Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok. van egy honda cr 250r motorom, 89-es évjárat. A jobb hátsó idom sérült és szeretném kicserélni, de nem találok hozzá. Tudna valaki segiteni ebben? Más évjáratú motor idoma is jó hozzá? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Ha valaki tud VHM hengefejet eladót 2002-es Hondához akkor engem érdekelne. KB 20000-et szánok rá. Előre is köszönöm! A.Í.:Bandi#548
első tárcsa van egy keréken 4 csavarfogja fel.
danilolz@freemail.hu ! remélem sikerül:)
használd a "válasz erre" funkciót mert nem tudják kitől kérdezed!
Első tárcsád nincs 94es 125-ös CR-re?
küldj mail cimet hátha sikerül átküldenem!
Honda cr hpp alkatrészek nálam. idomok ujabbra tárcsavédök gyári első kerék tárcsa hátsó ujszerü tárcsa felujitott gátló elsö gátló befogo váltó kuplung stb elérhetöség a 06302738234 vagy a sonic18@citromail.hu
Hú! Jó lenne ezt megoldani valahogy:)
350mega körül van!
Az vagy 100 MB, emailben nem egyszerű... Töltsd fel vhová ha javasolhatom. De ez nekem is megvan (a Biblia)...
nekem ilyen van! ha kell megpróbálhatom elküldeni mail-ben!
krosszmotorok.hu
találsz is,bár majd hétfőn próbáld hívni a telefonszámot...
Üdv! 2006 CRF250 telókba keresek első kereket, tengellyel, távtartókkal, és féknyerget. Tud vki segíteni? Köszönöm előre is.
honda cr125 86-os évj bontott alkatrészek eladók vagy egyben az egész motor olcsón
hiányos,csak alkatrésznek vagy épitésre jó
06302420786
Amúgy service manual-t honnan lehet szerezni?
Raktam már össze 1-2 motort, remélem egy fordított telós szimeringet is ki tudok cserélni. A másik motoromba totál beállt a blokk kell rá a pénz, nem hiányzik egy szimering miatt még egy 15-20ezres mulatság is
service manual-ba nézd meg milyen ketyerék vannak benne!én inkább szakemberre bizom majd!pedig nem forditott telót ujitottam már és jól is sikerült! nehogy oszt többe kerüljön a leves mint a hús! mert utánna lehet oszt
Szerintem menni fog, ha nem, akkor lesz segítség. De jó lenne tudni mennyi olaj kell bele stb.... a porlehúzós kérdés tényleg hülyeség volt, most már én is látom, de tegnap hirtelen ránézésre szimeringnek tűnt.
Ezek után inkább ne fogj hozzá, mert még nagyon sok kérdésed lesz! Kérd meg csika1-et és megcsinálja faszául!
Ha szimeringet cserélek maradhat a régi porlehúzó? A csapágyboltban kapható szimeingekről mi a véleményed? 5w olaj jó bele? Mennyi kell?
Na,jajj.Majd ha dupla rugós szimeringet kapsz bele ,akkor ne hidd azt,hogy ai is porlehúzó
A porlehúzón is van rugó?:O Még jó, hogy megkérdeztem mielőtt rendeltem volna:)
Ez a porlehúzó ez alatt van a telószimering
nem hiányzik innen egy porlehúzó?