:) Itt is. :D Szerelő elvitte kipróbálni a gépem. elhagyta a lábtartót. Kértem kölcsön gavertól mert jöttek nézni a gépet és az hiányzott. A motor elkelt. Majd szólt a srác 2 napra hogy kellene a lábtartó mert az övét is vinnék el XD :D mondom ez fasza. :D
Ebben egyáltalán nem lehet faszán mozogni, és pont ez a lényege, ha valaki krosszozni akar.
Mozogjon faszán a csizma az endurosokon, akik mennek benne, tolják a motort, utánasétálnak a szakadékba. EZ olyan, mint a lábgipsz, teljesen körülfog, és véd. Engem olyantól védett meg az előző 1 éve, hogy letettem a talpam kanyarban, a motor lábtartója meg elkaszálta a bokám hátulról...semmi bajom sem lett. Vagy pl. zselés a talpa, ami ha lapra érkezel, nem zúzza be a lábtartó a talpadat, hogy csillagokat látsz
gyönyörü LENNE!de ez sajnos nem az én árkategóriám!3éve vettem egy alpinestarst 15é használtan azt nyüstölöm!nagyon jól birja!előtte volt egy fox trackerem.hát bakker azon nem volt egy lyuk meg szakadás se mégis beázott a vizes füben is!
Nemrégiben próbáltam egy fastbacket hát az is valami kiba.... jó volt , nem volt túl nehéz faszán lehetett benne mozogni egyszóval perfekt , és akkor vajon ez milyen lehet ha az olyan jó volt
AZ túlzás, vannak apró hibái, fél évet ment benne egy emberke kb., de teljesen használható állapotban van. Nagy felbontású képeket mailben tudok küldeni, vagy meg lehet nézni Pesten és környékén, holnap Miskolcon, szombaton vagy vasárnap Tápióbicskén, ha addig el nem kel.
Köszönöm a linket jól használható!
Kérném még a segítséged abban hogy le van törve a szívató szinte tőből. És a neten nem találok semmi javító szettet vagy kompletten ilyen szívatót. Hogyan tudnám ezt megoldani?
Előre is Köszönöm Válaszod.
Ha jövő hét hétfőn elküldöd nekem az is jó,nem sűrgős.Nézhetsz tengelyt ,ha van időd,nem tudom,hogy fogaskerékkel együtt vannak?Ja,és köszi a segítséget a vásárlásban.A cimemet majd elküldöm sms-ben holnap.
bejelentkeztem a gyáli srvicébe 7főre ..olaj.szelep stb.
1kicsit megrángatjuk,hogy még mi fájhat..
szeretnék jól rajtolni,hogy ne égjek vele, és renbelegyen
ui... endurózni vettem néha 1pici pálya..nagyon tetszik állat 1 cucc
A kuplungot ha meglátod, meg fogsz nyugodni...gyönyörű állapotban van, 2-3 éves motorokban van kb. ilyen! Holnap Miskolcra kell mennem. Viszont akartalak kérni, hogy mailben vagy sms-ben küldd el újra a nevet, címet, mert eltökítettem valahova...a postaköltségről: feladom sima csomagként, majd kifizeted, ha megjött, nem tudom, mennyi lesz.
Most olvastam az sms-t,mert egész ,délután a motort csináltam.Felpolíroztam az összes nyílást a hengeren+egy kis áramlásjavítás,kivettem a powert,megtakarítottam,kicseréltem a csapágyat a tengelyén,hengerfej tisztítás,holnap felrakom a dugót,gyűrűket,és akkor a henger része az kész van.Viszont most néztem,mikor kivettem a vizpumpa tengelyét,mert abba is vettem szimeringeket meg csapágyat,hogy hiányzik 2 fog a műanyag fogaskerékről Ezt a trágya gány melót bazmeg Modjuk úgyis kell venni tengelyt is mert a szimering helyén már szarrá van kopva.Holnap akkor küldöd a kuplungot?
Ultrás forró vízben vagy benzinben... légszűrőmosó folyadékot is használtam már, de nem jobb annyival, mint amennyivel drágább. A benzin a leghatékonyabb, de egy idő után tönkreteszi a szivacsot, cserélni kell.
Motul 800 Off-Road 2T 4750Ft/l
Motul 710 2T 3500Ft/l
Motul Transoil Expert 10W-40 2800Ft/l
Motul 300V 10W-40 4950Ft/l
Motul 300V 15W-50 4950Ft/l
Motul 5100 4T 10W-40 2890Ft/l
Motul 7100 4T 10W-60 4050Ft/l
(KTM-hez fejlesztve)
Motul Fork Oil Factory Racing 5W 3350Ft/l
Motul Fork Oil Expert 5W 2880Ft/l
ÉRDEKLŐDJ ITT VAGY EZEN A SZÁMON: 0670/417-8030