sziasztok
Érdeklődnék lenne e valakinek elfekvő készleten Honda Cr250 hez 94 es évjárathoz első és hátsó küllője 3-3db kellen e .
Értesités email.ben tusancsaba@gmail.com vagy 062033270 38 as számon .
Kikellett füzni a kerék agyat és ugy látszik az összeszerelésnek ennyi hijja lessz.
Sziasztok valaki nem tud olyan oldalat hol meglehetne nézni a csapágyak meg a szimeringek méretét1981-es cr 250 r -hez kéne de nem találom sehol csak az egyik szimering méretét ?
Hello!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mit jelent az SRS egy Honda CR 125-nél? Mennyiben különbözik a sima Cr-től? Ezekhez könnyen be lehet szerezni az alkatrészt? Több baj van vele, mint egy normál Cr-rel?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
Szevasztok! Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Cr 250-nek mekkora átmérőjű a sonkája ill. milyen hosszú a hajtókar alsó csapszege ?
Ilyen hidegben szerintem normális, ha nem emel ki teljesen, nekem is csak utána jó, miután bemelegedett..
99' cr250-hez keresek segédvázat lehetőleg jó állapotút, ami nem volt 5x eltörve és összehegesztve. esetleg tudna valaki valamit mondani?
Nem nagyon vagyok tisztában a bontós árakkal, mennyi pénzért tudnék hozzájutni?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy műanyag idomot le lehet e értelmesen festeni, vagy inkább új idomszett?
Ezeket a gépeket amugy is melegiteni kellene indulás előtt! Mielőtt elindulnál behuzott kuplungnál huzzál neki vagy két nagyobb gázfröccsöt és kész! Mindenképp melegitsd mielőtt elindulsz!
Érdeklődnék lenne e valakinek elfekvő készleten Honda Cr250 hez 94 es évjárathoz első és hátsó küllője 3-3db kellen e .
Értesités email.ben tusancsaba@gmail.com vagy 062033270 38 as számon .
Kikellett füzni a kerék agyat és ugy látszik az összeszerelésnek ennyi hijja lessz.
Kiguberálhatod innen is.
köszi előre is
de ha mégsem jönnek érte akk küldök
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mit jelent az SRS egy Honda CR 125-nél? Mennyiben különbözik a sima Cr-től? Ezekhez könnyen be lehet szerezni az alkatrészt? Több baj van vele, mint egy normál Cr-rel?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Cr 250-nek mekkora átmérőjű a sonkája ill. milyen hosszú a hajtókar alsó csapszege ?
99' cr250-hez keresek segédvázat lehetőleg jó állapotút, ami nem volt 5x eltörve és összehegesztve. esetleg tudna valaki valamit mondani?
Nem nagyon vagyok tisztában a bontós árakkal, mennyi pénzért tudnék hozzájutni?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy műanyag idomot le lehet e értelmesen festeni, vagy inkább új idomszett?