Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is állt a zászló,és nem hozzád került.Vajon miért?Talán mert neked sem ilyen Cr ed van.Az,pedig,hogy kinek mi a paraszt,hátááát,ki,mi alapján dönti el.Mi okom lenne,hogy ne az igazat mondjam el?Mint írtam is,többen vannak a te táborodban.Nem tudok sem angolul,sem németül.Lehet hogy kicsit ez is növelte talán az időt Keme?Nyilván.Az,hogy te engem hazugnak nevezel,vagy legalább is ezt sugallod,......na az a paraszt dolog komi....
98-99 es CR.Szerinted hány ember keres pont ere az évjáratra rezót?Eleve"kicsit"ritka Cr nem?
Köszönöm a gyors választ. Bovdent mindenképp megnézem rajta, aztán majd látom hogyan tovább.
Józan paraszti ésszel belegondolva: 3 hónapig leveleztél, hogy postázza már el Magyarországra? Ezalatt senki más nem akarta megvenni a kipuffot, pedig jó áron adta? Furcsálom kicsit.
Mert alapból nincs golyó?Nekem még a gép könyvem is mutatja,hogy hol helyezkedik el!
Baszki Keme,ha azt válaszolom hogy nem,na akkor épp hazudok!
De miért is e kérdés?
Előszor is megfellé olaj,aztán bovden holtjátek állitás ,ha ez se akkor kopo lamella csere,de ha van rá keret akkor a fem lamellákat is csereld ,ha semmi penz nincs akkor marad a tuning ,kinyomo rud alá pici golyo es bovden vissza állit...
Butaság ha jo a gepmunka 5-6 szazaodra van illesztve nagyonsokat elmegy ugyan ugy mint a gyári csak dugo csere elott furatni kell kis penzert.
ődv.
Szoktál te hazudni?
Hello! Olyan problémám lenne, hogy a 125-ös CR-emen a kuplung napról napra rosszabb lett, "bentebb fogott". Mostmár nem is fog(berakom 1.-be és elindul). Mi lehet a baja? Esetleg mit érdemes rajta megnézni ilyen esetben? Kuplunglamella csere lenne a megoldás? Válaszokat előre is köszönöm!
Hali! nekem egy honda cr 250-es van most lett teljesen felujítva! az a probléma vele h mikor megyek olyat csinál h elgyengül aztán kis idő után megint jó mi lehet a baj?
Hát hallod remélem rá jössz mi a baj.Csá-csá
Publikus persze.Csak nem szeretem sztárolni,mert van aki hiszi,és van aki NEM!Na az utóbbi a több.Kérlek a cakli pakli.(GLS)32.000 HUF-volt.Igen,ennyi!Megnéztem a múltját persze.De akkor is fostam.Volt neki jó néhány aukciója,negatív egy sem.Viszont nem volt Magyarba neki szállítási kondíciója,és igen nehezen vettem erre rá.Majd 3 hónapig ment az alkudozás,mire bele ment.PayPal-al,email címre utaltam neki.Tudod,"halál biztonságosak vagyunk,meg tuti itt minden"!Ennek ellenére én nem kicsit tartottam attól,hogy email címre küldtem a lét!Aztán egyszer csak megjött,egy igen fura doboz.Kinyitottam,és annyi újságpapírba be volt csomagolva,mint állat.A szívem kezdte felvenni a fordulatot, mikor megcsillant az egyik papír alól,az FMF FATTY!Ugyanaz,mint amit a képeken,hónapokig vágyakozva néztem!
Sziasztok!

Az alábbi rendszerhez szeretnék hangtompítót szerezni:
ehune

Valahogy úgy néz ki mint a csatolt képen...

Akinek van ilyen kipuffja és segítene a pontos méretek meghatározásában....vagy van tippje kivel tudnék ilyet gyártatni kérem szóljon!

Köszi előre is!
Hali! Nekem teljesen jól beindul, de akkor megnézem (szólok vkinek, h nézze ) ezt a menet közbeni füstölést, gőzölést. Köszi a tippet!
Publikus hogy mennyi volt + a szállítás?
Attól nem félnék hogy téglát küld,gondolom megnézted a múltját kereskedelemben..
Esetleg valaki 150es hengerfejet? (HPP)
Hali.Menet közben esetleg nem füstöl(gőzöl)jobban?Én már jártam detto így,és bakker hengerfejes volt!2er is.A hűtőm nekem sem bugyogott,csak annyira,amennyire a járó blokk mozgatta.Viszont,nehezebben röffent be.
Így van.E bay a barátod,én onnan rizikóztam meg.Megvallom,kicsit fostam,hogy a faszi majd egy féltéglát küld a csomagban....
Az enyém is eltünt,pedig az volt benne,h. meghegesztem neked!
crf 450 hez(de lehet másba is jó)van pár bontott küllőm anyával.ha kell valakinek,jelezzen!Hátsó kerékbe
Hello Gaborf!

Megvan még a CR 500 AF-ed? Adnál nekem egy elérhetőséget?
Szval átfúvókázva volt értelme a tuningkipuffnak,ez a lényeg :D Hol tettél szert a kipuffra,mekkora összeg volt? :D
Hát kérlek nekem a gyári,az eléggé össze volt verődve.Nem volt rajta durva horpadás,csak rengeteg enduroból származó eldőlés utnáni horpasz(így vettem)Miután felkerült az FMF,nem sokra rá meglett a VForce is.Mit vettem észre?Most hazudjak,vagy igazat mondjak...Ha kajlizok,akkor azt mondom,sokat!De ez nem igaz. Hallod annyira minimálisan lófacka volt a változás(fennt)hogy az picsafüst.Viszont tény,hogy nem volt át fúvókázva sem.Mikor mind ez meglett,na akkor már volt értelme a költekezésnek.Nem tudom,és nem is fogom szerintem soha megkopogtatni a 125 2T határát.ERGO-nem fogom szétpörgetni sem,mert majd valószínűleg jön a sok jó tanács,hogy tuning=élettartam csökkenés.Ez igaz is.Csak hogy nem vagyok egy jól menő faszi,magamnak motorozom csak.Ha nem tudom megugrani a 12 métert,nem fogom estére a fejem búra hajtani.Csak szeretek egészségesen elfáradni.
No,de nyilván nem ez érdekelt.Remélem segíttetem.
Jajj..Azért ez jól esett,és köszíííííííí........
Sziasztok!
Segítsetek légyszi...
Eltűnik a motorból a hűtővíz, de csak ha jár a motor.
Amit megnéztem: szerintem nem hengerfejes (nem bugyog a hűtővíz), az olajba nem folyik be (a vízpumpa alján lévő kis lyuk teljesen száraz), a hűtő csövei épek. Semmi csöpögés ha egy helyben nézem járó motornál. De menet közben elfogy kb 1dl/óra.
Már többször légtelenítettem a könyvben leírtak alapján, de az sem segített.
Hova tűnhet?