ezeket az olajos témákat már szinte naponta kérdezgetik!van a topikban keresés funkció! igen jól müködik! én előbb ezt használom és ha nem találok konkrét választ utánna kérdezek!
Úgy Döntöttem IRIS 520 RXP láncot próbálom ki a Cr 125 géphez :) Igaz csak 34 KN a szakító szilárdsága! 12000 Ft
Néztem erősebbet DID 520 MX 39 KN de nem hiszem , hogy 8ezerrel többet ét mint az IRIS! Vagy vegyem ezt az erősebbet ? Mostanában nem szeretnék láncot cserélni! 20000 Ft
És még egy olyan kérdés, hogy milyen olajat használtok a váltóba? A lamellák hány mm-ig elfogadható vastagságúak, hány miliméter után kell cserélni? Köszönöm!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hátsó kereket szeretnék cserélni Honda Cr 250-es motoromba (1988) és milyen évjáratig passzol bele a kerék? Ugyan ez a kérdésem a kuplung felőli dekniről is, milyen érjáratig megy rá?
UGYANITT: Keresek hátsókereket, kuplungoldali nagy deknit, és egy berugókart Honda Cr-emhez, ha van kérlek írj: Itt a toipkban vagy freemail/msn: kadar96@freemail.hu
Ááááá, az első fordított telós 125... Életem második krosszmotorja olyan volt. OK, holnap vagy postázok, vagy ha megtalálom a régi gépemen a manualt, felteszem valami mammutmail vagy toldacuccot.hu-ra, és akkor ingyé van.
Néztem erősebbet DID 520 MX 39 KN de nem hiszem , hogy 8ezerrel többet ét mint az IRIS! Vagy vegyem ezt az erősebbet ? Mostanában nem szeretnék láncot cserélni! 20000 Ft
UGYANITT: Keresek hátsókereket, kuplungoldali nagy deknit, és egy berugókart Honda Cr-emhez, ha van kérlek írj: Itt a toipkban vagy freemail/msn: kadar96@freemail.hu
2.: a manualban benne lesz
http://www.fehermotor.hu/terme...