Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ment a válasz!
csuhi25@freemail.hu
Azt a távtartót megcsinálja egy esztergályos 2 üveg sörért, ne viccelj, még a régit is benne hagytam mintának! De majd szólok a srácoknak, hogy itt keressenek meg a fórumon.
Szia. Egy e-mailt tudnál adni? Előre is köszi.
Inkább tovább passzolom szerintem ,szóval akik akarták tőled venni azokat átirányíthatod hozzám . A gyors gáz az rámegy azzal nincs baj csak a gázbovden végén ami van menetes rész ami kapcsolódok a gyors gázhoz na ott a menet nem stimmel az enyémen ami van az sima metrikus a maguráé pedig finom . Nem tudod érted hogy mit mondok de az a lényeg hogy inkább tovább passzolom
Kormánycsapágyban a felső kúpcsapágy szabvány?
22-es kormányra nem megy fel? Az hogy létezik, én arról szedtem le. A konzolba olyan kart teszel, amilyet akarsz, vagy vágd le a végét és gömbölyítsd le. Akkor ez jó vétel volt. Sebaj, add tovább, ennyiért bárki elviszi, mióta elvitted, ketten kérdeztek rá, hogy meg-e van-e még-e.
kérdések?nekem 89es évjáratu van!ha tudok segitek!
Hy megjött a csomag , csak kuplungot tudom feltenni a gyors gáz nem jó az enyémre. De mivel ilyen nagy a kuplungkar azért azt sem teszem fel
Sziasztok! Akinek Honda Cr 250-ese van, és 1991-nél öregebb attól lenne pár kérdésem! Van aki segítene? Általános kérdésekre érdekelnének a válaszok.
Ha esetleg valaki csinosítani szeretné a motorját,akkor lenne 2db piros eloxált féktartály fedelem. Amerikából rendeltük,de nem jót küldtek,mert ezek CR/CRF típusra valók. Ára 8000ft/db volt,de most 6000/db áron eladó.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Megtudja nekem mondani valaki hogy a 94-es cr 125-nek a hátsó féktárcsája mekkora átmérőjű és milyen lyukosztású? Ha esetleg van valakinek jó állapotú eladó azzal szívesen megüzletelném
Szevasz Pepepe a telefonszámom 06-30-226-4680
irtam neked a másikon hogy dobj egy cimet a lakosbalint@chello.hu -ra és elküldöm neked levélben.
Szia! Nekem úgy néz ki,április vége,május elejére jönne össze a pénzem,addig ha nem viszik el,lehet érdekel,de nézem a drz-ket is .Ha írsz egy telefonszámot felhívlak,és dumálunk.Üdv Peti
Holnap postára adom. Én nem versenyzek.
Sziasztok keresek Honda CR kayaba első teleszkópot donornak nem kell mind a kettő elég csak az egyik vagy hiányosat.
Keresgéltem és több mint valószinű,hogy az lesz amit te is irtál.Bizony gyűrű gond lesz mert 2óra alatt elváltozik az olaj szine.A szép rózsaszinből kevés motorozás után barnás lesz.
CRF 450-hez (2002) kellene nekem kartervédő(műanyagok is)
Köszönöm
Szagold meg az olajat! Ha benzin szagú akkor a gyűrűknél lehet mit keresgélni. Ha az olaj színe megváltozik pl. szürke vagy világosabb barna akkor hűtő folyadék kerülhetett bele.
Helló!94-es 125-ös Cr-hez keresek első féknyerget.Ha van valakinek szóljon!Köszi
Az van,hogy fel öntöm annyi olajjal amennyivel kell vagyis a felső nivóig és 2órányi motorozás után már meghaladja a maximumot is az olaj.Hidegen is és melegen is több lesz a motorban.
Helló Ronis, engem érdekelne a tömités cucc.Ha meg van még.
Heló ma elvittem a szerelőmhöz a motort és kiderült nincs is olyan nagy baja a motornak! Az automata vezérmű láncfeszítőnek belül van egy acél csík felcsigázva, az nem annyira volt már feszes és nem nagyon húzta vissza a lánc feszítőt! Ebből az acél huzalból levágott vagy 3-4 centit és így nagyobb ellenállása lett! Tökéletesen végzi a dolgát, most már eladásra kész! Megkapja még az új irányjelzőt és egy 80-90%-os gumit előre!
Szia! Nekem van eladó rezóm, a hirdetéseim közt megtalálod.