Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is CRM-et kellett volna venni.

Van Acerbis túratank, 8 liter helyett 11 literes, 50ezer Ft körül, meg van az első startszámtábla helyére való 3 literes póttank, ezek "csak" 25-30ezer Ft-ok. Szerintem egy erős hátizsák (4ezer Ft) és két db 1,5 literes ásványvizes üveg (Szentkirályi 2 x 140 Ft) gazdaságosabb, ha már krosszmotorral kirándulsz.
Szevasz! A képeid között láttam FC 450- es "husi"-t. Szeretném megkérdezni mi volt a tapasztalatod vele? Szervízigény, motorozhatóság, megbízhatóság, karbantartási igény, alkatrészárak? Köszönöm előre is! Hali!
Sziasztok!Szerintetek létezik nagyobb tank 125höz 97'es egyébként,vagy csak mókulós hegesztős?Elegem van a hátizsákos üditős hordozósból
Te legalább átlátod a dolgot és rájöttél,hogy neked bizony jobb lesz az a CRM mint egy gyári krossz! Jó döntés! Gyüjtögess aztán majd lesz még lehetőséged krosszozni is!
Értem, jogos, köszi. 125 lesz az első, mi is úgy döntöttünk, hogy jobb lesz úgy. De egyelőre pályára nem tudok menni távolság, pénz és komolyabb védőfelszerelés hiányában. Úgyhogy most egy 125-ös CRM-et fogunk venni, elvileg már a héten meglesz. Motorhibás, de van alkatrészem rendesen. 125/50-be fogom hajtani, laza endurozásokra jó lesz, na meg éppen a városban sem fognak belém kötni remélhetőleg. A krossz még elérhetetlen számomra. :S További szép napot! Üdv; Zoli
Köszönöm szépen, szép motor, de már megvan a választás. Sok sikert!

Üdv
hali,ha gondolod nekem van egy nagyon jó cr125-ös http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hali.
Keresek Honda Cr 85-80 as cross motort cserébe lenne egy Chp Speed mini 125 ccm Renthal kormány, DMN Hátsó tag, Semmi baja nincs hidegen melegen 1-2 rúgásra indul. Garázsban tartott.
e-bay-en van, 30ezertől felfelé.
Hello, tudnátok segíteni? Keresek honda crf150-hez benzintankot. Esetleg nem tudtok eladót, vagy, hogy hol lehet találni?
Crf 250-hez 2004-2006-ig gyári Honda szívószelepek rugóval, szelepszár szimmeringgel ha valakit érdekel a boltinál olcsóbban, írjon.
30/830-5428
Hello Kennex!

S.O.S. Help! Segíts nekem kérlek, CR 500 Cdi-vel kapcsolatban! Adnál nekem egy elérhetőséget?
Üdv! Szerintem jobb ha 125-el kezdesz egy az kevesebb ló ha elfáradsz is azért még mindig könnyebb megfogni mint a 250-est. Meg azért már sokan jártak úgy hogy megvették a 250-es kétszer földhöz verték magukat aztán eladták . Az hogy hamar megunod az egy hülyeség aki kitudja pályán motorozni a 125 az már nagyon tud most hogy eltudod húzni a földes úton az egyenesbe az nem krosszozásnak hívják . Pénzbe meg kicsit azért gyűjtögess ennyi pénzért nehéz normálisat találni inkább vegyél egy félévvel később mint hogy évekig szívj vele míg normális gépet nem faragsz belőle . Ha veszel legalább egy olyat vegyél mint az enyém
Igen, köszi, végül is gondoltam arra is - az írás közben - hogy meg sem kérdezem, mivel minden relatív. Annyit költenék rá amennyit tudnék, ha megnézed a volt CRE-met, szerintem látszik, hogy nem gagyizok.

Azt szeretném még kérdezni, hogy miket kell ciklusosan cserélni? Tehát gondolom a légszűrőt kell ápolni, fújni/olajozni folyamatosan. Láncot kenni, figyelni rá. Továbbá mivel elvileg nicasilosak így azzal nincs baj, ha nem húzom meg, csak dugót kell bele venni. Kérdezem én, hogy mennyit bírhat egy dugó pl. Prox, ha nem versenyszerűen használom. Hallottam olyat, hogy a srácnak a Prox 10 üzemórát bírt és csere. Mondjuk ő versenyen ment vele, nyert is nem is egyszer... És mintha úgy mondta volna, hogy a hajtókar bírja, de érdemes minden második dugónál cserélni, mert ha az egyszer elszabadul, akkor odalehet az egész motor... Valósak ezek? Elég soknak hangzik, de nyilván ha megyek vele 1 órát utána nem kell ráülni egy darabig, elég fárasztó sport... :) Na meg olyan élményt nyújt, hogy nincs mihez hasonlítani. Tehát nem teszek bele 1 héten 10 órát.
125-ösről eddig csak olyanoktól hallottam, hogy "hamar meg lehet unni", akik nem tudtak krosszozni
A 250 tény, hogy tartósabb, csak a lovasa is legyen tartós, mert a fáradtságot bünteti, de rögtön. És most nem a "hasítunk a szántóföld mellett a traktornyomban"-ról beszélek, hanem krosszról.
Éves szinten mennyit kell rá költeni...hát...utcaihoz képest sokat. Főleg ha igazi, jó és igényes gazdája vagy.
Sziasztok!

CR 250 vételben gondolkozom. Krosszozni szeretnék, kezdetben természetesen csak hobbi szinten. Tudom, hogy elsőre a 250 sok - gurultam már a múlt héten egy YZ450-essel nagyon durva - de több felől is azt hallottam, hogy 125-öset nem annyira érdemes venni, mert hamar meg lehet unni úgymond és talán egy cseppel sem olcsóbb. Árban nagyjából 1, ahogy látom és a CR 125-öset jobban kell forgatni így jobban kopik... A lényeg, hogy érdekelne, hogy mire figyeljek nagyon a vételkor, mik a típushibák és ha esetleg van valakinek eladó, de nincs hirdetve, az ne szégyellje! Most úgy max. 200-ig tudok rászánni, tudom, hogy ez nem sok, de mindig jön egy kis pénzem, ha megvan a motor, tudok rá apránként költeni ezt azt. A 90-es évekbeli CR-ek érdekelnek, ha többet tudnék rá szánni, akkor is olyat vennék.

Továbbá a kérdés, hogy van-e igény használt CR alkatrészekre? Mert szerintem idővel bontanék is mellé, úgyis nekem is kéne ez meg az, hogy össze rakjak 1 tip-top kis gépet.

Egyébként nagyon sokat kell rá költeni akár éves szinten? Vagy akár üzemórára is kérdezhetem...

Nagyobb motorokban még kezdő vagyok, de láttam már pár vasat.

Zoli
Helló!
Dugattyú vásárlás elött állok.Pinkénél azt mondták századra mérjem le a hengert, és úgy tudnak dugattyút adni.Kérdésem:a henger és a dugattyú illesztési hézaga, vagyis mennyivel legyen kisebb a dugó mint a henger?
Akkor vegyél bontóba ez az alja...
Dabason lakom, ott, vagy holnap mennem kell Győrbe
hali.hol tudnám átvenni?
Nekem van, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy 92-esé.
Ajánlatom:
-Elviszed 5000-ért, és ha nem jó, visszaadom a pénzt
VAGY
-Elviszed 3000-ért, és nem hozod vissza akkor sem, ha nem jó...ennyiért szerintem tovább tudod adni, ha kiderül, hogy nem oké.
A korrektség jegyében itt van 2 kép. Az évjáratot azért nem tudom biztosan, hogy jó-e, mert a vázat már elvitték.
hali nekem csak a váznyúlvány kell , az nem érdekes ,hogy milyen színű úgyis fehérre fújom . az az ár kicsit húzos bontót ma hívtam fel ott 6000 ft ,de ott csak januárba lesz. Mi az alja a váznyúlványnak?
Van ehhez az évjárathoz homokfúva van és feketére van le szinterezve tiszta új hatású. Postán el tudom küldeni 15000 postaköltséggel együtt. Vagy eljössz érte Budapestre az illatos útra vagy Szigetújfalura
Neked csak a váznyúlvány kell vagy légszüröházzal együtt?