Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát.
Remélem jó vételt csinálok.
Hellò keme
ezen az emailon tudnánk beszélni az ebay es vásárláròl
soma.vipera@gmail.com
elôre is köszi :)
Üdv ! Elküldtem az emailt
Köszönöm ha nem találok addig sehol Magyarországon akkor lassan esedékes lesz kéne egy kuplung kosár egy láncfelöli blokk fél mert nem volt rajta lánc védő és ott a kuplungnál kitörte az előző tulaj meg nagyon rosszul csinálta meg ás inkább vennék egy másikat de majd akkor meg kereslek ha már esedékes a vásárlás köszönöm szépen segítséget
hello nem tudok e-mailt küldeni mert nincsen kint a címed add meg a számod és felhívlak úgy jobban szeretem vagy küld el az e-mailomra : adi.ladavfts@freemail.hu köszönöm
NNnnnaa....
ha az e-bay vásárlás gond, szívesen segítek, szinte mindent onnan veszek.
Keme nevű felhasználot keresd neki vannak hozzá szerintem cuccai
Nagyon szépen köszönöm neked a segítségedet esetleg nem tudsz valakit akinek lenne hozzá bontott alkatrésze mert ebay- en találtam hozzá alkatrészeket de még sose vettem hozzá esetleg akinek van honda cr 250 r 1981-es modellhez alkatrésze írjon bár már nem mai darab de nagyon tisztelnem kell az öreget mert kapós a gép
szika12
Az acél vázas széria legjobb évjárata!
itt megtalálsz minden földi jót.
üdv.

http://www.dgy.com/fiche_selec...
szia!

Jo oké holnap menek elhozom a deknit es sztem kiszaladok az autosboltba es megmutatom neki meg akkor hozok hozza ragasztot!
Köszönöm a segitseget!
Üdv! Ahogy előttem gecsa is írta sok mindenre oda kell figyelni amikor megveszed , ha nem értesz hozzá jobb hogy ha vásárláskor egy szakit viszel magaddal mert ha látják rajta hogy nem értesz hozzá akkor elhitetnek veled mindent . Maga a motorra csak jókat tudok mondani váltója pontos és strapabíró futomű is elég jó hogyha nem lóg mindene egyedül a fékek amik gyengék de még az újabb hondáknak sem valami nagy eresztés . A HPP blokk egy eléggé megbízható blokk ha időben cseréled benne a dolgokat nem mész túl az üzemórákkal akkor nem lesz vele nagy gondod , de ha beüt a krahh akkor sincsen nagy gond mert a bontóban rengeteg alkatrész van hozzá . Remélem tudtam segíteni
pont ugyan ilyen volt az enyém is!első krosszom volt,japán import...10évesen még a gyári alkatrészek voltak a belsejében is,dugó,hajtókar.. semmi probléma nem volt vele
vizszivatyúra kell figyelni,ne szivárogjon víz a deknitől,pörögjön ki rendesen a motor akkor működik a power,lógásokra figyelj a mozgó alkatrészeknél...elsótelószár,kormánycsapágy hátsó lengőkar,kerékcsapágyak,váltókar,berugókar,fékpedál,csavarok meglegyneek,lehetőleg gyáriak,légszűrő ápolt legyen,stb
olajbetöltőn nézd meg járatás után nem habzik e az olaj,a szintjező csavart kitekerheted hogy ellenőrizd megfelelő mennyiségű olaj volt e benne és még sok hasonló fontos dolog
Hali!

Egy 1997-es Cr125-öt szeretnék venni és lenne egy két kérdésem, konkrétan ezzel a korosztállyal. Van-e olyan dolog amit érdemes ezeken megnézni. Van-e típushibája? ( pl.: vázon olyan helyek ahol könnyen sérül, stb. )

Válaszotokat előre is köszönöm.
ha ott nem ereszt simán érdemes megcsinálni ragasztóval.meg ez a legolcsóbb megoldás!ha nem tudsz máshol szerezni ragasztót akkor lapujtőn az autósboltba tud hozni a srác!meg tud sz.tem tanácsot adni hogy csináld meg milyen ragasztóval.megcsinálni nemigen fogja mert közben autókat is szerel!én szivesen segitenék benne de sajnos győrben melózok és igy nem tudok!üdv!
Vagyis adj egy emailt
Nekem van küldj egy emailt
Sziasztok valaki tudna 1981-es honda cr 250 r-hez robbantott ábrát ?
jogos a kédés, de minden fasza benne új az egész bellseje, külseje
azét adnám el mert 250 szeretnék
de ha nem megy el akkor marad ész veszek mellé majjd egy 250est
keresd fel Petit! elég szép rezókat tervez és készít el,teljesen egyediket is!
nem fogsz csalódni, a teljesítmény növekedést érezni fogod

http://www.sportmotor.hu/motor...
Csak egy egyszerű kérdés miért akarod te ezt a motort ennyire eladni? Nem rég vetted és már is el akarod valami nem stimmel de ez csak az én tippem
Sziasztok :)
van egy 2002es Honda cr 125R ha valakit érdekel
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az az igazsag h fonn van tarjanba Sirko rudinak adtam oda h heggessze meg de nem birta es majd hetfon menek fel erte olyan 12 körül ugyh nincs nalam sajna! de sztem ott nem eresztett hanem körbe a lapatnal!
hozzá megyek sz.tem.gerecsemotornál kérdezted?bár nem hiszem hogy olcsó lesz.de ha a szimeringnél nem engedte a vizet akkor érdemes megcsinálni ezt is!nekem is ramaty állapotba volt a belseje!ha holnap megyek hozzá estleg megmutathatod és kiötlünk rá valamit!