Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Petihez mesz sztem :D ő azt mondta nincs neki az a baj hogy 86' :D:D evjaratu nem tud szerezni sem! sajnos ez van bocsot kerdeztem ő olyan 25-30 ra saccolta az arat de nemtom h bontott-e v gyári v utangyartott! Majd 1x talalkozhatnank ! :D tanacsokert :D Fukit ismered? ő is ott lakik ahol te !
ott bátonyba foglalkozik egy gyerek cr cuccokkal!nem ismered?fent van a hirdetése is!holnap megyek hozzá kuplungpálcaé!
Látátok a deknit szerintetek szarakodjak vele ragasztasra gondolok
hy!én konkrétan karancslapujtőn vettem haveromnál az autós boltba!tud hozni bármilyet!nem is értem mért nincs pl. csapágyboltba.én idén tavasz környékén vettem 4000körül volt.elég lenne vagy 3 vizpumpához is.csak sajna azóta másra is kellett!
Üdv! Ha esetleg nem lenne csapágyboltban akkor Miskolcon van egy cég aki forgalmaz. Multimaster kft. 46/366-361
A 250 grammos 6000 ft körül volt, és nem is kell előre fizetni. A csomaggal együtt küldik a csekket.
06309675503 Ezen a számon fel tudod venni a kapcsolatot.( Ha még él ez a szám.)
kennex, amúgy nekem is hasonlóan sikerült a felújítás mint Neked. Igaz tartott kb egy hónapig mire elkészült.
Csuhi látom te idevalosi vagy ahol en lakom neztem a triblexbe meg az omw kuttal szemben nemtom loctite boltba nincs sehol sem meg nem tudnak rendelni se mert állitolag mar manapsag nem lehet kapni ilyen aluminium poros ragasztot csak a "folyekony femet" ! Te tudnal nekem tarjanba mondani vmi helyet? :D
Szia! SKF- boltban keresd. Ha épp nincs is, 1-2 napon belül meghozzák, de kifejezetten aluminium-bázisút kérj, mert van több fajta is. Kiadós anyag, sokáig elég. 8 ropi körül lehet mostanság.
bocsi elfelejtettem odairni golf 3 mas benzines 1,6os. 98 as. irjatok bátran tudok képet is küldeni.
üdv. cserélné e valaki crf 450 jét gol 3 masra?
szerintem bármelyik csapágyboltban!
Szia Kennex meg tudnad nekem mondani hogy honnan lehet olyan ragasztot szerezni mert probaltam epoxy alapuval de az nem jo ! Mert nekem meg ilyen :S :(
Vagy nincs esetleg valakinek valami tuning rezoja 2003-as cr re?
Üdv
Nem tudja valaki hogy hol érdemes tuning rezonátort vásárolni az ebay-on kívül.Vagy esetleg foglalkozik valaki készítéssel? 2003-as cr 250ről lenne szó
köszi
Bocs..........Elsőre rosszul értettem, azt hittem a csőcsonkok tövénél van gond. A képeket csak a "diamant" miatt tettem fel, azt értettem elsőre is, hogy nem a vízszivattyú-házzal van a probléma. Ha a csonkok tövénél nincs elvékonyodva az anyag, akkor a persely jó megoldás lehet ragasztva. Ha azonban ott is vékony, akkor új csonk és valami ügyes kezű alu-hegesztő (csak félő, hogy elhúzza a meleg az anyagot - bár az alu-hegesztéshez nem konyítok, csak eléggé a dekni szélén van az a 2 csonk).
Na akkor mégis csak adtam valami ötletet , de akkor már valami fasza anyagból csináltasd
val.szeg ez a persejes dolog lesz.esztergáltatok hozzá és beleragasztom valami fémragasztóval vagy ilyesmi!
Hát nem jött be az ötletem de még agyalok rajta hogy lehetne megoldani valami persellyel vagy valamivel
sajnos nem tudom lefotózni mert nem vagyok otthon.kicsit visszább az első képen jól látható a két pipa amire rámennek a vizcsövek.na az nekem ugy el van korrodálódva hogy ha rádugom a csövet a bilincsel már alig birom megszoritani!remélem érthető voltam!
Fényképezd le pontosan hogy néz ki ez a dolog mert lehet van rá egy ötletem de addig nem írom meg míg nem láto m ne hogy hülyeséget mondjak
én nem a belsejére gondoltam!azt már megcsináltam régebben!arra amire rámegy a két vizcső!a képeden is látszik.már épphogy megtudom huzni a bilincset.ugylátom mintha a tiéd csavaros lenne.asszem az enyém nem olyan!hátha tudsz erre is valamit.köszi!
Homokszórással tisztítsd meg előtte a felületet! Úgy valószínűbb hogy ott is fel tudod rendesen takarítani, ahol egyébként kézzel nem sikerülne (fagyálló okozta kráterek). (Ezt a jó tanácsot pity#14- től kaptam én is.)
Ilyen munkát lehet vele csinálni.
Ilyennel. Csapágyboltban kapsz.
hy!valakinek ötlet hogy lehetne javitania vizpumpához ki-be menő csőnek a helyét?megette a nem megfelelő fagyálló! várom az okosságokat!
Köszi majd az infót majd megpróbálok utána érdeklődni :) Én el is lépek további szép napot, majd holnap írok hogy mire jutottam