Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladom az Öhlins telómat, nem jött be a supermoto, ügyetlen vagyok hozzá :)
Gyönyörű állapotban van:
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Üdv! Hibás de még üzemképes Cr 125? Hirdetéseim közt megtalálja! Hibákat leírom e-mailen ha érdekeli írjon: csabi_666@freemail.hu
Hali!
Netán valaki meg válna motorjától 91-98-ig érdekelne köszi!
Köszönöm az ötleteket de maradok az eredeti dolgoknál így lesz a tuti
Gyári pakolászsett. CRF250R6 eladásra kínálom!
Csak ami a képen látható egyben eladom!
USA ÚJ kipufogó rendszer 97db!
Érd 20 559 66 53
Megbízhatóság, csak EREDETI alkatrészekkel!
amugy meg egyszer kell megvenni utánna még élsz kitart!gyárival nem lesz hiba!ha meg valami nem sikerül megfőhet a motor is!
Szia!

A lényege az hogy olyan szimeringet vegyél ami forgásiranyos!
És ugyanolyan lesz mint a régi!
Polire! ! Nagyon! De inkabb mint 20000 ft 1 kis szar tengelyé! Egyébként nincs kemény anyagbol nagyon puha a tengely anyaga nem kell hozzá semmi különös esztergakés !
Ráadásul nem is egyforma átmérős a tengely!
Csapágybolti szimeringeket tenni oda?
Azért az a két egymással szembe fordított szimering nem akármilyen minőségű!
Hát ti tudjátok!
Sok sikert hozzá!
jó ötlet!megnézed csapágyasnál mekkora alegközelebbi méretü csapágy meg szimering oszt olyanra csináltatod!csak ám az meg kell csiszoltatni olyan minőségüre hogy ne egye meg a szimeringet!
Szia!

Miert nem szedetsz le 1 mm-t a tengelyből esztergán és veszel olyan szimeringet meg csapagyat!
100% hogy lehet olyat kapni én is így csinaltam meg!
Az a baj a vízpumpatengellyel hogy a csapágy ahol felfekszik meg a szimering azon a részeken kivan kopva úgy mond bele mart és elkezdett csöpögni a szimeringet meg hiába cserélem ki mindenképp csöpögni fog azért írtam hogy van e valakinek valamilyen ötlete hogy hátha tud valaki olcsóbban mint a Hondánál most ha nem lesz olcsóbban akkor megveszem az eredetit csak mielőtt vásárlók inkább körbekérdezősködök
mi baja tud lenni egy vizpumpatengelynek?
Javaslom akkor kezd el feltörni a malacperselyt,mert újban csak gyári Hondát kapsz...
Kérdés mi a gond vele,tengely fel lehet hegeszteni majd megmunkálni.
Kíváncsi lennék milyen 5letet vártál ha csak új érdekel.
Üdv mindenkinek! Honda cr 125 (96-os ) keresek vízpumpatengelyt ha van valakinek elfekvőbe ( csak is új érdekel ) az írjon , vagy adjon egy tippet honnan lehetne beszerezni olcsóbban mint a Hondától mert sokallom érte azt a 16000+ áfát .
Mégegyszer kösz!Sokat segítettél.
CR 125 '97-TŐL
CR 250 '96-TÓL
Nincs mit!
De igen az is jó hozzá, de mindenképp '96-os legyen!
A legegyszerűbb ha megméred lent a csúszószárat, ha 46mm-es akkor már jó!
Köszönöm!
A 96-os cr-eké nem jó?Olyat tudnék szerezni hozzá 250-esről.
bocsi gyapjas86 akart lenni
gyaojas
a CR 125 '97-TŐL jó bele!
Hello!
Van egy 1998-as Cr 250-em, új első teleszkópokat kéne hozzá szereznem, de ebben az évjáratban nem találok hozzá. Nem tudja valaki, hogy passzol-e bele esetleg más évjáratú cr-ek teleszkópja, mert már láttam olyat hírdetve amint tuti hogy nem az eredeti gyári teló volt.