Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, néztem, eléggé ramaty állapotban van, amit találtam, 5 óra múlva jár le a licit, 12 dolláron áll.
én gépre (RM) O-gyűrt vettem a hulita csapágyboltba ,direkt hőállót.De nem vagyok biztos benne h a cr nek is olyan a csatlakozása.
Az fasza:D akkor majd egy véleményt írj róla légyszives:)köszi
Hát én is itt néztem, és elég jó ár érte.
Ma rendeltem is egyet, remélem beválik..
Hali.Vélemény,tapasztalat kellene nekem,hogy a rezó,és henger találkozásához miféle tömítés jár? Esetleg hol a bánatban lehet megvenni?
Ja az nem jó nekem,ami a képen van az 2001esé
az első képen a honda feliratos első két légterelő 2002 2003 asé
http://www.universalmotor.hu/s...

Itt elég akciósnak tűnik. :D
A 2003-ról nincs képed?
HONDA CR 2000 2003 as gyári idom szett. érd a sonic18@citromail.hu emailen vagy a 06302738234 továbbá cr idomok 88tól 125 250 96 97 98 cre idomok is aluvázasra
Szia! Érdekelne az idom, légyszíves küldj róla képeket és azt is, hogy mennyit gondoltál értük, külön a hátsókért és egyben is. Nem tudom én sem, hogy jó-e hozzá. csabi_666@freemail.hu erre a címre, a telefonszámodat is légyszi!
szia van nekem ien cr re két hátsó idomom és első is egyszinben. ha érdekel küldök képet. power 250esé van csak nem hiszem hogy jó bele.
Hello!
1995-ös Cr 125-höz két oldalsó hátsó idom kellenne, illetve powerszelep kompletten(HPP), ha van írj légyszíves.
Szia Keme!
Nezzel már nekem jobb oldali kuplungdeknit 86-os 125 cr
GYÁRI CR idomok nálam. DB RA IS. hpp meg maradt blokk és váz alkatrészeim is eladók.
Szia!
Először is köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltál! Nemtom 2 helyen kérdeztem/kértem árajánlatot az egyik pilisborosjenőn mondták a yamahat ( nemtom mi a pontos nevük csak így mondtak ) bontott nincs az új árára 84050 ft-ot mondtak, kicsit sokallom én is! A másik hely ahol kérdeztem a motordiszkont.hu volt ott is ugyanennyit mondtak! De ha csak annyi lenne amennyit mondtál azonnal vennék 1-et ! Kicsit rossz hogy nem lehet menni vele +még ott van a kuplung is nemtom mi lesz vele, mert elkezdett csúszni ez miatt arra még ki kell találnom valamit! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
Szia! Nem nagyon érek rá most ilyesmire, elég elfoglalt vagyok, meg tavasszal építkezés, ház-szigetelés, ilyesmi. Az azonban hogy lehet, hogy annyiba kerülne egy új dekni, mint amit leírtál? Az enyémre is 64 ropi lenne a gyári, amelyik pedig osztott (külön van a kuplung fedél), az csak 40 ezer, de teljesen csereszabatos és az vadi új!
Ne haragudj, de elég sok dolgom van, elfoglalt vagyok, nem tudok most ilyesmit bevállalni.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miben különbözik a full SRS blokk henger hengerfej kipufogó rendszer a gyárihoz képest? Vettem egy gépet és ezzel van telerakva! Előre is köszönöm a választ!
Szia Kennex!
Nekem is ugyan ez a gondom de sajnos nekem nem jott ossze egyikkel sem !
Nekem 1 125 cr van 1986-os és 84000 ropi lenne az uj ara!
Nem tudnad nekem megcsinalni, jo áron ?
Hello
Ha érdekel ilyen csizma én tudok egyet
1 motorozás van benne és elég jó áron adnák
a méret asszem 43vagy4
hatvanezer szép ár érte!ennyiért csak nem szar!ilyen árkategóriában van választék.
Ez motocross csizma, azt írják mindenhol, hogy nagyon jó.
Azért írtam, ki hátha van valakinek tapasztalata.

http://mxonline.hu/jett_csizma

http://aunergyor.hu/
cross-off-road-ruhazat-kiegeszitok/csizmak-es-tartozekaik/jett-csizma-m
x-feher-akcios.html
Amúgy BUÉK mindenkinek
Állítani kell a váltón? A váltókar helyének kivételével semmi nem állítható egy váltón!
milyen árba van a csizma?