Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Megtudjátok mondani hányas évjárat pontosan a gépem?És hogy ez a z Öhlins teleszkóp valami féle tuning lehet?Mert látom a tiétekben Showa vagy Kayaba van.
http://www.motodacross.com/hon...
itt pedig 94-ig feketék a blokkok, 95-től pedig nem, az enyémen se fekete! Szóval több jel arra utal, hogy 95-ös az enyém.
A lengővillában nem tudom mi a különbség de 95-ben még nindkét lábtartóval szerelték lásd lent!
Van MSN-ed? Lenne pár kérdésem! csabi_666@hotmail.com
Elkelt azóta. Ebayen keress rá: "Honda Cr 125 clutch cover 86", biztos lesz még.
Semmi baj!
Én csak 1993-óta tanulmányozom a HONDA CReket!
Igen, a műanyagok passzolnak, mivel 1993-tól '97-ig teljesen megegyezik a váznyulvány, így az összes hátsó műanyagot lehet cserélgetni az újabbakéval!
A hátsó teleszkópod SHOWA, 95-TŐL már KAYABÁVAL adták ki őket!
Egyébként a hátsó váznyúlvány még a 250-esével is passzol 93-tól 96-ig!
Szerintem ezt alváz és motorszám alapján be tudják azonosítani. Ha gondolod lemérem a teleszkópszárat.
1995-ösként vettem, bocs ha bunkó voltam, de sajnos mindenki fiatalítja a motorját a motorpiacon sajnos, az idomok viszont megegyeznek az 1995ösével szerintem ezt te is látod, az első sárvédő 2005ösé(bocs ha nem jól tudom). Bocs mégegyszer a bunkózásért de akárhogy is nézem a hátsó teleszkópon kívül más különbséget nem találok.
Igaz, hogy az enyém '97-es, de csak a légszűrő doboz színe, az első teleszkópszár átmérője és a telószár befogók változtak a 95-höz képest!
1995
csabi666
1. Én nem okoskodtam, csak egy jó tanács volt!
2. Elég szomorú hogy ti csak a műanyagokat nézegetitek!
3. Ha '95-ös a motorod, akkor az egy igazi öszvér!
4. Akkor mondok neked pár dolgot, ami biztos nem 95-ös!
-lábtartók
-hátsó teleszkóp
-első kerék
-hátsó lengővilla
-hátsó féknyereg
-hátsó féknyereg védő lemez
-de elég valószínű hogy a légszűrő dobozod se az
Csak pár példa volt a sok közül!
De tudod mit!
Hogy össze tudd hasonlítani, küldök egy képet az enyémről!
Már nem azért, hogy beleszóljak de az a CR mitöl ne lenne 95'
Köszi! Ez is azt mutatja, hogy nekem van igazam! Nem akartam bunkó lenni de minden azt mutatja, hogy nekem van igazam, csak ismerem már a saját motoromat!
Sziasztok!
Keresek 99-es cr 250 berugókart.Hol tudnék használtat,vagy olcsóbb utángyártottat venni?
foxy2STROKE: figyelmedbe ajánlom ezt a videót, szerintem inkább töltsd ki az adatlapodat és járj utána valaminek mielőtt okoskodni kezdesz:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ja és még egy kép az enyémről, hogy össze tudd hasonlítani a videóban szereplő '95-ös idomjaival!
Köszi.Kerestem egy arany középutat,és egy 2000 évj. RM manualban megnéztem,hogy KB! miféle a csatlakozás.Igazad van,nem kicsit más.Másrészről,amit én találtam hőálló o gyűrűt,az plafon 120 fokig volt hőálló.Bele próbálkozom majd valami hasonlóba én is,köszi a válasz azért.
Köszönöm. Megpróbálom,és majd elválik mizu mozi.....
Szia!
Be tudod nekem linkelni ?
azbeszt zsinór meg egy kis hőálló ragasztó a rögzitéséhez csodákra képes!nekem egy évig simán birta!bár az enyém 89es!
csabi666
Ne haragudj, hogy beleszólok, de a motorod nem '95-ös, 93-94-es!
Ja a link meg kimaradt:d
http://www.ebay.com/itm/2002-h...
Hello keme
Tudnál nekem segíteni ebben a hirdetésben?