Hali. Nincsen valakinek Cr 125 motorhoz balos hűtője ? Ma 2 hónap után elmentem motorozni aztán mikor toltam neki dombnak fel kiment alólam és persze a környéken az egy tuskó az én hűtőmet találta el..... :(
125-ösé nem jó, rövid, gyenge, és más a berúgó tengely átmérő. 250-hez 92-97-ig más, 97-99 megint más, 00-04-ig is más, bár legtöbbször az ívelése változott csak. Vadonat újat adnak 32ezer körül Angliából, vagy itthon a Honda kereskedésekben. A jó állapotú bontott ritka, szart meg kapsz 15-ért, bár a 250-esével sokan trükköznek, mert rá lehet tenni az 500-asra, az meg drágább, mint egy dubai playmate.
Sziasztok cr 250-hez keresek berugó kart kompletten, vagy a felső részt a moci 99-es de szerintem nem sokat variáltak rajta tehát a régebbi típusok is jók lehetnek.
Nem tudja vki, hogy a 125-ös-é vajon kisebb lehet -e? esetleg a 4-t-ké?
Előző gazdi adott tengelyt, itt van még két szimering hozzá, csak nem akarom most a szezonba lekapni az oldalát :D De akkor elvileg ha cserélem a tengelyt és a csapágyat akkor jónak kell lennie?!
Valaki járt már hasonló cipőben?! Van egy CRF 450-esem 2007-es és a vízpumpánál kicsit engedi a vizet. Van direkt egy lyuk hogy ha rossz a szimering, ott jön a víz elvileg, de én most cseréltem szimeringet és még mindig ez a helyzet. Két dolgot tudok elképzelni, vagy hogy belül a csapágy el van kopva ezért kotyog és így elengedi a vizet, vagy a tengely be van már maródva és ott jön ki a víz. Szerintetek?
Van egy CR125-ös motorom felújítás alatt van a két első telóm de nem tudom mennyi olaj kell a szárakba és ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek mert sehol nem találok hozzá műszaki adatokat :S A teló típusa: Showa kz4-671
segítségeteket előre is köszönöm :)
1:40 is bőven jó abba, hajtóműolaj: nekem a CR125-be Ipone Katana 10w40 vagy ATF-es olaj vált be, gyertya NGK BR9EG.
Alapjárat: a szívatót ha befelé tekered, csökken, ha kifelé, nő.
szia keme rég beszéltünk szeretnék kérdezni van most egy cr 125 ös moci 96 os bejáratos volt mentem vele 2,5 tank 1:20as keverékel már 1:30al megyek de finoman már szeretném lecserélni a hajtóműolajat és mijenre kellene márka minőség ami jó lesz ,és mijen gyertya légyszives márkát hogy eltudjak indulni valamere . Alapjáratrol hogy kéne beálitani hogy tekerjem azt a szart vagy medig melegen szép az alapjárat de hidegen kilódok beinditani köszike az edigi segitséget de nem tudok kihez fordulni még most találtam meg a jelszót ehez a szarhoz is
Sziasztok!
Crf 450 '05 ös motorhoz keresek service manualt.
Owners manualom van azt tudtam letölteni a netről de service manualt nem találok.
Tud ebben valaki nekem segíteni?
Na a vicces az egészben, h ennyiért itthon nem adják oda használtan!
Uh meg fogom rendelni e-bayről inkább újan, mint szarakodni a sok hazai zsidóval...
Kösz a válaszokat! ;)
Nem tudja vki, hogy a 125-ös-é vajon kisebb lehet -e? esetleg a 4-t-ké?
Ad majd meg a számod és föl hívlak!Aug 1je körül érdeklődők!
Itt megtalálod:
Van egy CR125-ös motorom felújítás alatt van a két első telóm de nem tudom mennyi olaj kell a szárakba és ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek mert sehol nem találok hozzá műszaki adatokat :S A teló típusa: Showa kz4-671
segítségeteket előre is köszönöm :)
Érdekelne hondához jobboldali hűtő nem baj aha törött nekem a nyaka és a kupak kell!Ha valaki tud akkor írjatok!
Előre is köszi!
Üdv:papesz06
Alapjárat: a szívatót ha befelé tekered, csökken, ha kifelé, nő.
Crf 450 '05 ös motorhoz keresek service manualt.
Owners manualom van azt tudtam letölteni a netről de service manualt nem találok.
Tud ebben valaki nekem segíteni?
Van egy PJ 38 -as kehinem CR 250-96-hoz.
Érd :0670 516 1775
ÜDV.
Valaki megtudja mondani a 125-ös cr-m pontos évjáratát?
motorszám:JE01E
550628
alvázszám:JE01-5502523
Uh meg fogom rendelni e-bayről inkább újan, mint szarakodni a sok hazai zsidóval...
Kösz a válaszokat! ;)