Polire! ! Nagyon! De inkabb mint 20000 ft 1 kis szar tengelyé! Egyébként nincs kemény anyagbol nagyon puha a tengely anyaga nem kell hozzá semmi különös esztergakés !
jó ötlet!megnézed csapágyasnál mekkora alegközelebbi méretü csapágy meg szimering oszt olyanra csináltatod!csak ám az meg kell csiszoltatni olyan minőségüre hogy ne egye meg a szimeringet!
Az a baj a vízpumpatengellyel hogy a csapágy ahol felfekszik meg a szimering azon a részeken kivan kopva úgy mond bele mart és elkezdett csöpögni a szimeringet meg hiába cserélem ki mindenképp csöpögni fog azért írtam hogy van e valakinek valamilyen ötlete hogy hátha tud valaki olcsóbban mint a Hondánál most ha nem lesz olcsóbban akkor megveszem az eredetit csak mielőtt vásárlók inkább körbekérdezősködök
Javaslom akkor kezd el feltörni a malacperselyt,mert újban csak gyári Hondát kapsz...
Kérdés mi a gond vele,tengely fel lehet hegeszteni majd megmunkálni.
Kíváncsi lennék milyen 5letet vártál ha csak új érdekel.
Üdv mindenkinek! Honda cr 125 (96-os ) keresek vízpumpatengelyt ha van valakinek elfekvőbe ( csak is új érdekel ) az írjon , vagy adjon egy tippet honnan lehetne beszerezni olcsóbban mint a Hondától mert sokallom érte azt a 16000+ áfát .
Hello!
Van egy 1998-as Cr 250-em, új első teleszkópokat kéne hozzá szereznem, de ebben az évjáratban nem találok hozzá. Nem tudja valaki, hogy passzol-e bele esetleg más évjáratú cr-ek teleszkópja, mert már láttam olyat hírdetve amint tuti hogy nem az eredeti gyári teló volt.
Gyönyörű állapotban van:
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Netán valaki meg válna motorjától 91-98-ig érdekelne köszi!
Csak ami a képen látható egyben eladom!
USA ÚJ kipufogó rendszer 97db!
Érd 20 559 66 53
A lényege az hogy olyan szimeringet vegyél ami forgásiranyos!
És ugyanolyan lesz mint a régi!
Azért az a két egymással szembe fordított szimering nem akármilyen minőségű!
Hát ti tudjátok!
Sok sikert hozzá!
Miert nem szedetsz le 1 mm-t a tengelyből esztergán és veszel olyan szimeringet meg csapagyat!
100% hogy lehet olyat kapni én is így csinaltam meg!
Kérdés mi a gond vele,tengely fel lehet hegeszteni majd megmunkálni.
Kíváncsi lennék milyen 5letet vártál ha csak új érdekel.
CR 250 '96-TÓL
De igen az is jó hozzá, de mindenképp '96-os legyen!
A legegyszerűbb ha megméred lent a csúszószárat, ha 46mm-es akkor már jó!
A 96-os cr-eké nem jó?Olyat tudnék szerezni hozzá 250-esről.
a CR 125 '97-TŐL jó bele!
Van egy 1998-as Cr 250-em, új első teleszkópokat kéne hozzá szereznem, de ebben az évjáratban nem találok hozzá. Nem tudja valaki, hogy passzol-e bele esetleg más évjáratú cr-ek teleszkópja, mert már láttam olyat hírdetve amint tuti hogy nem az eredeti gyári teló volt.