Ez van.... Szegény eledó nem gondolta mekkora állat postaköltségeink vannak. Amikor megírtam, azt mondta inkább adjam el, ne küldjem vissza. Viszont hogy a kutyának se kel....
halli ha esetleg tudna valaki nekem segiteni honda cr125 ösömhöz 1993 as évjárat hpp poweros rezo felöl power nyelvet keresek hozzá mert sajnos elkalodott és nem találom igy akinek van az irjon!reális áron megvásárolnám töle:D
Hello!
Érdeklődnék, van egy 1998-as 250-es cr-em és az egyik első teleszkópomat le kéne cserélnem. '98-ashoz valót nem találtam sehol. A kérdés az lenne, hogy ez a teleszkóp megegyezik-e a korábbi évjáratok valamelyikével, mert egy '96-ost tudnék szerezni, de nem tudom, hogy az jó-e egyáltalán hozzá?
Segítsetek légyszi!
vegyük már fel a kapcsolatot egymással ! :) msn-em szebak@freemail.hu vagy emailom szebak@citromail.hu meg beszéljük a dolgokat ! köszi az eddigi segítséget mindenkinek
:)
Nyilván 4 ezer PLUSZ POSTA. Annyira még én sem vagyok hülye, hogy elautózzak a postáig, kifizessem az utánvétet, elbasszak az életemből fél órát plusz fél órát a csomagolgatással, hogy aztán keressek vele egy ezrest Ha tudsz valakit, aki komplett első féket ad 4-ért és állja a postát is, szólj mindenképp, vennék tőle úgy 15-20 szettet...
Megvan a felfogatás.
igen azzal volt normális szikra rúgásra indult is !olyat csinált h elindultam vele várt várt aztán egyszer megindult poverral utána prüszkölt durrogott kicsit meg szaggatott
de akkor valószínű h amit vettem hozzá cdi az nem volt jo majd most küldi a srác a másikat remélem ezzel már jó lesz ennek az ára 20 eFt nem tudom menyire korrekt ez meg h menyibe vannak az ilyen dolgok
A gyári CDI változtatja az előgyújtást a babettáé nem, ezért attól függően hogy a jeladó tekercsét milyen polaritással kötötted be vagy alacsony fordulaton vagy magas fordulaton működött csak jól.
Ha a babettáéval volt normális szikra akkor a tekercseid jók.
hello valaki tudna nekem segíteni ?! olyan gondom van h van egy HONDA CR 125(95) és nem jo a gyújtásom gyári cdi helyett egy babetta fekete doboz volt ezzel szaggatott és sokat gondolkozott h meginduljon ! vettem egy gyárit hozzá azzal nem volt szikra ! most küldenek egy másikat remélhetőleg azzal már lessz !
De ha van valakinek ehhez a fajtához véletlen komplett gyújtása vagy állórésze érdekelne !
vagy tanácsok h mi lehet a baja köszi előre is :)
msn-en szabak@freemail.hu-n emailon pedig szebak@citromail.hu-n vagyok elérhető !
lenne olyan gondom hogy van egy 1992-es cr és a gyújtás felöli résznél ahogy leveszem a deknit ott van a kuplungomnak az a kis karja ami mozgatja a kuplungot és ennél a kis karnál található egy szimering ami nekem most kiment és ki kellene cserélni csak nem tudom hogy szétmerjem e szedni mert nem tudom hogy az hogy jön ki onnan és ez ügyben szeretném kérni a tanácsotokat. válaszotokat előre is köszönöm
Kérdésem volna, hogy a Hondák(CR) mely évjárattól hidro-kuplungosok?
(elnézést ha nem ez a megfelelő szó!)
Előre is köszönöm a választok!