Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze , hogy elég, miért vennéd meg a drágábbat, mikor valójában ugyan az, csak más a gyártó.
Szia! Köszi a választ! De a kérdés még adott: Melyiket kell megvennem ha a hengerfejemnél folyik a víz? Elég lenne e 4.000Ft-os tömítést is megvennem? Mert szerelés téren, még nem nagyon van tapasztalatom.
Ugyan ahhoz a motorhoz való mind a kettő tömítés, csak az első PROX, a máspdik meg TAJWANI tömítés, ezért más az ára.
a PROX tömítésnél a kép csak illusztráció.
Hello! Kx 250 98-as évjárat körülihez komplett kuplung eladó kopó lamellák nélkül, de a fémlamellák megvannak. Kosár rugók fémlamellák kinyomó rész. Kompletten 18e ft! Kérésre képet tudok feltölteni
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy egy kis motorozás után, amikor már meleg a blokk elkezd csepegni a víz. Eleinte Vízpumpa szmeringre gyanakodtunk, de a henger felől kezdett el csöpögni. Ez esetben milyen tömítést kell vennem? Ilyet? http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Vagy ilyet? http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Mert árba nem ugyanaz a 2...
Előre is köszönöm!
http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/motorkerekpar/motor/hirdetes-2857
8089/

Eladó Honda Cr 250-es motorra berugókar. Csak azért adom el mert sürgősen kellene a pénz, és ezt tudom nélkülözni.
Gyönyörű gépek... ha lenne rá pénzem, már azóta hazafelé jönnék egyel az utánfutómon :)
Sziasztok!
Megérkeztek a 2012-es KX-250F KX-450f Klx-450r CRF-250 CRF-450 crossz, enduró motorok!

Steelhorse Motor Kawasaki Pécs
Sziasztok!

Lehet hülye kérdés...de nem értek hozzá így megkérdem...
Hogy tudom megmondani hogy egy CRF 250X -ben benne van a tuning R kitt? Látszik a blokkon...hengeren...ilyesmin?
Összehasonlítási alapom nincs hogy hogy megy....nyilván ez jobban mint a sima X...egyikkel se mentem még...

Köszi Ferke!
Sziasztok! Tudnátok pár linket küldeni, hogy magyarországon hol tudok Honda Cr 250-es motorhoz alkatrészeket nézegetni?
Előre is köszönöm.
Ennek az elődjével mentem, na az jobban tetszett, mint az aluvázas...
Nem lesz kicsi az 500-as?
Ez nem AF, de szerintem ha szépen megkéred pity#14 -et, biztos épít neked egyet, pár deák igazolványért cserébe
Hello Mindenkinek!
Honda Cr 500 Af-et keresek vennék, ha ismer valaki olyan embert akinek van ilyen kis hazánkban akkor kérem írjon! Illetve végső esetben cr 250 r is jó lenne de csak 2005-ös illetve még fiatalabb évjáratból! Ha tud valaki ilyen motorokat kérem jelezze!
Sziasztok keresnék 1 jo állapotú Honda cr 125 ös Cross motrot.az ár kb.250-310 ezer forint között.Minimum 1999 es évjáratut szeretnék.Ha valaki tudna segiteni vagy pont tud 1 eladod nagyon megköszönném.
Szerintem még keresgetek, de szólok ha kell valami. Köszönöm a fáradozásod.
szerintem próbálkozzál szimering boltba ott biztosan lehet kapni szimeringet.......
Enyémnek is ugyan ez a baja kivan kopva a vízpumpa tengely szerencsére nem drága 16 000+ áfa hondánál a tömbszelence meg 1400 de mondom nem drága majdnem ingyen van
Sziasztok! Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy kicsi motorozás után ( miután bemelegedett ) elkezd csepegni a vizem. Szimeringre gyanakszunk, de hol tudok venni hozzá szimeringet?
Előre is köszi.
sziasztok honda cr 125 86 évjárathoz keresek kuplung felőli oldaldeknit.
06307090851
a wrembe is a 3. vonult be a kihalytó tengelyen ! olyan olt mint a feleség válás után vitte magával a léptetővillát + 5.-et
Már csak a 3. fogaskereket és a kukactengelyt kellene összenézni
Én Castrol Power Racing 1 2T-t használtam mindig. Nem volt vele gond. 1:40-be keverheted, vagy amit épp a könyve ír.