aha ugy kiemel rendesen akkor nincs vele baj!gondolom nyáron müködött normálisan.ha nem fütött garázsban tartod bármilyen olaj ledermed télen!a lamellák meg nyáron is összetapadnak higabb olajnál is!hiszen azért vannak!
hy!érdemes egy kicsit melegiteni.lehet hogy az első indulásnál lefullad vagy befog egy kicsit de ha már mentél vele utánna müködnie kéne rendesen!nekem az olaj repsol 2t t.mission 10w40 télen se volt gondom vele!ha felmelegedett ugy se emel ki?
Sziasztok olyan problémám van hogy nem emel ki a kuplungom rendesen pedig jól be van állítva leszedem az oldal deknit kiszedem a lamellákat és össze vannak ragadva gondolom azért mert le van dermedve az olaj utána összerakom miután megtöröltem őket és jó megint, motorozás után lerakom másnap megint nem emel ki megint megtörlöm őket és megint jó akkor ez attól van hogy le van dermedve az olaj? ha hagyom járni alapjáraton és felmelegszik majd az olaj akkor jó lesz szerintetek? vagy valami más a baj? pedig új váltó olaj van benne amit boltban ajánlottak hozzá
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy most lett cserélve vízpumpa tengely plusz szimering plusz hengerfejtömítés a cr-be és azt vettem észre az utóbbi időbe, hogy indítás után, a hűtő jobb oldalinál van egy túlfolyó azon max 5-10csepp kiszokott jönni utánna megáll semmi ez a hidegnek tudható be vagy mi lehet ez.
2004-től. Attól kezdve van bennük gázállás-érzékelő, és ez a TPS szenzor sokat segít, nem olyan durva a motor tőle. 2002-től egyébként 2007-ig ettől függetlenül egyformák. Amerikában a 2000-2001-est istenítik, mert az RC powerrel akadhatnak gondok, a régi körpoweressel meg semmi.
Ha vennem kellene most, 2004 vagy újabbat vennék, bár a mostani YZ250 annyival jobb, hogy sokkal egyenletesebben, barátságosabban húz, mint a CR-ek.
Köszönöm szépen a válaszod! Igen mert nem vagyok nagy szakértő még sajnos! De tavasszal szeretnék venni és jó tisztába lenni az ilyen dolgokkal :) Azért ezeket az évjáratok írtam mert néztem hozzá az alkatrészeket stb és ott ezekkel az évjáratokkal különböztették őket pl a dugattyúnál...
2004-ben a kipufogó a hengernél a torokra rámegy, 2005-től meg bele kell dugni, ennyi. Érdekes, hogy 02-04-et írsz, mert a 03 és 04 között sokkal több különbség van, mint a 04-05 között.
Hali! Lenne egy fontos kérdésem! Hogy lehet megkülönböztetni pl egy 2004-es és egy 2007-es Honda CR 250-et úgy ha nem gyári matrica szett van rajta!? Lehet hogy ez hülye kérdés, de sehogy nem jövök rá! Alkatrésznél viszont 02-04 és 05-07 évjárat van! Ezek szerint az alkatrész nem ugyan az! A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
És olyat lehet itt a környéken csinálni (Kisvárda) hogyha
pl vennék eggy crf.crm 250 et vagy husqwarnát le lehetne e papirozni 10kw alá!?Hogy A1 es jogsival hajtható legyen?
Vagy valaki tud valami jó mrgoldást erre?
125ccm3 cr 2t-hez milyen alu barát fagyállót ajánlotok?
hívd fel őt neki sztem lesz
teddfel@citromail.hu
Írtam egy mailt.
Ha vennem kellene most, 2004 vagy újabbat vennék, bár a mostani YZ250 annyival jobb, hogy sokkal egyenletesebben, barátságosabban húz, mint a CR-ek.
06302033084
nehéz lesz mert semmi papirja nincs, csak egy adàsvételi
pl vennék eggy crf.crm 250 et vagy husqwarnát le lehetne e papirozni 10kw alá!?Hogy A1 es jogsival hajtható legyen?
Vagy valaki tud valami jó mrgoldást erre?