Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a kép :-)
Hi!
www.krosszmotorok.hu
Beszélj vele, rengeteg cucca van és korrekt!
Sziasztok!
Keresek 89"-es Honda Cr 250-hez dugattyút akár hengerrel is.
tommyba1@freemail.hu
oké Várom.
125-ös 94-es CR-be jó lehet?A tárcsát külön nem adod?
Szep napot mindenkinek.
Akit erdekel egy jo oldal jo kepekkel, cr-yz250 tortenelem.
Udv Tibor.
http://www.offroad-bulgaria.co...
Majd a másik gépemről feltöltöm újra és belinkelem.
hibátlan a tárcsa nincs vála a kerék 91 es 250 es hpp hengeres cré volt ha valakit érdekel 15 ezer ft
szia nem sikerült megtalálnom a linket, beirod mégegyszer .
Köszönöm
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy milyen olajat ajánlotok hátsó fékrendszerbe, illetve kuplung olajnak? Kinek mi vált be? Előre is köszönöm a válaszokat!
!KERESEK! Honda Cr 250-es motorhoz kuplungdeknit! 88-91ig passzolnak rá ha jól tudom! A képen láthatót keresek. Akinek van eladó, az legyenszíves írjon! kadar96@freemail.hu

Előre is köszönöm!
A tárcsa milyen állapotú?Hányas évjáratra való?
hát ha előbb szólsz akkor biztos, de most már rendeltünk 24 ezerért kereket meg tárcsát, azt gondoltam ennél olcsóbban úgysem lesz.
nekem van cr első kerék tárcsával gyári védö is rajta van 15 ezerért adom ha érdekel
honda cr hpp 250 blokk alkatrészeim eladók. elérhetőség a 06302738234 sonic18@citromail.hu
nem találom a loninkem elküldöd megint ? Köszönöm
Hello! Érdekelne, küld képet és telefonszámot. A többit megbeszéljük
Szia, nemrég belinkeltem az user manualt, ha az a link már nem működik, szólj.
Üdv! CRF 450R tulajdonosotól vagy ahhoz hozzáértőktől lenne pár kérdésem. Köszönöm
Sziasztok uj vagyok itt és szeretnék kérdezni, ha lehet.
Végig olvastam vagy nem is tudom több 100 hozzászólást és azt álapitottam meg "keme" elég sok mindened van első kérdésem az lenne 1994 cr 250 leirás kellene nekem és meg ér 1000 ft is.
ill ha tudnátok segiteni nekem váltókar kellene ehez a mocihoz (ami lent van és lábbal használjuk) első fogaskerék, hátsó idom, előre is köszönöm ha bárki tud segiteni meg köszönöm
Hello
Nekem van egy hgs tuning rezom ha még aktuális
üdv
Üdv Mindenkinek!

Kedves barátom motorvásárlás előtt áll,és neki segítek motort keresni.
A kiszemelt motor lehetőleg 2000-2005 közötti Honda Cr 125-ös lenne,csak sajnos nem találunk semmi értelmeset. Ha esetleg valaki rendelkezik ilyen motorral,vagy tud valakit aki árulna és továbbítaná nekem azt megköszönném!
Eladó! A sárvédők passzolnak enduro/crossmotorra!
Sziasztok,

nem tudja valaki, hogy crf 450x be milyen fúvóka szetett vegyek, hogy jó legyen?

Köszi!
Köszönöm válaszaitokat...valószínű szelepet is cserélek ha már szét van szedve csak azt még nem döntöttem el titán vagy acél legyen...azt mondják acél prox nem jó mert könnyen megnyúlik, de talán létezik japán acél is ami viszont jó minőségben is és árban is....