2T motor vezérlését, ha nem a gyárilag kitalált dobbal mész.
A 2T krosszmotorok kipufogása elvileg résvezérelt, valójában ennél komolyabb, a rezonátor konfúzor-és diffúzorkúpjának szögei, hossza, a cső átmérője, és a kúpok közötti dobrész hossza is befolyásolja a gázlengést, plusz a kipufogódob... ha a kipufogott gáz gyorsabban áramlik ki, mint kellene, azzal picit nő a fogyasztás és romlik a sűrítés, ha lassabban, akkor fojtja a motort és tökéletlenebb az égés. És még azt hisszük, hogy a 4T motor bonyolultabb
Èn bazalt gyapotot tömtem bele :) Sàrga színű . Ahogy olvastam a soraidat nem kell kemènyre tömni... Mi àltalàban kemènyre szoktuk... Befolyàsol valamit ?
nekem van itthon vagy fél köbméternyi Isover Akuplat üveggyapot, azt szoktam 50%-75%-ban tömöríteni...
Akkor marad az ami rajta van. Veszek belőle csapàgyakat vagy akàr mi màst ami hasznos lehet ... :) làttam tõmèst dobba. 2k körül volt. Èrdemes azt beletenni vagy jò neki a sima gyapot is ? :D
Ok, de azzal nem sokra jutsz. Kb. olyan, mint mikor a Simsonnak kilyukasztják a gyári kipufogóját...hangosabb lesz, de rosszabbul megy
meg ha meglátod egy komoly pro circuit rendszer árát tuti keme legutolsó tanácsát fogadod meg az előző hozzászólásából!
Nekem csak dob kellene. Hang miatt. Gyàrilag Messico racing rezó van ès valami sima dob :D
Csak dob? Rezó és dob kell...Pro Circuit? Melyik? Platinum? Works? Platinum 2? Shorty?
Mindegyik más hangolás. Ha már a gyári rendszert a végletekig kimotoroztad, vegyél egyet, csak döntsd el, hogy mi kell még, felül egy kis plusz fordulat? Vagy alul még nyomaték? Vagy robbanékonyabb motor? Vagy csak a csillogó króm meg a tudat, hogy tuningcső van rajta? Aztán már csak a karburátort kell hozzáhangolni

A legolcsóbb megoldás, ha egy negyed fordulattal előrébb markolod meg a gázt.
Hát igen, én is meglepődtem... hogy képzelték ezt?
nem úgy volt az :) Odamenet toltam, mert nemvolt kedvem -10 be rugdosni, ott meg van egy lejtő ahol betolja magát:) Na szóval ezalatt 2x elmentek mellettem, de rám se bagóztak... Motoroztam kb 1 órát majd mikor jöttem vissza vártak valahol, de úgy, hogy észre sem vettem őket... Lakott terülten szerencsére szépen körültekintően, normálisan mentem, gondolom követtek bár nem láttam őket. Mikor hazaértem csak befordultak utánam...
Srácok! Honnét tudnék szerezni valami kipufogó dobot CR 125 -re ?(96) Gyári az nem valami penge :) Pro Circuit vagy ilyesmire gondoltam!
Különben is, kik ők, hogy le mernek szólítani egy krosszmotorost, aki magánterületen motorozik, és oda meg közúton jut el?
aztán hogyan sikerült a rend őreinek megállitani? mit kerestek abba a bányában?