Kiszedtem az első kereket mert fékbetétet kell cserélnem. Kérdésem a következő. Nissin 2 dugattyús fék . Mind a két dugattyúnak egyszerre kell kijönnie mikor pumpálom a fékkart ? Mivel se betét meg semmi nincsen így könnyű volt pumpálni . Normális jelenség hogy csak az alsó dugattyú jön ki teljesen ? amúgy a fékhatásra semmi panaszom nincsen. Brutálul fogott.
Srácok azt honnét tudom emg mennyi nitrogán kell a hátsó telókba ? Van egy 91-es Cr 250 meg ugye amit alább tárgyaltunk 125 ös cr .. Ingyen meglenne a töltés is csak nem tom mennyi kell bele. Mindkettőbe mehet 10 bar vagy több -kevesebb ? köszi
Szeretném megtudni hogy lehetséges-e hogy ez honda cr 250-es hűtő? Mert volt nekem is egy hondám 91-es azon ilyesmi hűtő volt, nem tudom hogy pont ugyan ilyen-e, de ilyesmi az biztos. Aki tudd benne segiteni azt megköszönném.
Üdv
A himba csere az egyértelmű!
Én ezeket a csere időszakokat egy amatőr vagy hobbi szinten motorozónak mondtam!
Azt azonban kétlem hogy TE, vagy bárki itthon 7,5 üzemóra alatt kipörget egy új, jó minőségű dugattyút, ami persze jó minőségű olajjal van használva!
Erre max. egy élsportoló lenne képes, viszont amatőr szinten ennek az adatnak a többszörösei is lehetnek!
(mellesleg nálam csörög )