Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a 2es és a 3as között..
A 2002es meg a 3as tök egyforma
Az előbb írták le
2004-től gázállás szenzoros a karbi, az első rajtszámtábla felülről csavarozós, nem szemből, a kuplung bowden gyorsállítós
Szép jó estét!

én nézegetem ezt a cr-t és köszi a segítséget. az oké h nem 04-es, de mi a különbség a 02- es és 03-as között?
Kösz szépen a segítséget.Hát igazábol nem látni bele hogy most nikacilos vagy perselyes.Nekem az neyémmel szerencsém volt ilyen szuempontból mer még alapméretes a hengere.
És a gumira miért mondtad ezt a rendeltetés szerűtlen használatot?Mer elvan kopva és így használja?
Hiányzik néha nagyon.
jó éjt, sziasztok!
Nem volt olyan rossz az enyém sem, vannak nála jelentősen szarabbak, hüvelyes volt, meg a szokásos magyar használtmotor jellemzők.
Ránézésre nem rossz, de ezek csak képek, meg kell nézni, hallgatni.
Akinek 250 2T-re hengerfej tuning kell, az vagy iszonyatosan tud, vagy technika szakkörös, vagy pici a kuki. A hátsó gumiból ítélve van egy sejtésem a rendeltetésszerűtlen használatról.
Árat nem tudom, ahhoz szintén hallani, próbálni kellene. 1 éve a makuátlan 2004-esemért Romániából jöttek el, adtak 1800 EUR-t (akkor 500eFt) alku nélkül, be se akarták indítani, és kereskedő vitte el.
De az olyan volt, hogy most visszavásárolnám ugyanennyiért.
Megnyugodtam
És ránézésre milyennek tűnik?
Lehet értelme annak a vhm hengerfejnek?
Ja és nemkérnek sokat érte?
Ez nem az enyém volt, ebben biztos vagyok.
Igen ezt már nekem is mondtad hogy mitől 4es a 4es:D
Hát a hirdetés már nincs fent ,de van rola pár kép .Ja hát ha télleg a tiéd volt akkor nemkell mer emlékszem h irtad még rég hogy a 3as eléggé szétt vvolt barmolva Mindjárt feldobom ide a képeket és megköszönném ha ránéznél
2004-től gázállás szenzoros a karbi, az első rajtszámtábla felülről csavarozós, nem szemből, a kuplung bowden gyorsállítós, nem ilyen. Szóval biztos, hogy ez 02 vagy 03.
Nincs egy link a hírdetésről? Nagyon emlékeztet a volt 03-asomra...
Ez mennyire biztos hogy 2es vagy 3as?Mert 2004.nek hirdették,igaz én csak az idom miatt tudtam mondani hogy 4es.Amugy 480at kérnek érte valami vhs hengerfej van rajt.
2002 vagy 2003-as, a 2004-es hűtőidomjával. Mennyit kérnek érte?
Üdv
Nem ismeri valaki ezt a motort mer egyik haverom kinézte és megis akarja venni.Ha valaki felismerné mondhatna róla pár infot.
Kösz
Hali! Valaki segíthetne nekem CRF 450 '03 teleszkópok beállításában,mert nem nagyon találtam meg a legjobb beállítást.Alsón felsőn mennyit kell tekerni? Kb 65kg-hoz kéne állítani.
Senki nem tud balos hűtőt szerezni cr 125 motorhoz ? :)
Mail meg lemaradt :D Szóval: feenzor@gmail.com
Nehogy már újonan vegyél, jézusom :) 40-50ezer szerintem a berúgószerkezet + kar. Itt a mailem, külföldről, 2 hét alatt megvan legkésőbb és maximálisan azt mondom hogy a tengely + kar 15ből megvan
Hát akkor marad az új :(
Erre valaki ? :)
Van aki 5üzemóránként cseréli, van aki 10, van aki 15, igazából normális motorozgatás mellett szerintem 10-15 között van valahol az igazság :D
szia, kaptál választ az olajcserére?
ha nem hát: a crf motorba és kapcsolószekrénybe más olaj jár. gyári előírás ha jól emlékszem 10w 40 a motorba. típust te válaszd ki. én putoline-t használok
én nem tartom a gyári 20 üórát. 15-nél cserélem. nem árt pedig hajtom egyszer-egyszer
csáó! ha nem akarsz használtat:http://www.parilla.hu/index.ph...
Szia!
Itt találsz hozzá való idomokat!
http://www.moto-complet.hu/