Petihez mesz sztem :D ő azt mondta nincs neki az a baj hogy 86' :D:D evjaratu nem tud szerezni sem! sajnos ez van bocsot kerdeztem ő olyan 25-30 ra saccolta az arat de nemtom h bontott-e v gyári v utangyartott! Majd 1x talalkozhatnank ! :D tanacsokert :D Fukit ismered? ő is ott lakik ahol te !
hy!én konkrétan karancslapujtőn vettem haveromnál az autós boltba!tud hozni bármilyet!nem is értem mért nincs pl. csapágyboltba.én idén tavasz környékén vettem 4000körül volt.elég lenne vagy 3 vizpumpához is.csak sajna azóta másra is kellett!
Üdv! Ha esetleg nem lenne csapágyboltban akkor Miskolcon van egy cég aki forgalmaz. Multimaster kft. 46/366-361
A 250 grammos 6000 ft körül volt, és nem is kell előre fizetni. A csomaggal együtt küldik a csekket.
06309675503 Ezen a számon fel tudod venni a kapcsolatot.( Ha még él ez a szám.)
kennex, amúgy nekem is hasonlóan sikerült a felújítás mint Neked. Igaz tartott kb egy hónapig mire elkészült.
Csuhi látom te idevalosi vagy ahol en lakom neztem a triblexbe meg az omw kuttal szemben nemtom loctite boltba nincs sehol sem meg nem tudnak rendelni se mert állitolag mar manapsag nem lehet kapni ilyen aluminium poros ragasztot csak a "folyekony femet" ! Te tudnal nekem tarjanba mondani vmi helyet? :D
Szia! SKF- boltban keresd. Ha épp nincs is, 1-2 napon belül meghozzák, de kifejezetten aluminium-bázisút kérj, mert van több fajta is. Kiadós anyag, sokáig elég. 8 ropi körül lehet mostanság.
Szia Kennex meg tudnad nekem mondani hogy honnan lehet olyan ragasztot szerezni mert probaltam epoxy alapuval de az nem jo ! Mert nekem meg ilyen :S :(
Üdv
Nem tudja valaki hogy hol érdemes tuning rezonátort vásárolni az ebay-on kívül.Vagy esetleg foglalkozik valaki készítéssel? 2003-as cr 250ről lenne szó
köszi
Bocs..........Elsőre rosszul értettem, azt hittem a csőcsonkok tövénél van gond. A képeket csak a "diamant" miatt tettem fel, azt értettem elsőre is, hogy nem a vízszivattyú-házzal van a probléma. Ha a csonkok tövénél nincs elvékonyodva az anyag, akkor a persely jó megoldás lehet ragasztva. Ha azonban ott is vékony, akkor új csonk és valami ügyes kezű alu-hegesztő (csak félő, hogy elhúzza a meleg az anyagot - bár az alu-hegesztéshez nem konyítok, csak eléggé a dekni szélén van az a 2 csonk).
sajnos nem tudom lefotózni mert nem vagyok otthon.kicsit visszább az első képen jól látható a két pipa amire rámennek a vizcsövek.na az nekem ugy el van korrodálódva hogy ha rádugom a csövet a bilincsel már alig birom megszoritani!remélem érthető voltam!
én nem a belsejére gondoltam!azt már megcsináltam régebben!arra amire rámegy a két vizcső!a képeden is látszik.már épphogy megtudom huzni a bilincset.ugylátom mintha a tiéd csavaros lenne.asszem az enyém nem olyan!hátha tudsz erre is valamit.köszi!
Homokszórással tisztítsd meg előtte a felületet! Úgy valószínűbb hogy ott is fel tudod rendesen takarítani, ahol egyébként kézzel nem sikerülne (fagyálló okozta kráterek). (Ezt a jó tanácsot pity#14- től kaptam én is.)
A 250 grammos 6000 ft körül volt, és nem is kell előre fizetni. A csomaggal együtt küldik a csekket.
06309675503 Ezen a számon fel tudod venni a kapcsolatot.( Ha még él ez a szám.)
kennex, amúgy nekem is hasonlóan sikerült a felújítás mint Neked. Igaz tartott kb egy hónapig mire elkészült.
Nem tudja valaki hogy hol érdemes tuning rezonátort vásárolni az ebay-on kívül.Vagy esetleg foglalkozik valaki készítéssel? 2003-as cr 250ről lenne szó
köszi