Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
szia Peti. itt a link http://www.motodacross.com/ind... amit mondtam
Kifogástalan, jó állapotú 80-as, 85-ös cross blokkot keresek reális áron kompletten. Pl. YZ80, CR80, CR85,stb...

válasz erre
Ok, rendben
sajnos nem jo néztem képet amit kiraktál és nem ottvanak a fülek ahol az enyémen hegezgetni meg nme akarom ugy hogy nem kell köszi!
Segédváz? Nem kell?
hát igen igazad van.én akkor lezuztam a mocit.vennem kellett rezót meg egy balos hűtőt.30ezer volt a kettő bontva!hogy örültem volna akkor ilyen ajánlatnak!azért hirdesd meg itt is hátha kell a jó magyarnak is!
Ennek kapcsán elmondok egy alapvető problémát, ami a magyar bontósokat gátolja a sikeres üzletelésben:
A Bontós azt mondja: a rezó nálam 15ezer. El is ad néha annyiért párat. Benéz ide, és azt mondja: Mit képzel ez a barom, 3ezerért rezó? Rontja az üzletem, én 15-ért szoktam adni!

...ahelyett, hogy gyorsan megvenné ő maga 3-ért, és eladja 15-ért, tök mindegy, mikor és kinek, de addig sem rontom a bizniszét.

Kb. egy éve hirdetek Honda CR cuccokat harmad és negyedáron, volt már, hogy megkaptam, hogy adjam drágábban, nehogy má' lerontsam az árakat. De az soha, hogy "megveszem az egész motyót, vagy csak a fogyósabb részét, aztán továbbadom drágábban". Minden esetre a 7végén lefényképezem az összes központi telót, hűtőket, rezókat, segédvázat, minden szart, és $1-es indulóárral mennek fel az e-bay-re.
az sajna nem kell.bár igen jó áron adod.tavaly nem sokkal jobbat vettem 15é!
Ahhoz is csak rezóm van, hasonló állapotban, mint a rosszabbik 125-ösé. Ennek fényében 3000 Ft.
Lehetséges, h kapsz. De előtte kérdezd meg molnarzo-t, ő jobb áron fog neked szerezni
Sziasztok!
90es évjárító 125ös Cr-be szerintetek sima csapágyboltba találok kormánycsapágyat?Kicsit sokallom a szettért a 12500at... 32005 js 26 47x26x15
hy!nekem 250es cr-hez kellene kipuff.dob.az lenne esetleg?89-től felfelé évjáratban.
Honda CR 125 rezók ATAC-os motorhoz eladók. Rondábbik 3000 Ft, szebbik 5000 Ft, örvénykamra 2000 Ft, alku lehetséges.
Tel.: 20 31 22 023
mail: macesz77@freemail.hu
Sziasztok! Nem tudjátok még az oldaltól be lehet e szerezni a sportmotor.hu-s matricaszettet?
Heloka
nekem ugyan ilyen van 5-literesbe 16.800Ft ert vettem,de csapot nem adnak hozzá ,es a menetes szem sincs belehuzva hogy bebird tekernia csapot valahova,de ez kaphato bármilye n jo...
kellő odafigyelés és ápolás mellett talán nem fordul elő mégegyszer...
Hát igen, felesleges lenne a krossz, úgysem tudnám kihasználni. Lesz CRM és tiszteletben fogom tartani, hogy enduro, nem úgy mint egyes emberek, hogy azt hiszik pályakrosszon ülnek és mennek ugratni, meg élik...
Másik fórumba nem akartam most betenni: http://www.sportmotor.hu/motor...
csak az lehet a baj,ha nem veszi észre az ember hogy kidörzsöli azt a vékony kis talpát a flakonnak a sárvédő és szépen elszivárog a drága benya...majdnem én is így jártam,de kolléga szólt,hogy jobban járok ha beletöltöm!
romániát én is így jártam meg...ráadásul szentkirályival
Szinte gondoltam....szinte az összes 25ösre van nagyobb,csak a Hondácskámra nincs Elgondolkodtató...csak valahogy mikor nekiálltam,én sem gondoltam,hogy beleszeretek az ENDURO-ba,tessék lássék,oszt ennyi.Azért köszönöm a segítséged,felállítom a válságstábot,aztán majd kiötlöm,bár láttam már' belehegesztve is anyagából bővítettet.
Láttam olyat, aki az első sárvédő tetejére rögzített műanyag flakont, vagy a hátsó sárvédőre!
Neeeee,csak tudod Keme picit kaksizom tőle,hogy a hátamra esve nem esik túl jól a dudor a tatyóban:)Na meg a 3 NGK a defektjavító meg a pia a cigivel foglalja a helyet:)7,7es az enyém,sztem egy 10es már' jó volna egy majd egész napos pöfögésre,értem ezalatt a sok műszerfalas EXC-túratársam által mondott 120-150 kilóméterre.