Neked is állt a zászló,és nem hozzád került.Vajon miért?Talán mert neked sem ilyen Cr ed van.Az,pedig,hogy kinek mi a paraszt,hátááát,ki,mi alapján dönti el.Mi okom lenne,hogy ne az igazat mondjam el?Mint írtam is,többen vannak a te táborodban.Nem tudok sem angolul,sem németül.Lehet hogy kicsit ez is növelte talán az időt Keme?Nyilván.Az,hogy te engem hazugnak nevezel,vagy legalább is ezt sugallod,......na az a paraszt dolog komi....
Józan paraszti ésszel belegondolva: 3 hónapig leveleztél, hogy postázza már el Magyarországra? Ezalatt senki más nem akarta megvenni a kipuffot, pedig jó áron adta? Furcsálom kicsit.
Előszor is megfellé olaj,aztán bovden holtjátek állitás ,ha ez se akkor kopo lamella csere,de ha van rá keret akkor a fem lamellákat is csereld ,ha semmi penz nincs akkor marad a tuning ,kinyomo rud alá pici golyo es bovden vissza állit...
Hello! Olyan problémám lenne, hogy a 125-ös CR-emen a kuplung napról napra rosszabb lett, "bentebb fogott". Mostmár nem is fog(berakom 1.-be és elindul). Mi lehet a baja? Esetleg mit érdemes rajta megnézni ilyen esetben? Kuplunglamella csere lenne a megoldás? Válaszokat előre is köszönöm!
Hali! nekem egy honda cr 250-es van most lett teljesen felujítva! az a probléma vele h mikor megyek olyat csinál h elgyengül aztán kis idő után megint jó mi lehet a baj?
Publikus persze.Csak nem szeretem sztárolni,mert van aki hiszi,és van aki NEM!Na az utóbbi a több.Kérlek a cakli pakli.(GLS)32.000 HUF-volt.Igen,ennyi!Megnéztem a múltját persze.De akkor is fostam.Volt neki jó néhány aukciója,negatív egy sem.Viszont nem volt Magyarba neki szállítási kondíciója,és igen nehezen vettem erre rá.Majd 3 hónapig ment az alkudozás,mire bele ment.PayPal-al,email címre utaltam neki.Tudod,"halál biztonságosak vagyunk,meg tuti itt minden"!Ennek ellenére én nem kicsit tartottam attól,hogy email címre küldtem a lét!Aztán egyszer csak megjött,egy igen fura doboz.Kinyitottam,és annyi újságpapírba be volt csomagolva,mint állat.A szívem kezdte felvenni a fordulatot, mikor megcsillant az egyik papír alól,az FMF FATTY!Ugyanaz,mint amit a képeken,hónapokig vágyakozva néztem!
Hali.Menet közben esetleg nem füstöl(gőzöl)jobban?Én már jártam detto így,és bakker hengerfejes volt!2er is.A hűtőm nekem sem bugyogott,csak annyira,amennyire a járó blokk mozgatta.Viszont,nehezebben röffent be.
Az enyém is eltünt,pedig az volt benne,h. meghegesztem neked!
crf 450 hez(de lehet másba is jó)van pár bontott küllőm anyával.ha kell valakinek,jelezzen!Hátsó kerékbe
Hát kérlek nekem a gyári,az eléggé össze volt verődve.Nem volt rajta durva horpadás,csak rengeteg enduroból származó eldőlés utnáni horpasz(így vettem)Miután felkerült az FMF,nem sokra rá meglett a VForce is.Mit vettem észre?Most hazudjak,vagy igazat mondjak...Ha kajlizok,akkor azt mondom,sokat!De ez nem igaz. Hallod annyira minimálisan lófacka volt a változás(fennt)hogy az picsafüst.Viszont tény,hogy nem volt át fúvókázva sem.Mikor mind ez meglett,na akkor már volt értelme a költekezésnek.Nem tudom,és nem is fogom szerintem soha megkopogtatni a 125 2T határát.ERGO-nem fogom szétpörgetni sem,mert majd valószínűleg jön a sok jó tanács,hogy tuning=élettartam csökkenés.Ez igaz is.Csak hogy nem vagyok egy jól menő faszi,magamnak motorozom csak.Ha nem tudom megugrani a 12 métert,nem fogom estére a fejem búra hajtani.Csak szeretek egészségesen elfáradni.
No,de nyilván nem ez érdekelt.Remélem segíttetem.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi...
Eltűnik a motorból a hűtővíz, de csak ha jár a motor.
Amit megnéztem: szerintem nem hengerfejes (nem bugyog a hűtővíz), az olajba nem folyik be (a vízpumpa alján lévő kis lyuk teljesen száraz), a hűtő csövei épek. Semmi csöpögés ha egy helyben nézem járó motornál. De menet közben elfogy kb 1dl/óra.
Már többször légtelenítettem a könyvben leírtak alapján, de az sem segített.
Hova tűnhet?
De miért is e kérdés?
ődv.
Az alábbi rendszerhez szeretnék hangtompítót szerezni:
ehune
Valahogy úgy néz ki mint a csatolt képen...
Akinek van ilyen kipuffja és segítene a pontos méretek meghatározásában....vagy van tippje kivel tudnék ilyet gyártatni kérem szóljon!
Köszi előre is!
Attól nem félnék hogy téglát küld,gondolom megnézted a múltját kereskedelemben..
crf 450 hez(de lehet másba is jó)van pár bontott küllőm anyával.ha kell valakinek,jelezzen!Hátsó kerékbe
Megvan még a CR 500 AF-ed? Adnál nekem egy elérhetőséget?
No,de nyilván nem ez érdekelt.Remélem segíttetem.
Segítsetek légyszi...
Eltűnik a motorból a hűtővíz, de csak ha jár a motor.
Amit megnéztem: szerintem nem hengerfejes (nem bugyog a hűtővíz), az olajba nem folyik be (a vízpumpa alján lévő kis lyuk teljesen száraz), a hűtő csövei épek. Semmi csöpögés ha egy helyben nézem járó motornál. De menet közben elfogy kb 1dl/óra.
Már többször légtelenítettem a könyvben leírtak alapján, de az sem segített.
Hova tűnhet?