Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm h segítettetek! Most már van sebesség a léptetővilla pöcke volt kiakadva mert már elég öreg a gép!
Sok üzemórát kívánok mindenkinek a 2012-es évre!
A vizpumpa csavart nézd át nem e lett felcserélve a hosszabb rossz helyre van becsavarva haverom igy járt cs
Berakod 1-be,és egy haverod nyomja a hátsó féket te meg egy kulcsal lecsavarod.Nekem le kellett flexelni az anya egyik oldalát vékonyra,aztán megmelegítettem,és úgy tört el az anya,mert a fasz, aki felrakta ,bekente menetrögzítővel,hogy a kurva annyába szakadt volna benne a feje.
Ha a főtengely fogaskereke és a kuplungkosár fogaskereke közé csípetsz egy darab puha fémet (alumíniumlemezt), akkor légkulcsozhatod az anyákat...
Kérdés, ki mennyit megy egy év alatt... én olyan 60-70 üzemórát.
vagy légkulcs!vagy keresztül dugsz egy csövet a lengővillán ugy hogy a láckeréknél akadjon.berakod egyesbe.kulcs a csavarra meg egy nagy erőkar oszt hagy szóljon!először azt hittem hogy valami szakadni törni fog de végül engedett a csavar!
én is reszelővel oldottam meg!már egy éve uugy van!fogsz egy tolómérőt megnézed melyik a legmélyebb barázda és ahoz reszeled a többit!igy elég pontosan meg lehet csinálni.és akkor egyenletesen fekszik fel a lamella.persze nem örökös de azért sokáig birja!
srácok h kell leszedni a nagy csavart ami a kuplungkosarat fogja?
CR125-höz még amerikából is (használtan) 25-30ezer Ft a külső kosár, és akkor még rá jön az ÁFA (27%) plusz illeték.
Most az övét is szereljük, szét van szedve. Lamellái és az olaj jó neki, és a kosárra emlékszem hogy recés volt ahol a kép is mutatja. Újra meg gondolom nincs pénze. Én a deknimre várok már 2 hete.
Egyenesbe lehet reszelni, és egy darabig jó lesz, de gyárilag a felülete fel van keményítve, azt sajnos nem kapod vissza sosem. Ha egyenesbe reszeled, három hátránya lesz:
-hamar beverődik újra
-egyenetlenül fekszenek fel a lamellák körmei, hiszen nem valószínű, hogy tized pontosan ugyanannyit reszelsz le minden felületből
-zajosabb lesz a kuplung terhelésváltáskor, mert megnő a lamellák játéka

Előny:
-jobb lesz a kuplung...egy darabig...

Meg kell nézni...Szétszedni nem kell hozzá a motort, az olajbetöltőnyíláson be tudsz kukucskálni, és berúgókarral óvatosan forgasd a kuplungot körbe.
Ment az e-mail!
És köszi a gyors választ!
És ezt el tudja kerülni, azzal ha esetleg megcsiszolná? Mert már néztük, nem olcsó mulatság egy kosár.
a külső kosáron (1) a kép jobb felső részén látható nagyításban...ha így beverődik, nem tudnak szabadon mozogni a lamellák, ezért a kuplung nem emel ki, vagy éppen nem tapad össze, bár ez utóbbi eléggé ritka.
Hello.
Bontotam mostanság kawákat és egy rm et
maradtak jó dolgok PL. PRO CIRCUIT verseny rendszer
pazazz kormány stb.
mutatok pár képet és ha valami érdekel irj vagy hivj
EMAIL: pacso.tacso@freemail.hu
TEL: 0630.649.26.76
Sziasztok!

Nem tud valaki egy megbízható,türelmes és jó crf450 szerelőt Balaton környékén? Továbbá akinek volt már problémája 450x-nek a fúvókázásával, az milyen új szettet vett meg bele?

Köszönöm szépen!
Sziasztok! Ismerősömnek van egy Cr-e, és csúszik neki a kuplung. Mivel enyémnek is volt hasonló baja, de megnéztem a lamellák jók, és csak az olaj volt rossz, így nálaisátnéztük de neki is minden jó. Egy szerelő mondta hogylehet a kosár van beütődve. Lehet hülye kérdés, de ezt hogyan/hol kell megnézni? A kosáron belül hol lehet "megütődve". A barátom nevében is köszönöm a választ!
ha leveszem a kuplungfelöli kis deknit és szétszedem a kuplungot akk hozzáférek vagy h nézzzem meg? jah és köszi a hozzászólást
lefele kicsit kattan és akad kb 1-2 cm-t megy felfelé meg könnyedén megy
Nézd meg a léptető körmöket nem e akadt ki valahogyan?!
Ha bármi szorul, akad, ne próbáld beindítani, mert kárt okozhat... ha kézzel forgatod a lendkereket, és úgy váltogatsz bakon végig, annak működnie kellene...
Sziasztok!
Azzal fordulok hozzátok h felújított cr-em (cr 125 1989) jobb oldali deknije le lett szedve vízpumpa szimering és csapágy csere céljából a váltója sebességben volt nem lett hozzányúlva és nem veszi a sebességet (kuplunggal és anélkül előre hátra forgattuk a főtengelyt de semmi eredmény) de most is sebességben van! mi lehet a gond vagy ha beindítom a motort akk már szépen veszi a sebességet?
Igen motor vásárlás előtt vagyok