Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja. Unión belül nincs VÁM (azaz ÁFA+illeték). Én is, ha lehet, inkább az angol e-bayről veszek mindent.
Ennyire nem értek hozzá,csak nagyon kicsit konyítok az angolhoz.
Köszi a kiegészítést,amúgy én a német ebay-t szoktam néha napján nézegetni ott ha jól tudom nincsenek ilyen plusz költségek.
...meg az ÁFA 27% és az vámügyintézési illeték, kb. 6%...
Kösz szépen a választ
5 nap múlva jár le a licit jelenleg 71$ van erre rájön még a szállítási költség magyarországra az plusz 69$.
Üdv
Valaki tudna segíteni ezzel a hirdetéssel kapcsolatban vagy megtudná nekem venni valahogy ja és hogy mennyi lenne szállitaással ha egyeltalán szállítanak
kösz előre
Valaki tud ajánlani olyan páncélt ami jól illeszkedik a leatt bracéhoz , olyan páncél érdekel aminek még elég jó vállvédő része van nem egy sima csík akinek van vagy tudja hogy jó az írjon
parilla.hu
Küldtem egy mailt.
Inkább kemény talojon, homokon kb 1évbe 2-szer
hívhatsz most is.
Holnap mikor zavarhatlak egy telefonnal?
Üdv mindenkinek.Kis infóra lenne szükségem,szerintetek hogyan történhet meg az,hogy fel van öntve a nivóig a motor olajjal és kb 2 órányi mocorgás után nem látom a szintet a kis ablakon,Meg haladja a maximumot,egyszerűen több lesz benne az olaj valamivel mint mikor föl öntöttem arra a szintre amire kell.Pedig a váltóval nem keveri össze mer ott viszont jól áll az olaj. 450es ről van szó.
milyen talajon motorozol?homok vagy inkább keményebb?
tudok több típust más-más árakon 18as méretben is
Köszi, de nekem 18-as a felnim
van egy mitas c 16om 100/90 19es... pár kört mentem vele teljesen hibátlan ha gondolod 11000ért postával elküldöm
képet csinálhatok ha érdekel
MIchelin ac 10
Köszi, akkor másik típus után nézek.
Sziasztok! Szerintetek javítható lenne a kuplungdeknim ezzel a pálcával?

http://www.youtube.com/watch?v...

Kitört a vízpumpából egy kis darab, és bontottan sehol se találok deknit.

Előre is köszi! ( A kép csak illusztráció, de pontosan ilyenem van.)
Most, hogy sár van, a többiek jól fognak szórakozni, ahogy hatalmasakat esel

(ez egy olyan könnyű terepgumi, amit utcai endurokra kínálnak, ha néha le akarsz térni az aszfaltról, legalábbis a Michelin ezt állítja)
Helló!Michelin t63-al valakinek valami tapasztalat?Milyen gumi is ez tulajdonképpen?Cr-re jó lesz, ha inkább pályázni akarok?