Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja valaki hogy Csömörön hol van a krosszpálya?
Sziasztok nekem volt egy 250 es cr-m 3 éve 2001 volt 2 hónapja volt nálam a motor mikor elmentem motorozni,ráültem és kajak lent maradt a motor hátulja,szétszedtem a himbát agyig bevolt rohadva a tűgörgők szétvoltak rosdásodva gatya volt.Szerintem nem árt fél évente zsirba rakni annyit megér!Csak érdekesség képen a himba felújító szetel kapcsolatba hogy ugye hat szimering kell bele honda szalonba 16000.- kínálták a hatot az skf ben meg megvetem 1600.-ért meg a tűgörgőket meg 10ft érd darabjátnem mindegy!
Most van megint egy cr250 ma szedtem szét és rakom zsírba.Minden jót
Nemrég, volt nagy felújítás és akkor (nézd meg galériámnál). Nem tudom meddig fogja bírni.
Remélem sokáig, most meg sem mozdul.
Volt olyan '95-ös Hondám, aminek a mai napig még eredeti, gyári a himba és villa cuccai és semmit nem lóg egyik sem!
Tudnál adni nekem egy címet ? Amúgy postán lehet küldeni ?
én Décziéknél szervizeltettem az egész futóművet, a nitrogén töltés 2500 volt.
Az nagyon jó mert éppen most néztem és alig volt benne valami. Szóval most totál üres. Hol lehet feltöltetni ?
A tartályban nitrogén gáz van kb. 10-12 bár, ezzel feszítik elő az olajat a csillapítóban ha ez nem lenne habosodna és gyorsan tönkre menne a Kavitáció miatt. Úgy hogy ne engedj le belőle!
hát én évente 2-3x tisztítottam, 2 évet bírt! 1 megvolt rohadva a többi meg be volt verődve, és most jött el az ideje hogy megcsináljam. 5évig nem bírja semmi az ilyen igénybevételt
Hali. Ami a hátsó telónál van kis tartály az mi célt szolgál ? Az alján van egy kis motoros szelep. Az a levegő leengedésére szolgál ? Bocs a láma kérdésekért :D
Halihó! Mentek motorozni hétvégén? Ha másnem kinézek biciklivel!
Én most télen újítottam fel, szóval majd legközelebb télen látom újra!
Egyébként eddig hibátlanul működik!
Úgy gondolom egy precízen felújított himbarendszert, ha minden télen szétszed az ember kimosni és újra zsírozni, akkor annak 5-10 évet is ki kell bírnia lógás nélkül!
mikor újítottad a himbát? és most milyen állapotban van? csak kíváncsi vagyok hogy neked hogy bírja
Hali, a kuplung szimeringet hogy lehet kicserélni?Mert löki kicsit az olajat, aki tudja az írja le légyszives, köszönöm!
Pivot Works-nél az összes motor típusnál a himbának és a központinak a csapágyai csak külön szettbe kaphatók!
Hát ezek után én is elbizonytalanodtam :D
Lehet, hogy motortípustól is függ ám, nem tudom.
Pivot Worksbe nekem nem volt
Én meg vettem himba felújítót, meg központi teló alsó felújítót is.
Aztán volt a himba felújítóban is alsó szem. (Prox)
Külön van teló alsó és felső csapágy meg a himbarendszer. Amikor cseréltem az enyémbe azt hittem én is hogy egybe van merhogy az is a himbarendszernek a része, aztán kiderült hogy a teleszkóp alsó csapágyat külön lehet venni. Kb 5ezer Ft itthon.
Mondjuk a CRF-be nem ilyen halszem csapágy van alul de utánanéztem ahhoz is külön lehet/kell venni a csapágyat.
Üdv mindenkinek!
140/80-18-as cross gumit fel lehet tenni a cr 250re?
A választ előre is köszönöm!
Üdv!
Nem ismerem ezt a típust, gondoltam kiadott egy jobban féldizájnólt motort a Honda, de azért kösz.
ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
az csak egy gyújtás oldali dekni...semmi factory racing
Nem rég vettem egy cr-t ami Factory racing.
Tudjátok miben különböznek?
Hali emberek. A minap észrevettem, hogy egy kicsit kottyan a teleszkópaljánál a csapágyam. Lehet ezt külön venni vagy teljes himba felujítót kell vennem?