Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menyire vannak megbontva, mekkorák? Lehet egyben is érdekelne.
van két bontott karbim, megnézem...

Első-hátsó sárvédőm is van, meg 2 tankom, meg egy kazal műanyag idom, ha valaki eljön érte és elviszi, 4ezer Ft-ért az összeset viheti egyben.
Keihin karburátorhoz nincs valakinek egy eladó súbertűje?
R1368N vagy valami hasonló?
Csak a hátsóról találtam,de az első meg passzol az összes évjra
90es évj cr en volt
mindjárt keresek valami képet
mikorihoz? kép?
Üdv
Nekem van első meg hátsó sárvédőm is ha érdekel
vízpumoa deknid nincs 89 es cr 125 höz? meg első hátsó sárvédő?
De tudod mit inkább küld azt kész lesz ami lesz ha nem lesz jó majd én eladom
Ha megtudnád adni nem lenne rossz Úgy legalább nem tudok akkor mellé fogni vele
sikerült megnézni a gumidugesz méretét, vagy postázzam az első féket 4-ért, és lesz ami lesz?
www.invazio.com vizespóló Mónika a párom légyszi szavazzatok rá,galériában fennt van a motorommal,e-mail-t nézd miután szavaztál ott írják jóvá,10szer szavazhatsz napi egy
Naon szép. És most az akkut hörghuruttal támadó űrlények előtt csipetnyi biznisz:
Yamaha YZF250 07 (vagy ezzel kompatibilis bármi) hátsó lánckoptatód (3 csavaros) van-e?
Meg YZ250 02-09 üzemanyagtankod?
belerakta az uj crf-be
Hol az a szép Öhlins...
Eladó egy HONDA CR 125-hoz (93-01) való privot works márkájú lengővilla felújító szett ! Bontatlan csomagolásában! Fix ár 15000 HUF. Email cím effinger@citromail.hu HA nagyon érdekel emailba megadom a számom.
elado cr 250 jo állapotu alkatrészek 92-2001ig csak telefonon érdeklödj tel 06703859600
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Helló!
CR 125-höz(94-es) keresek első teleszkópokat , akinek van eladó írjon.
Én egy barátomtól vettem, a kettő volt 80ezer használt, de újszerű állapotban. Nem olcsó.
E-bayen nézelődj, de olyan nagy kereslet van iránta, hogy a használtak sem sokkal kelnek el olcsóbban, mint az új. Méretet előtte nézd meg.
Mennyiért lehet hozzájutni egy ilyen Asterisk térdgéphez?
Esetleg tudsz helyet ahol jó áron lehet venni?
Igazából szeretnék venni egy térdprotektort,és szánnák rá pénzt,persze ésszerű határokon belül.
Régebben a 3 tépőzáras ABE térdvédőt, az nem rossz, most meg Asterisk-et, az egyenesen kiváló, de az már térdgép. Bionic-om sosem volt, nem ismerem, nem tudok róla véleményt mondani.
Amúgy tényleg jó hogy ilyen olcsón adod mert még a vízpumpám is be mondta az unalmast megvan nagyon kopva maga a vízpumpa tengelyem és eléggé elkezdett csöpögni a vizem .Tök rendesek a hondánál csak 16 ezer + áfa a tengely , de majd én körbenézek hátha ebay-en olcsóbb
Szia keme.
Te milyen térdprotektort használsz?
alpinestar bionic-ról mi a véleményed?
Nincs mit. Van egy rakás szarom, amit csak pakolok itt jobbra-balra, 2 rezó ATAC CR125-höz, egy rezó CR250-hez, kipuffdob yz125-höz, CR-hez váltóalkatrészek, léptetővillák, első és hátsó teleszkópok, hátsó kerék, karbi alkatrészek, stb... Váz, segédváz, légszűrődoboz, egy rakás szar. Nagyrészt régi, 90 előtti CR-ekhez. CDI, trafó, bal-jobb hűtők... Fillérekért vihetők. A hűtőket pl. annyiért odaadom, amennyit egy hűtősapkáért kérnek a bontóban.
rendes77@freemail.hu elküldtem az adatokat ha kel még valami adat akkor írj de szerintem nem hagytam ki semmit
. Jah és kösz hogy ilyen olcsón adod