Mail-címemre küldj egy postacímet, nevet, 4ezer + kb. 1600 a postai utánvét díja, és feladom. Szerintem találsz vevőt a többi darabjaira, vagy ha nem lenne jó a gumi bizbasz, akkor az egész első fékre kompletten. Vagy ha Dabas-Budapest vonalon jársz, odaadom.
Van két komplett első fékem, abban is ez a gumi "zsákdugó" van, vagy a szilikon dugót odaadom neked, de az drága lesz, mert utána eladhatatlan az első fék, vagy inkább vedd meg a komplett féket tőlem. Honda CR-é (szerintem 80-as évek beli lehet), fékkar+fékolajtartály+fékcső+féknyereg 4 ezer Ft.
Egy kis segítségre volna szükségem ! Elhagytam a hátsó fék egy bizonyos alkatrészét de én neten nem találok ilyet sehol van valakinek valami tipp hogy egyáltalán mi ennek a neve vagy honnan is lehet ezt beszerezni . Most ideiglenesen megoldottam de nagyon nem akarok így menni vele
Eladó egy HONDA CR 125-hoz (93-01) való privot works márkájú lengővilla felújító szett ! Bontatlan csomagolásában! Fix ár 15000 HUF . Email cím effinger@citromail.hu HA nagyon érdekel emailba megadom a számom.
Hello lenne egy olyan kérdésem h valakinek nincs e eladó honda cr85 höz hátsó féke? leszakitotta a tuskó nekem a bowdent és azt a merevitő karta merevitő kar megvan de a bowden nincs és nemtudom h a merevitő kar végén ahova csatlakozik a dobhoz oda kell e persely?
mert maszekoltam egy bowdent de mikor rugozik befog a fék...
ha valakinek van vmi jó ötlete tanácsa szivesen fogadom...
sziasztok szeretném megkérdezni tölettek ez volt egy hete, a térdem majdnem kiugrot motorozás közbe és az orvos azt mondta laza gyárilag az inszalagjaim a térdeimben de most is alig birok járni még de ha veszek ezt a térdgépet ami csatos vagy milyen összefoja majd a térdeimet mert elkelesz adi a gépet vagy ha valakit érdekelne ujja dugó gyűrü lev szűrő gyergya 2,5tankot mentem vele anyi hogy már nem 1:20ba kell keverni adok hozzá egy protek inget is szép hangja van
Úgyhogy inkább tégy, ahogy jónak látod.