Kösz szépen a segítséget.Hát igazábol nem látni bele hogy most nikacilos vagy perselyes.Nekem az neyémmel szerencsém volt ilyen szuempontból mer még alapméretes a hengere.
És a gumira miért mondtad ezt a rendeltetés szerűtlen használatot?Mer elvan kopva és így használja?
Nem volt olyan rossz az enyém sem, vannak nála jelentősen szarabbak, hüvelyes volt, meg a szokásos magyar használtmotor jellemzők.
Ránézésre nem rossz, de ezek csak képek, meg kell nézni, hallgatni.
Akinek 250 2T-re hengerfej tuning kell, az vagy iszonyatosan tud, vagy technika szakkörös, vagy pici a kuki. A hátsó gumiból ítélve van egy sejtésem a rendeltetésszerűtlen használatról.
Árat nem tudom, ahhoz szintén hallani, próbálni kellene. 1 éve a makuátlan 2004-esemért Romániából jöttek el, adtak 1800 EUR-t (akkor 500eFt) alku nélkül, be se akarták indítani, és kereskedő vitte el.
De az olyan volt, hogy most visszavásárolnám ugyanennyiért.
Igen ezt már nekem is mondtad hogy mitől 4es a 4es:D
Hát a hirdetés már nincs fent ,de van rola pár kép .Ja hát ha télleg a tiéd volt akkor nemkell mer emlékszem h irtad még rég hogy a 3as eléggé szétt vvolt barmolva Mindjárt feldobom ide a képeket és megköszönném ha ránéznél
2004-től gázállás szenzoros a karbi, az első rajtszámtábla felülről csavarozós, nem szemből, a kuplung bowden gyorsállítós, nem ilyen. Szóval biztos, hogy ez 02 vagy 03.
Nincs egy link a hírdetésről? Nagyon emlékeztet a volt 03-asomra...
Ez mennyire biztos hogy 2es vagy 3as?Mert 2004.nek hirdették,igaz én csak az idom miatt tudtam mondani hogy 4es.Amugy 480at kérnek érte valami vhs hengerfej van rajt.
Hali! Valaki segíthetne nekem CRF 450 '03 teleszkópok beállításában,mert nem nagyon találtam meg a legjobb beállítást.Alsón felsőn mennyit kell tekerni? Kb 65kg-hoz kéne állítani.
Nehogy már újonan vegyél, jézusom :) 40-50ezer szerintem a berúgószerkezet + kar. Itt a mailem, külföldről, 2 hét alatt megvan legkésőbb és maximálisan azt mondom hogy a tengely + kar 15ből megvan
szia, kaptál választ az olajcserére?
ha nem hát: a crf motorba és kapcsolószekrénybe más olaj jár. gyári előírás ha jól emlékszem 10w 40 a motorba. típust te válaszd ki. én putoline-t használok
én nem tartom a gyári 20 üórát. 15-nél cserélem. nem árt pedig hajtom egyszer-egyszer
A 2002es meg a 3as tök egyforma