Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uj számom van ott hirdetem a neten öket majd azt ird le a 30 at van még a crd re gyári oldal idom is ha kell majd.
rendben!a számod megvan!ha minden összejön hivlak!ha vannak cuccaid még 89eshez ugyis kell majd!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ami ezen a gépen van ilyen érdekelne engem , ha van írd meg milyen állapotba van ha faxa akkor még egy ezrest alkudnék és akkor felőlem okés a dolog
nem gond jah nekem van a kuplung kinyomó. majd le fotozom külön a tárcsa védöket és megnézed.
csumika van 5 ezer ft egy pár a piros idom van simába van lilába cr matricás amit a megoszott képeimen is láthatsz van a piros és benne akék fehér cr gyári felirat.! várom válaszod
Üdv! Érdekelne 96-os cr-hez milyen hűtőtakaró idomod van még meg persze egy árat is mondj mellé
Üdv : EFI
hy!érdekel!meg szerintem tőled kellene a kuplungpálca is ha bátonyi vagy!csak sajna győrbe szállózok és macerás lejutnom feléd is időszükében!
hali csuhi nekem is van gyári piros féktárcsa védö ha érdekel.
hát akárhogy nézegetem nem hiszem hogy jó az enyémre!szerintem régebbi tipusu!de azért kössz hogy megnézted!üdv!
Hát ezt este megnézem, de ha ezek azok, akkor ez nem biztos, hogy jó lesz. A sárga tök felejtős

Gecsa, jobban tudod, mim van, mint én
keme portékája

Te, gyakorlatilag itt hever 3-4 éve a sufnimban, legyen egy ezres+posta. Ha megtalálom mindkettőt, akkor is legyen egy 1000-es plusz posta, a pénzt meg utald át, mert az utánvét drágább neked. Jó-é?
igy van!pedig heti szinten le van irva a fórumba hogy milyen olajakat használjon az ember!
ott a válasz a kérdésben! 80-90-es hajóműolaj nem jó, mert tul vastag! 10w-40 kell vagy automata, de inkább vegyél automata olajat! Azzal tuti jó lesz és csuszni sem fog!
csabi666
Felvettelek msnen!
Holnap délelőtt 9után fent leszek!
az mindegy milyen szinü csak passzoljon az enyémre!ugyis kapna karbonfóliát!ára mennyi lenne postával?jó állapotu?
Van, csak KÉK (meg talán egy sárga)...
hy!nincs véletlenül 89es cr-hez első f.tárcsa védőd?
Az első teló, hátsó villa alapján 1994, csak ebben az évben volt az első telón az a műanyag sárlehúzó korona.

Látom, hogy hátul a féktácsavédő műanyagod törött és hiányzik a hátsóféket védő fém alkatrész. Nekem van itthon mindkettő, és már nem kell, 2000+postáért tiéd lehet.
Üdv! Nézd meg mennyire van beverődve a kuplungkosarad az is okozhat ilyen kellemetlenséget
Helló!
Tudna valaki segíteni nekem? 98-as cr 250-esem van, és nem emel ki a kuplung. Eddig se volt tökéletes, indítás utáni első váltáskor mindig ugrott egyet , aztán már csak úgy tudtam elindulni, hogy ha másodikba raktam, mostmár ott tartok, hogy nem tudom berakni eggyik be se. Kibontottam, a lamellákat úgy össze ragasztotta az olaj, hogy alig bírtam szétszedni őket. Letöröltem róluk az olajat, összeraktam, 2 elindulást bírt, és most megint nem emel ki, ugyanaz van mint eddig. 80-90-es szintetikus hajtóműolaj van benne, nemrég cseréltem.
aluvázas cr idomok ami magába van sajna nincs párja ha valakinek ien kell az van. továbbá 88 tól van cr idom ktm kx rm husaberg idom irj a sonic18@citromail.hu ra vagy hivj a 06302738234
Igen látom és ezért gondolnám én is hogy 94-nél fitalabb,de én eddig 94-esként vettem hozzá alkatrészekt (féktárcsa,betét, első teleszkóp felújitó).Tehát szerintem enyém valami öszvér lehet,de a blokk is szürke a képeken meg 94-ig fekete.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Most találtam ,h a fórumban már volt ilyesmiről szó.Hátha segít .:)
Pont az enyém évjáratát találgatjuk, ahogy látom a tiéden is a 95-97-ig szerelt idomok vannak. A lábtartó is az ami az enyémen van.
http://www.motodacross.com/hon...