Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én is 94-96 közé tenném :) De nem tudok dönteni . Majd ha jön valami hozzáértő. Amúgy JE01E-1790162 és JE01-1790158
94-es sztem
Nem tudom, hogy ennél a motornál is működik-e de mivel Honda valószínű. Nézd meg a váz számát ( jobb oldalt a váz nyakán ) a 10. szám árulja el neked hogy mikori a motor.

Code Year Code Year Code Year Code Year
A = 1980 L = 1990 Y = 2000 A = 2010
B = 1981 M = 1991 1 = 2001 B = 2011
C = 1982 N = 1992 2 = 2002 C = 2012
D = 1983 P = 1993 3 = 2003 D = 2013
E = 1984 R = 1994 4 = 2004 E = 2014
F = 1985 S = 1995 5 = 2005 F = 2015
G = 1986 T = 1996 6 = 2006 G = 2016
H = 1987 V = 1997 7 = 2007 H = 2017
J = 1988 W = 1998 8 = 2008 J = 2018
K = 1989 X = 1999 9 = 2009 K = 2019
Persze. 10W40 vagy 10W50, csak persze nem mindegy hogy motorolaj, vagy váltóolaj.
Sziasztok.Létezik,hogy a honda crf 450 esbe a váltoba,és a blokkba ugyan az az olaj kell?
Mármint az idomok alapján 96-95 kerekek is azok 94-ben még 4 csavaros volt az első tárcsa és fekete kerékagyak voltak. Utánanéztem, mert a motoros boltban megakarták magyarázni, hogy az enyém váltás utáni.... (240mm-es tárcsát küldtek hátra, pedig az csak 97-ben jött szerintem, persze szerintük 94-ben )
95 vagy 96, nekem is ilyen van csak 250-es. Himbában benne van az évjárat, előbb utóbb úgyis szétkell szedni megzsírozni akkor majd kiderül
Hali. Itt a gép amit be kellene azonosítani évjárat szerint. A motor csapatás után volt és egy merő retek :) A képek pedig telóval készültek azért fakó.
ez a motor 2003-as!
Egyébként nem egy rossz választás(összességében egész jó motor),de nem a legkezesebb 25-ös. Fékjei szintén nem fényesek,a rugózásán is dolgozhattak volna a Japánok.Egyébként tartósnak mondható,mint írtam összességében nem rossz motor!
Olajból mindenki mást favorizál,én a Motul-ra esküszöm(710-800),esetleg Castrol Power 1 Racing(most ez volt olcsón!),egy időben használtam(tunk) Ipone 2t Samurai-t(nem az epres verziót!) Keverési arány nagyban függ az igénybevételtől,de min 40-es.......
Szintén személyes vélemény,10 benzinhez 0.3 olajat szoktam önteni....
Sok sikert a motorhoz,minden esetre vigyél olyat magaddal aki már látott, javított ilyen motort.Sok kellemetlen kiadástól tud megóvni! Üdv Szecsu
Köszi ezt én is ismerem :) De szerintem az enyém át van idomozva . Szórok fel pár képet a gépről mindjárt.
Inkább úgy kérdezem. Miket kell néznem egy 96- os Hondán (Cr125) . Pl légszűrő ház színe meg a többi ami jellemző a 96 os vagy 95 ös hondákon. Egy ismerősöm vett 96 osnak hirdetettet de viszont a váz és motorszám szerint nem is létezik a motor. Kinézetre pedig egyező. Bár lehet az idomokkal variáltak.
Hali. Tud nekem valaki olyan oldalt mondani amin ellenőrizhetem a motorom évjáratát? Cr 125 . Váz és motor szám szerint. köszi
Szeva.Amugy megkérdeztem ö castrolt rakott bele 10w50 et fullsyntetiket.de nem tom pontosan mi a neve.a váltóba viszont nem kérdeztem :S de a személyes tapasztalatokra voltam kiváncsi.de ha osztani szeretnéd akkor inkább ne is válaszolj!
de most komolyan?még annyit se kérdeznek meg az emberek motorvételkor a gazdától,hogy,te milyen olajat használtál benne? egy 4t-nek az a lelke(is) ennyit igazán meg lehet kérdezni,hisz elég sok mindent elárul,hogy valaki olcsó nem is arra való olajat vagy a megfelelőt önti a motorjába...
olyan felelőtlenség szerintem,hogy csak na
am meg csak beírnád ide jobb fentre a gyorskeresőbe,hogy olaj crf450 biztos dob ki valamit...egyébként se kéne sokat visszaolvasni...
Üdv all.Lenne 1 kérdésem hozzátok.Van 1 2004-es crf 450-esem,és azt szeretném tudni milyen olaj kell a motorba,meg a váltóba.(most vettem a mocit)A másik kérdés az lenne,hogy honnan lehet jó áron alkatrészhez jutni?Előre is köszi a választ köszi a választ.
hali,
ahogy írtam, már elkelt.
Eladó!
Honda Crf 450 lengővilla!
Téves rendelés miatt eladó!
Hibátlan állapotban!
Képet küldök ha érdekel!
Üdv:Attila
szia az enyém eladó! nézdd meg ha van kedved
Üdvözlök mindenkit!

Hatalmas kéréssel fordulnék hozzátok!
Nagyon kérek mindenkit, hogy aki tud az segítsen.
-Kérésem/Kérdésem az volna Ti felétek, hogy Honda CR-ben milyen üzemóránként kell cserélni bizonyos alkatrészeket?
(Itt örülnék ha minél több dolgot leírnátok.)
-Másik kérdésem az volna, hogy milyen olajjal érdemes keverni a benzint és milyen olajat érdemes használni?(Azzal természetesen tisztába vagyok, hogy minőségi olaj, de ez mit takar?Milyen neve kell, hogy legyen?)
A motort csak hobbi célra szeretném használni,endurózásra néha napján crossozásra.

Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét!

Aki netán még ezekre a kérdéseimre is válaszolna, annak örök hálám!
-A motort (Honda CR 125) tudnátok-e ajánlani kezdő motorosnak?
-Ha igen akkor kérlek íjátok le, hogy miért ajánlanátok ezt a motort?Mi az ami jobb ebbe a motorban ami netán más motorokba nincs meg?És netán mi az ami rosszabb ami más motorban jobb?
-Milyen arányba érdemes a benzint az olajjal keverni? (Csak hobbi célra használnám,endurozásra, néha crossozásra)

-Egy 2004-es Honda CR 125-öt néztem ki magamnak, ami árban is eléggé helyt áll.És talán van is esély arra, hogy még idén megvásárolhassam.

Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek a segítségé!

Üdvözlettel: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Ha valakit érdekel...
Eladó egy komplett Supermoto szett!
Heló!
Az én motoromon is 1,5cm-ert mozgott kb.
Vettem felújító szettet a himbához, meg teló felső-alsó szemet és most meg sem mozdul.
De vigyázz, mert a himba felújító szett tartalmazhatja a teleszkóp alsó szemet is, amit ugye külön is meg tudsz venni, ahogy én is vettem.. (spórolhatsz 5000-et)
A zsírzógombbal meg szerintem annyi a baj, hogy nem tudod mennyi zsír kell bele, és kinyomathatod a szimeringeket akkor meg nagyobb a baj. Szerintem jobb időnként szétszedni, megpucolni és zsírozni.
szevasz mennyi az ára?üdv
Hali tud valaki 2007es cr 250 re nagytankot új-használt is érdekelne