Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdés! senior kft nikasziloznak ismeri valaki öket, van velük valakinek tapasztalata hogy hogy dolgoznak?
Srácok rá tudom pakolni a 95 ös re a 200es hűtőt? Balos !
hali azt nem tudom rá e megy de 250 es re ilyen év járatban jó azt biztos kérdezz körbe itt fórumon
Hali. tudnál képet küldeni a balos hűtőről ? Szerintetek fel lehet rakni a hűtőt egy 1995 - Cr 125-re ?
Valaki nem tudná megmondani nekem hogy mennyi egy 2007-es CRF 450-nek a kuplunglamella kopási minimál? Mert mintha hidegen kicsit elcsúszna, lehet hogy kopottak, de nem tudom a méreteket.
valakinek első fék tárcsa cr 250 re konzolal és egy tőmités szett? athena nem érdekel?
+balos hűtő idom szett első fék betét új ha valakinek kell írjon
köszi!
jah bocsi még korán van nincs javitva azt akartam írni szerintem
helló igen a gyári vég dob
ha jól tudom nincs adok egy telefon számot hivd fel és vele beszélj mert én csak hirdetem
06-30-746-14-88
Szia!

A hűtő az jobbos és balos? Nincs javítva?
Kompatibilis a 2000-essel?
Illetve a vég az dobot akar jelenteni? :-)
Engem érdekel ha ezekre a kérdésekre választ kapok...
Üdv,
Eladó Meg Maradt Alkatrészek cr 250 2001 Es ből Gyári kipufogó Vég
Hűtő
Idom Szett Hátsó Repedt Kicsit
Első Tárcsa konzollal
Első Betét Garnitúra Zsír Új
15 egybe az egész ha érdekel valakit
Sziasztok! Segítsetek nekem légyszi...
2000-es cr 250 (1 hete van nálam), aszfalton 3-4-5-ben power nyitáskor mintha kaparna mint az állat (annyira azért nem lehet erős), gondoltam csúszik a kuplung...
De terepen meg halad rendesen, marja a talajt, gyorsul akkorát hogy csak na. Akkor ez most hogy van?
Mi a minimális vastagsága a lamelláknak (kopó + fém) ?
Mert lehet rámérek és akkor kiderül a dolog. Vagy vmi más ötlet?
Nevezés a helyszínen!
Nevezési szándékod kérlek előre jelezd!
A pályáról képek meg tekinthetők a www.mece.atw.hu. -n
Sziasztok! Valakinek nincs HM CRE SM 50-hez alkatrésze? Még a sima vázashoz kellene, nem a deltáshoz.. Fejidom érdekelne, műszerfal, gyújtáskapcsoló meg km. spirál. (Ebből 2 is.) Akár írjatok emailt, ha van, de ide is jó! Köszi, Zoli!

honda4022@gmail.com
nagyon helyes,hogy csak 2T-t akar! crf az igazi pénztemető...főleg amiket 500-600ezer környékén meg vesz az ember
Nekem is ugyan ilyen motorom van ugy hogy pontosan tudja mennyit eszik hogy megy stb Crf et nem szeretne venni mindenképp 2t-t
Üdv!Hát az biztos,hogy nem kezdő motorosnak való,mert nagyon brutális gép.Amúgy szerintem nagyon jó "kis"gép csak szervizigényes mint minden cross.(Készüljön fel a haverod,hogy sokat fog tankolni,de a teljesítmény kárpótolja majd.Én inkább CRF-eket ajállom)De inkább olyan embert kérdezzetek meg akinek már volt CR 250 je.
írjatok ha megvettétek,vagy ha láttátok és miért nem vettétek meg!
elvileg 2 éve volt benne dugócsere... de kihasználatlanság miatt eladó és a srác kb. 1 éve nem használja az ő elmondása szerint. és h hibátlan az egész, remélem motorikusan nem vmi perselyes üszök. céer barátomnak a 03 as vasáért oda adnám félherém!
A gumi középen van elkopva, aszfaltra vall. A lábtartók kopottak, nem hegyes, a berúgó kar ránézésre lötyögős. A többit meg már leírták előttem ma
Ettől lehet jó motor, a HONDA felirat az ülésen nagyon könnyen lekopik, az nem olyan mérvadó.

Na, ma este CR500 karbit állítok be...aluvázasét, bebeeee
Szerintem ránézésre nincs annyira elhasználódva,a deknin a magnézium sincs szarrá kopva,ha abbó indulok ki hogy egy2-3éves crf-en egy mm magnézium sincs.A rezonátor az télleg nem a gyári doma rendszerrel van,úgy hogy esetleg úgy lehetett hogy a gyárival használták és eladáskor meg feltették a domát,bár ezt kétlem
Az idom meg sztem teljesen mindegy hogy hogyvan az biztos hogy a hűttőspoiler gyári idom csak nem ezé a motoré hanem egy 2004-esé.Az enyémen is utángyártott idomok vannak és szinte ennyire van elkopva kinézetre de 1éve használom és minden tökéletes rajta.Ha elmegyünk megnézni akkor ugyis többet tudunk majd
jól mondod,szerintem is van esélye,az idom cserélgetésnek,de az üléshuzat is elárulja,hogy bizony volt használva,mert a honda felirat eléggé elkopott az idők során,tény,hogy 7-8 éves a motor!
a hátsó dob se valószínű,hogy gyári lenne a képen,mert az kilógna az idom mögül...,tehát lehet a rezó is valami tuning volt a kép készítése előtt! minden esetre engem érdekel,mert képen szépet mutat,kiváncsi leszek,ha megveszik,mit írnak majd róla!legalábbis én várom a további infókat! szóval írjatok,ha már láttátok a motort!
szia Ha megnézed a rezot ami rajta van szerintem nem ezel használták mert tul ujnak néz ki meg a felfogato rugok sincsenek rajta! És mivel mondtad a hengerfejet is szerintem viszarakták az eredeti rencert rá az elsö és hátso sárvédöhöz képest amin lácik a használat a hütöidomok nagyon ujak szerintem aztis lecserélték az eredetire. Az elsö sárvédön lévö matrica készletben kaphato ugyan ez van az enyémen is ha megnézed a képeimet eböl is gondolom hogy a hütöidomot lecserélték. De ezt csak igy képröl mondom lehet tévedek De ettöl még lehet jo a masina
itt nézz szét...http://www.motodacross.com/ind...
sztem csak a matrica változott a két év közben! egyébként amit én látok ami érdekes,a hátsó teló gáztartályán az a matrica...mintha valami külföldi telós cimkéje lenne,ergo lehet hogy import motor!persze ettől még mióta itthon van le is élhették,de álltalában ha külföldi motorról volt szó,én még mellé nem nyúltam!
bazsi 02 és 03 között mi a különbség nem a 04-es és ezek között!4