30487-es hozzászólásomban az egyik képen legalul hevernek takarásban, hosszúkás, vékony hűtők. De este ha időben hazajutok melóból, csinálok képet róluk.
Barátomnak is van egy bontott hátsó kereke 90 évjáratúé,annak a küllői nem jók,az 18",ami nekem kell az 19" tehát sem a küllők,sem az anyák nem stimmelnek,érdekes módon az agy egyformának tűnik.
Van egy Honda CR hátsó kerekem gumik+féktárcsa nélkül, lánckerékkel, szerintem 86-89 körüli lehet, ha annak a küllői neked véletlenül jók, viheted 4ezerért egyben az egészet.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem:Van vkinek esetleg bontott hátsó kereke 99 125höz?át lett fűzve a kerék egy másik aggyal,de kell pótlásnak pár db küllőanya,viszont a 90 körüli évjáraté nem stimmel,más benne a menet :( Vagy esetleg tipp honnan lehet mert Honda alkatrészkatalógus egyben adja a kereket,nem lehet külön küllőanyát rendelni hozza bakker...
Üdvözlet, valaki gyorsan tudna nekem ajánlani olyan helyet ahol tudok venni a hátsó teló alsó részébe való csapágyat? Egyszer már megtaláltam ilyen 5500Ft kb, csak azóta nem tudom már hogy hol találtam meg :/
Honda CR 125 86-89 hűtők (pár) 4ezer Ft+posta,
Honda CR500 86-89 hűtők (pár) 4ezer+posta
Honda CR125 86-87 ATAC rezók 3ezer/db+posta, aki gyors, az az örvénykamrával együtt kapja meg, abból csak egy van.
Szekszárd KPM, Sárvíz utca. Én ott műszakiztattam a motorom tavaly nyár elején (hangos kipuff, nem gyári rendszámtartó, prizma nélkül) és simán átment. Be sem indították. Féklámpa azért legyen, illetve tükrök, jó gumik (cimbim régebben vágott slickkel vitte, nem volt gond) és szerintem átmegy, nem szőrösszívűek.
Biztosan volt már szó erről a fórumban...de megkérdem hátha valaki naprakész.
Ha egy CRF X-et szeretnék forgalomba helyezni....a műszaki vizsgán hol és hogyan tudom áttolni? Van esetleg valakinek bevált helye...ismerőse...tapasztalata?
A közlekedési felügyelet azt mondta hogy nincs akadálya de én a műszakitól félek hisz van rajta elöl hátul egy egy lámpa és csókolom...minimum egy megvilágított rendszámtáblatartó kellene rá szerintem....egy csöndes kipuff...talán utcai gumi...ilyenek....jól gondolom?
Tudja valaki mi az a minimum felszerelés ami kell a mocira...hogy átmenjen a műszakin?
Tudnál feldobni az 500-as hűtőről képet? A méretei is érdekelnének.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem:Van vkinek esetleg bontott hátsó kereke 99 125höz?át lett fűzve a kerék egy másik aggyal,de kell pótlásnak pár db küllőanya,viszont a 90 körüli évjáraté nem stimmel,más benne a menet :( Vagy esetleg tipp honnan lehet mert Honda alkatrészkatalógus egyben adja a kereket,nem lehet külön küllőanyát rendelni hozza bakker...
Eladó:
Lucas MCB669SI első fékbetét
Ferrodo FDB2162SG hátsó fékbetét
vadi új mindkettő! Együtt 8000 ft
Email az adatlapomon, akit érdekel írjon!
Honda CR500 86-89 hűtők (pár) 4ezer+posta
Honda CR125 86-87 ATAC rezók 3ezer/db+posta, aki gyors, az az örvénykamrával együtt kapja meg, abból csak egy van.
205533358
Videót pedig itt: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/enduro/yamaha-dt-5080-korbejaro
s-94042
Szállításban tudok segíteni. Ajánlatokat telefonon (06-30-332-44-66) vagy freemailon/msn-en várok: kadar96@freemail.hu
köszi
csotke@gmail.com ha gondolod....
és köszi
Szekszárd KPM, Sárvíz utca. Én ott műszakiztattam a motorom tavaly nyár elején (hangos kipuff, nem gyári rendszámtartó, prizma nélkül) és simán átment. Be sem indították. Féklámpa azért legyen, illetve tükrök, jó gumik (cimbim régebben vágott slickkel vitte, nem volt gond) és szerintem átmegy, nem szőrösszívűek.
Biztosan volt már szó erről a fórumban...de megkérdem hátha valaki naprakész.
Ha egy CRF X-et szeretnék forgalomba helyezni....a műszaki vizsgán hol és hogyan tudom áttolni? Van esetleg valakinek bevált helye...ismerőse...tapasztalata?
A közlekedési felügyelet azt mondta hogy nincs akadálya de én a műszakitól félek hisz van rajta elöl hátul egy egy lámpa és csókolom...minimum egy megvilágított rendszámtáblatartó kellene rá szerintem....egy csöndes kipuff...talán utcai gumi...ilyenek....jól gondolom?
Tudja valaki mi az a minimum felszerelés ami kell a mocira...hogy átmenjen a műszakin?
Köszi előre is!
Üdv:
Ferkepappa
8 + posta?