Köszönöm ha nem találok addig sehol Magyarországon akkor lassan esedékes lesz kéne egy kuplung kosár egy láncfelöli blokk fél mert nem volt rajta lánc védő és ott a kuplungnál kitörte az előző tulaj meg nagyon rosszul csinálta meg ás inkább vennék egy másikat de majd akkor meg kereslek ha már esedékes a vásárlás köszönöm szépen segítséget
hello nem tudok e-mailt küldeni mert nincsen kint a címed add meg a számod és felhívlak úgy jobban szeretem vagy küld el az e-mailomra : adi.ladavfts@freemail.hu köszönöm
Nagyon szépen köszönöm neked a segítségedet esetleg nem tudsz valakit akinek lenne hozzá bontott alkatrésze mert ebay- en találtam hozzá alkatrészeket de még sose vettem hozzá esetleg akinek van honda cr 250 r 1981-es modellhez alkatrésze írjon bár már nem mai darab de nagyon tisztelnem kell az öreget mert kapós a gép
Üdv! Ahogy előttem gecsa is írta sok mindenre oda kell figyelni amikor megveszed , ha nem értesz hozzá jobb hogy ha vásárláskor egy szakit viszel magaddal mert ha látják rajta hogy nem értesz hozzá akkor elhitetnek veled mindent . Maga a motorra csak jókat tudok mondani váltója pontos és strapabíró futomű is elég jó hogyha nem lóg mindene egyedül a fékek amik gyengék de még az újabb hondáknak sem valami nagy eresztés . A HPP blokk egy eléggé megbízható blokk ha időben cseréled benne a dolgokat nem mész túl az üzemórákkal akkor nem lesz vele nagy gondod , de ha beüt a krahh akkor sincsen nagy gond mert a bontóban rengeteg alkatrész van hozzá . Remélem tudtam segíteni
pont ugyan ilyen volt az enyém is!első krosszom volt,japán import...10évesen még a gyári alkatrészek voltak a belsejében is,dugó,hajtókar.. semmi probléma nem volt vele
vizszivatyúra kell figyelni,ne szivárogjon víz a deknitől,pörögjön ki rendesen a motor akkor működik a power,lógásokra figyelj a mozgó alkatrészeknél...elsótelószár,kormánycsapágy hátsó lengőkar,kerékcsapágyak,váltókar,berugókar,fékpedál,csavarok meglegyneek,lehetőleg gyáriak,légszűrő ápolt legyen,stb
olajbetöltőn nézd meg járatás után nem habzik e az olaj,a szintjező csavart kitekerheted hogy ellenőrizd megfelelő mennyiségű olaj volt e benne és még sok hasonló fontos dolog
Egy 1997-es Cr125-öt szeretnék venni és lenne egy két kérdésem, konkrétan ezzel a korosztállyal. Van-e olyan dolog amit érdemes ezeken megnézni. Van-e típushibája? ( pl.: vázon olyan helyek ahol könnyen sérül, stb. )
ha ott nem ereszt simán érdemes megcsinálni ragasztóval.meg ez a legolcsóbb megoldás!ha nem tudsz máshol szerezni ragasztót akkor lapujtőn az autósboltba tud hozni a srác!meg tud sz.tem tanácsot adni hogy csináld meg milyen ragasztóval.megcsinálni nemigen fogja mert közben autókat is szerel!én szivesen segitenék benne de sajnos győrben melózok és igy nem tudok!üdv!
jogos a kédés, de minden fasza benne új az egész bellseje, külseje
azét adnám el mert 250 szeretnék
de ha nem megy el akkor marad ész veszek mellé majjd egy 250est
Az az igazsag h fonn van tarjanba Sirko rudinak adtam oda h heggessze meg de nem birta es majd hetfon menek fel erte olyan 12 körül ugyh nincs nalam sajna! de sztem ott nem eresztett hanem körbe a lapatnal!
hozzá megyek sz.tem.gerecsemotornál kérdezted?bár nem hiszem hogy olcsó lesz.de ha a szimeringnél nem engedte a vizet akkor érdemes megcsinálni ezt is!nekem is ramaty állapotba volt a belseje!ha holnap megyek hozzá estleg megmutathatod és kiötlünk rá valamit!
Remélem jó vételt csinálok.