Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Ha egy képet dobnál e-mailomra azt megköszönném! Milyen állapotban van a felni, küllők, agy? Ha rendben van és passzol bele megbizniszelhetjük!
mármint mi az a sokféle alkatrész?
1993 szerintem, de van benne sokféle alkatrész, igazi Ungarische Kókány.
van hátsó kerekem, 18 colos, neked való, 10-ért tiéd.
Olyan 95-96 körülire tenném!
ezeket az olajos témákat már szinte naponta kérdezgetik!van a topikban keresés funkció! igen jól müködik! én előbb ezt használom és ha nem találok konkrét választ utánna kérdezek!
Szerintetek ez hanyas évjáratú motor?
Úgy Döntöttem IRIS 520 RXP láncot próbálom ki a Cr 125 géphez :) Igaz csak 34 KN a szakító szilárdsága! 12000 Ft

Néztem erősebbet DID 520 MX 39 KN de nem hiszem , hogy 8ezerrel többet ét mint az IRIS! Vagy vegyem ezt az erősebbet ? Mostanában nem szeretnék láncot cserélni! 20000 Ft
És még egy olyan kérdés, hogy milyen olajat használtok a váltóba? A lamellák hány mm-ig elfogadható vastagságúak, hány miliméter után kell cserélni? Köszönöm!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hátsó kereket szeretnék cserélni Honda Cr 250-es motoromba (1988) és milyen évjáratig passzol bele a kerék? Ugyan ez a kérdésem a kuplung felőli dekniről is, milyen érjáratig megy rá?

UGYANITT: Keresek hátsókereket, kuplungoldali nagy deknit, és egy berugókart Honda Cr-emhez, ha van kérlek írj: Itt a toipkban vagy freemail/msn: kadar96@freemail.hu
Csak 125höz nem
Okés! És a kép is helyes:D
1.: neten keresztül a fene tudja
2.: a manualban benne lesz
Ááááá, az első fordított telós 125... Életem második krosszmotorja olyan volt. OK, holnap vagy postázok, vagy ha megtalálom a régi gépemen a manualt, felteszem valami mammutmail vagy toldacuccot.hu-ra, és akkor ingyé van.
Amúgy valaki nem tudja miért nem nyit 1-2be a powerem? Illetve jól tudom hogy teleszkópszáranként kb 6deci olaj kell?
1990 cr125
Egész pontosan milyen évjáratú mihez kell?
Így már szinte te fizetsz, de ha ilyen nagylelkű vagy...:) 9400 Sopron Mende Gusztáv utca 5. 2/6 Kovács Dániel Köszönöm!
A posta.hu szerint kb 600-700ft! Na akkor így mennyi lesz?:)
Olyasmi lehet. Ha úgy jó, legyen az egész egy ezres, postával együtt és kész
5-600?~
na ilyen kmc-m van mint a linken!haveromnak 250es yz-n volt alu lánckerék.nevetségesen rövid ideig birta! és még drágább is mint az acél!
Postai utánvéttel vajon mennyibe lehet egy CD?... Egy ideje nem postáztam semmit.
Fehéréknél szoktam venni, a honlapon nem látok, fel kell hívni:
http://www.fehermotor.hu/terme...