Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fuckopancs
Te miben méred, üzemórában?
Üdv!Valaki segihetne nekem olaj ügybe,mert mindenki mást mond. van 1 crf 450-esem,és arra lennék kiváncsi,hogy a motul 5100 4T 10W50 es olajat rakhatom-e a motorba,és a váltóba.?(A totacaros olaj doktor szerint jó mindenhova.egyik szerelő azt mondta a váltoba nem rakhatom, és még az 5100 ast se a blokkba )CRF-es emberkék,vagy aki képbe van segíthetnétek.Elöre is köszi a segitséget
Évente 2-3 olajcsere. Himba takarítás évente 1x és kibír 10évet. Ez nem évben van mérve! Dugót mikor cserélsz 5évente?
Én is őt Nagy forma.
Benzibe amíg a boltos tudott Motul Factory Offroad olajat 3400 ért azt szoktam de 4x valamennyiért nem éri meg nekem. Benzinbe is a Power1 Racing 2T megy. Olajból ugyan ez a márka... Semmi gond nincsen vele.. Biztos jó a motul de én nem bírom + fizetni. :S Ez ma Magyarország ....
köszi!már megoldódott a probléma!
szerintem tartsd be azt a kb. 15 üzemórát!az a biztos!én is ugy szoktam!repsol 10w 40.de biztos jó a castrol is!benzinbe én is azt szoktam!
Szevasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy ha egy kétgyűrűs dugónál a a felső gyűrű eltört és a dugó még jó állapotban van (kb 35 üzemóráról beszélünk 250-es motornál ami hobbi szinten van használva)akkor elég csak gyűrűt cserélni vagy komplett dugószett a javasolt?
BrezkaCr125
Ha a dobnak nincs különösebb baja, már mint nincs elrepedve, vagy a belsejébe a perforált cső nincs eltörve vagy ilyesmi, akkor felesleges új dobot venned!
Az hogy volt benne gyapot nem jelent semmit, ha mondjuk már teljesen át van ázva az olajtól stb!
Szóval fontos, hogy az új gyapot megfelelően legyen beletéve!
Se túl kemény se túl laza ne legyen a tömés!
Csuhi, Prox-ot simán kapsz így külön is! Habár kicsit koros már a motorod, nem tudom van-e hozzá. Nézz körül
Persze ,hogy cseréltem. Mikor meghoztam az volt az első addig nem is mentem vele. Akkor az hogy 15 óránként csere az marhaság ? Bár nem kap extrém terhelést mint versenyeken de jobban szeretem biztonságban tudni a dolgaimat. Castrol Power 1 Racing 10W50 Full szintetikusat teszek a váltóba. 2500 ért szerzem szerintem nem vészes.
Az hogy volt benne gyapot nem jelent semmit. Az a biztos ha te látod, kicsit tömöritsd meg és ha kell bele akkor tegyél még, lehet hogy van benne csak kevés. Nem érdemes 15-20e ft uj dobra költeni ha ez is jó. Egyébként ezeknek van hangjuk mivel nem 50-es folytott motorról van szó.
csuhi
Olyant hogy csak az alsót, szerintem külön, csak gyárit tudsz venni, mert a felújító szettekbe az alsó és fölső egy szettbe kapható!
Érettem a célzást. Igazad van,ha M.O.-on élünk akkor beszéljünk magyarul. Isn't it? :)
gmatyi20
Itt nincs szint ellenőrzés!
Itt nem tűnhet el az olaj csak úgy!
Amúgy felesleges és nem érdemes többet tenni bele a megadott mennyiségnél!
Mivel nemrég vetted a motort, gondolom már lecserélted ami benne volt!
Évente 2-3 olajcsere elegendő!
Hali. Cr 125 ben hogyan tudom ellenőrizni a váltó olaj szintet ? Kémlelő meg ilyesmi nincsen. Elvileg 6.5 deci kell bele de én majdnem 0.7-et szoktam rakni hozzá.
helló!valaki tudna segiteni honnan lehetne rendelni a képen látható alkatrészt?89es 250es cr-nek a hátsó telójának az alsó része amin átdugog a csavart hogy rögzitsed a himba rendszerhez!(remélem érthetö voltam)remélem külön is lehet kapni!mert a tügörgös cuccok hibátlanok benne!előre is köszi!
Üdvözöl : D
Az konkrét gecc
Kérdezd meg a Rácz Bélát.
Hali!
Vettem egy Crf 450-es gépet. Érdeklődnék ki milyen olajakat ajánl. Mennyi üzemóráig érdemes hajtani? Eddig 2T krosszok voltak így ehhez annyira nem konyítok. Előre i köszöntem a válaszokat.
Hello Mindenkinek! Nem tudjátok véetlenül, hogy mi baja lehet az én CR 125-ös dobomnak? Mert iszonyat hangos a gép, jó mondjuk én elviselem meg engem nem zavar de a szomszédok nem igen örülnek neki! Szédte az egyik Haver hogy megnézze, hogy van-e benne gyapot, és amikor szésedte akkor volt benne, szóva nem tudom...... Vagy esetleg letudnátok írni nekem, hogy hol tudok aránylag ólcsón hozzájutni új vagy használt dobhoz?

Válaszotokat köszönöm!
itt mindent megtalálsz:

http://www.futomu-tuning.hu/
Szerintem 4 nap múlva majd ráérsz gondolkodni, milyen shipinggel bringeled hómba, mikor meglátod a final price-t.
http://cgi.ebay.co.uk/honda-cr... szerintetek? :) Amúgy gondolkodom hogy a shipping érné meg jobban + kamion vagy a személyes átvétel?