Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnál nekem egy linket adni ahonnét megrendelhetném ? :)
Hogy juttassam el a pénzt?:)
Én mindig gyűrű nélküli AFAM arany színűt használok, jó 125-re, 250-re, sosincs vele baj, és az ára a DID és IRIS alatt van. A lánckerék tartósabb, ha acél. A versenyzők súlycsökkentés miatt használják az alut.
Szerintem ugyanaz van meg nekem is, Bill Haynes gyűjtötte össze. Osszátok, terjesszétek, hátha javul valamit tőle a magyar használtmotorok állapota!
IRIS RXP -t javasoltak még! Erősített ,gyűrű nélküli ! 250-500 ccm ig ajánlottak! Lehet ezt kellene vennem! DID az elég drága szerintem és sokan fikázták is ! Alu vagy acél lánckerék a jó ?
mint mindenről erről is megoszlanak a vélemények!cz nekem is volt szerintem az szutyok.a kmc bevált!ugyis te választasz!
na ezek között pont nincs olyan ami kemének lehet!ami nekem van az 360megabyte!abba benne van 86-01ig az összes kőbcenti!
na tessék!ennyiért ajándék!pedig már nincs karácsony!
Egyébként konkrét választ nem kaptam egyik láncról sem! :)

IRIS - DID- CZ- RK . Olvastam itt a Fórumot ki erre ki arra esküszik! DID egyesk szerint nyúlik ! Valaki szerint az IRIS is kuka ! Van aki pont az ellenkezőjét mondja :)

Az ár annyira nem lényeg csak legyen tartós ! Nem szeretnék 2 hónap után cserélni mert annyi letta nincsen! :)
Srácok! Nem üzletrontás meg ilyesmi akar lenni!

Itt megtaláltok mindenféle motorhoz való manualt! SERVICE MANUAL
Szarakodik a freemail... nyomtatni nem szoktam, mert többszáz oldal, 1986-2001-ig a CR80-125-250-500 van benne, ha jól emlékszem. Néha fel-felbukkan a neten ingyen is. Ha nincs kedved és időd keresgélni, kiírom CD-re és elpostázom, de nyilván az nekem is pénz (CD ára, üzemanyagköltség, boríték, postaköltség), egy ezrest kérek érte.
Értem. Meg is találtam, de nem küldi el az e-mailt neki
nem tudok linkelni mobilról!keresgélj a neten!itt a hirdetések közül rendeltem!korrekt volt a srác!rendeltem tőle már több mindent!nekem bevált ez a lánc!az hogy o gyürüs attól nem erősebb csak tartósabb.az a lényeg hogy a lóerőnek megfelelőt vegyél!
Tudnál adni egy linket erről a láncról ? Fontos , hogy O gyűrűs legyen ?
sajnos nem tudom feltölteni mert szállózok győrben és csak jövő hétvégén megyek haza!most mobilról nyomom.viszább olvasgattam és keme kollegánk foglalkozik a manual nyomtatásával apró pénzért!keressétek őt!sajnos nem találom honnan töltöttem le!
Hali!Esetleg valaki nem tudja fejből,egy HPP-s blokk vízpumpa szimering számát?(125)
Látom többeknek kellene itt a manual. Nem töltöd fel valahova? Vagy esetleg posta, persze nem ingyen
részemről ajánlani tudom az o-gyürüs kmc láncot!hozzá jt f.kerekek.10 volt a 2f.kerék 13 meg a lánc!már használom egy jó ideje nagyon jól birja!nem nyulik pedig van gyepálva rendesen!következőre is ugyanilyen lesz!
Hali. 1996- os Cr 125 motorhoz keresek Service manualt! Valamint lenne még pár kérdésem!

Láncszettet kellene cserélem ! Kaptam ajánlatot de szerintem gyenge lehet !Lánc + az ezekhez való fogaskerekek! Cakk -Pakk 25000 ft lenne! Viszont nem valami nagy a bizalmam ebben a láncban! Tudnátok ajánlani valami brutál erős és jó láncot ? Érdekelne még , balos hűtő a géphez! Ha valaki tudna szerválni azt megköszönném! Nézegettem végdobot is de sehol nem találok! Pro Circuit vagy valami jobb dob kellene a gyári helyett! Ezek kb 25 körül vannak nem ? Előre is köszi!
köszi a segitséget lejjebb irtatok 1 cr-es kézi könyvröl olyat hol tudnék be szerezni?
akkor keresd itt keme nevü tagot!neki is van sok cr-cucc!
köszi a válaszod de már hivtam,nincs hátsó idoma.az elmult héten északákat voltam neten,de sehol nem találta.csak újabb motorok idomjait. ha van ötletetek irjátok meg,mert már kezdek el keseredni.
tegnap próbáltam!de marha sokáig jutott el 2%feltöltésig oszt abbahagytam!sajnos nemjut eszembe honnan töltöttem le!este utánna nézek hátha megtalálom!
Üdv! Próbáltad átküldeni?
hy!kicsit viszább sonic20 hirdet cuccokat hivd fel!van pedig sok cucc a neten hozzá!más évjáraté csak kókányosan megy rá!csunya lenne!