Sziasztok!
99-es cr250-esemben szeretném lecserélni a váltóolajat.A blokkra 850cm3 van írva.Viszont a gépkönyv szerint 750cm3 kell. Mennyit töltsek bele?
Eladó egy HONDA CR 125-hoz (93-01) való pivot works márkájú lengővilla felújító szett !Bontatlan csomagolásában! Fix ár 15000 HUF . Email cím effinger@citromail.hu HA nagyon érdekel emailba megadom a számom.
Igen megvan még a felújító szett de nem hiszem hogy lehet külön kapni a tűgörgős részt amúgy mert ezek általában védett méret amit nem kapsz a csapágy boltban , de lehet hogy hülyeséget mondok vedd ki vidd be és majd a boltban megmondják
Sziasztok! Van nekem egy Honda cr 250-es motorom,nem kell rá hidegen szivató, és nem akar kipörögni,ez mitől lehet?! A karbulátorban jó minnden. Aki tud legyen szives nekem segíteni! Köszönöm.
Köszi már megoldottam, lemásoltam a hengerről! Volt mintám csak nem találtam, tökölni meg nem igazán akartam :D amúgy csak egy sima hengertalptömítés csere volt.
Nem tudjátok esetleg, hogy hol tudnék végre venni egy (jobb oldali) teleszkópszárat?utángyártott is jó, csak legyen már.'98-as CR 250-esem van. Egy link egy telefonszám, bármi jól jönne.
A japán márkák gyárilag mind hétköznapi használatra alkalmasan vannak eladva, "Ready to USE"
Ha versenyezni akarsz vele, eldöntheted, hogy veszel-e rá hidrokuplungot, vagy elég jó a bowdenes. A KTM "ready to race" ebből a szempontból, de ha a hétköznapi ember eltöri a kuplungkonzolt vagy más módon sérül, akkor jön a "ready to pay"...
99-es cr250-esemben szeretném lecserélni a váltóolajat.A blokkra 850cm3 van írva.Viszont a gépkönyv szerint 750cm3 kell. Mennyit töltsek bele?