Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy milyen olajat ajánlotok hátsó fékrendszerbe, illetve kuplung olajnak? Kinek mi vált be? Előre is köszönöm a válaszokat!
!KERESEK! Honda Cr 250-es motorhoz kuplungdeknit! 88-91ig passzolnak rá ha jól tudom! A képen láthatót keresek. Akinek van eladó, az legyenszíves írjon! kadar96@freemail.hu
Sziasztok uj vagyok itt és szeretnék kérdezni, ha lehet.
Végig olvastam vagy nem is tudom több 100 hozzászólást és azt álapitottam meg "keme" elég sok mindened van első kérdésem az lenne 1994 cr 250 leirás kellene nekem és meg ér 1000 ft is.
ill ha tudnátok segiteni nekem váltókar kellene ehez a mocihoz (ami lent van és lábbal használjuk) első fogaskerék, hátsó idom, előre is köszönöm ha bárki tud segiteni meg köszönöm
Kedves barátom motorvásárlás előtt áll,és neki segítek motort keresni.
A kiszemelt motor lehetőleg 2000-2005 közötti Honda Cr 125-ös lenne,csak sajnos nem találunk semmi értelmeset. Ha esetleg valaki rendelkezik ilyen motorral,vagy tud valakit aki árulna és továbbítaná nekem azt megköszönném!
Köszönöm válaszaitokat...valószínű szelepet is cserélek ha már szét van szedve csak azt még nem döntöttem el titán vagy acél legyen...azt mondják acél prox nem jó mert könnyen megnyúlik, de talán létezik japán acél is ami viszont jó minőségben is és árban is....
www.krosszmotorok.hu
Beszélj vele, rengeteg cucca van és korrekt!
Keresek 89"-es Honda Cr 250-hez dugattyút akár hengerrel is.
tommyba1@freemail.hu
Akit erdekel egy jo oldal jo kepekkel, cr-yz250 tortenelem.
Udv Tibor.
http://www.offroad-bulgaria.co...
Köszönöm
Előre is köszönöm!
Végig olvastam vagy nem is tudom több 100 hozzászólást és azt álapitottam meg "keme" elég sok mindened van első kérdésem az lenne 1994 cr 250 leirás kellene nekem és meg ér 1000 ft is.
ill ha tudnátok segiteni nekem váltókar kellene ehez a mocihoz (ami lent van és lábbal használjuk) első fogaskerék, hátsó idom, előre is köszönöm ha bárki tud segiteni meg köszönöm
Nekem van egy hgs tuning rezom ha még aktuális
üdv
Kedves barátom motorvásárlás előtt áll,és neki segítek motort keresni.
A kiszemelt motor lehetőleg 2000-2005 közötti Honda Cr 125-ös lenne,csak sajnos nem találunk semmi értelmeset. Ha esetleg valaki rendelkezik ilyen motorral,vagy tud valakit aki árulna és továbbítaná nekem azt megköszönném!
nem tudja valaki, hogy crf 450x be milyen fúvóka szetett vegyek, hogy jó legyen?
Köszi!