Én mindig gyűrű nélküli AFAM arany színűt használok, jó 125-re, 250-re, sosincs vele baj, és az ára a DID és IRIS alatt van. A lánckerék tartósabb, ha acél. A versenyzők súlycsökkentés miatt használják az alut.
IRIS RXP -t javasoltak még! Erősített ,gyűrű nélküli ! 250-500 ccm ig ajánlottak! Lehet ezt kellene vennem! DID az elég drága szerintem és sokan fikázták is ! Alu vagy acél lánckerék a jó ?
Egyébként konkrét választ nem kaptam egyik láncról sem! :)
IRIS - DID- CZ- RK . Olvastam itt a Fórumot ki erre ki arra esküszik! DID egyesk szerint nyúlik ! Valaki szerint az IRIS is kuka ! Van aki pont az ellenkezőjét mondja :)
Az ár annyira nem lényeg csak legyen tartós ! Nem szeretnék 2 hónap után cserélni mert annyi letta nincsen! :)
Szarakodik a freemail... nyomtatni nem szoktam, mert többszáz oldal, 1986-2001-ig a CR80-125-250-500 van benne, ha jól emlékszem. Néha fel-felbukkan a neten ingyen is. Ha nincs kedved és időd keresgélni, kiírom CD-re és elpostázom, de nyilván az nekem is pénz (CD ára, üzemanyagköltség, boríték, postaköltség), egy ezrest kérek érte.
nem tudok linkelni mobilról!keresgélj a neten!itt a hirdetések közül rendeltem!korrekt volt a srác!rendeltem tőle már több mindent!nekem bevált ez a lánc!az hogy o gyürüs attól nem erősebb csak tartósabb.az a lényeg hogy a lóerőnek megfelelőt vegyél!
sajnos nem tudom feltölteni mert szállózok győrben és csak jövő hétvégén megyek haza!most mobilról nyomom.viszább olvasgattam és keme kollegánk foglalkozik a manual nyomtatásával apró pénzért!keressétek őt!sajnos nem találom honnan töltöttem le!
részemről ajánlani tudom az o-gyürüs kmc láncot!hozzá jt f.kerekek.10 volt a 2f.kerék 13 meg a lánc!már használom egy jó ideje nagyon jól birja!nem nyulik pedig van gyepálva rendesen!következőre is ugyanilyen lesz!
Hali. 1996- os Cr 125 motorhoz keresek Service manualt! Valamint lenne még pár kérdésem!
Láncszettet kellene cserélem ! Kaptam ajánlatot de szerintem gyenge lehet !Lánc + az ezekhez való fogaskerekek! Cakk -Pakk 25000 ft lenne! Viszont nem valami nagy a bizalmam ebben a láncban! Tudnátok ajánlani valami brutál erős és jó láncot ? Érdekelne még , balos hűtő a géphez! Ha valaki tudna szerválni azt megköszönném! Nézegettem végdobot is de sehol nem találok! Pro Circuit vagy valami jobb dob kellene a gyári helyett! Ezek kb 25 körül vannak nem ? Előre is köszi!
köszi a válaszod de már hivtam,nincs hátsó idoma.az elmult héten északákat voltam neten,de sehol nem találta.csak újabb motorok idomjait. ha van ötletetek irjátok meg,mert már kezdek el keseredni.
IRIS - DID- CZ- RK . Olvastam itt a Fórumot ki erre ki arra esküszik! DID egyesk szerint nyúlik ! Valaki szerint az IRIS is kuka ! Van aki pont az ellenkezőjét mondja :)
Az ár annyira nem lényeg csak legyen tartós ! Nem szeretnék 2 hónap után cserélni mert annyi letta nincsen! :)
Itt megtaláltok mindenféle motorhoz való manualt! SERVICE MANUAL
Láncszettet kellene cserélem ! Kaptam ajánlatot de szerintem gyenge lehet !Lánc + az ezekhez való fogaskerekek! Cakk -Pakk 25000 ft lenne! Viszont nem valami nagy a bizalmam ebben a láncban! Tudnátok ajánlani valami brutál erős és jó láncot ? Érdekelne még , balos hűtő a géphez! Ha valaki tudna szerválni azt megköszönném! Nézegettem végdobot is de sehol nem találok! Pro Circuit vagy valami jobb dob kellene a gyári helyett! Ezek kb 25 körül vannak nem ? Előre is köszi!