Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemaradt persze 18-és 21 colos kerékhez
sziasztok
Érdeklődnék lenne e valakinek elfekvő készleten Honda Cr250 hez 94 es évjárathoz első és hátsó küllője 3-3db kellen e .
Értesités email.ben tusancsaba@gmail.com vagy 062033270 38 as számon .
Kikellett füzni a kerék agyat és ugy látszik az összeszerelésnek ennyi hijja lessz.
Melyik szimmeringé kellene?
Kiguberálhatod innen is.
Sziasztok valaki nem tud olyan oldalat hol meglehetne nézni a csapágyak meg a szimeringek méretét1981-es cr 250 r -hez kéne de nem találom sehol csak az egyik szimering méretét ?
hello valakinek cr 125(95évj) gyújtás alaplap esetleg trafó nincs véletlen eladó ? :D vagy komplett gyújtás esetleg ? !

köszi előre is
Szevasztok, Kellemes ünnepeket mindenkinek, cr250-hez (1993 körüli) kellene lábtarto. üdv
Heló mi kellene cr 500 hoz,06205670679
már elkelt :)
de ha mégsem jönnek érte akk küldök
hy!na küldöd a képeket?
Hello!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mit jelent az SRS egy Honda CR 125-nél? Mennyiben különbözik a sima Cr-től? Ezekhez könnyen be lehet szerezni az alkatrészt? Több baj van vele, mint egy normál Cr-rel?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
rendben
Szevasztok! Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
csuhi25@freemail.hu küldjél már róla több még képeket!üdv!
mámint sx 250
am 250
ktm sx 2011 ára privibe
boldog karácsonyt minden itteni fórumozónak!
mennyi az ára?és amugy milyen tipusról van?
2 t dob eladó
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Cr 250-nek mekkora átmérőjű a sonkája ill. milyen hosszú a hajtókar alsó csapszege ?
Ilyen hidegben szerintem normális, ha nem emel ki teljesen, nekem is csak utána jó, miután bemelegedett..

99' cr250-hez keresek segédvázat lehetőleg jó állapotút, ami nem volt 5x eltörve és összehegesztve. esetleg tudna valaki valamit mondani?
Nem nagyon vagyok tisztában a bontós árakkal, mennyi pénzért tudnék hozzájutni?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy műanyag idomot le lehet e értelmesen festeni, vagy inkább új idomszett?
a jászságba?még szép hogy melegebb van!
Érdekes ,felénk sosem tapadt össze eddig egy motoré sem Erre biztos melegebb van mindíg
Köszönöm a segítségeteket !
Ezeket a gépeket amugy is melegiteni kellene indulás előtt! Mielőtt elindulnál behuzott kuplungnál huzzál neki vagy két nagyobb gázfröccsöt és kész! Mindenképp melegitsd mielőtt elindulsz!