Zoli a Cre meg van még most hétvégén megyek vele túrára ,de jövőhéten ha valami segítség kell meg bontom hogy megnézzem vagy ilyesmi .vagy krisztiankertesz@freemail.hu ezen tudunk beszélni
Én másfél éve vettem ugyanilyet 310 ezerért.
A múlthéten újítottam fel, hogy tuti legyen megint, de addig csak tankoltam nem volt semmi baj vele.
Tehát 300 körül mennek.
Hondások! Lenne igény itthon olyanra, hogy egyedileg legyártott matrica (névvel, rajtszámmal egyedi szinekkel, amit a vevő szab meg magának, One industries szintű minőséggel, vagy még attól is jobb.)
Az ára kicsit borsos, de tényleg hihetetlen minőségű és ennyiért csak egy alap One ind. matricát lehet venni, amire nincs rányomva a név, rajtszám.
Olaszországból importált matricák.
Az oldal, itt lehet böngészni a Showroomban. www.glen-helen.com
Mellesleg teljes dekorszettekről van szó, tehát a teleszkópvédőtől kezdve a légszűrőházon át, a lengővilla de még a kuplungdeklin is van matrica!
Az ár olyan 30 magyar kékhasú lenne.
Nem érdekel valakit egy FOX piros-fehér nadrág?
36-os méret, teljesen új, csomagolt! 360-as (nem 180), tehát van benne anyag!
Elég régóta kerülgetem már....tescos áron vihető.
ebay
szabolcsp@freemail.hu
A múlthéten újítottam fel, hogy tuti legyen megint, de addig csak tankoltam nem volt semmi baj vele.
Tehát 300 körül mennek.
Az ára kicsit borsos, de tényleg hihetetlen minőségű és ennyiért csak egy alap One ind. matricát lehet venni, amire nincs rányomva a név, rajtszám.
Olaszországból importált matricák.
Az oldal, itt lehet böngészni a Showroomban.
www.glen-helen.com
Mellesleg teljes dekorszettekről van szó, tehát a teleszkópvédőtől kezdve a légszűrőházon át, a lengővilla de még a kuplungdeklin is van matrica!
Az ár olyan 30 magyar kékhasú lenne.
Ti mint nagy cr-esek szerintetek mennyit ér?
98as új dugó nicaszilos henger.
Egy kis segítség kellene!
Az aluvázas Cr (1999-es évjárat) 125-ös és 250-es lengővillája megegyezik?
Üdv:Attila
Nem érdekel valakit egy FOX piros-fehér nadrág?
36-os méret, teljesen új, csomagolt! 360-as (nem 180), tehát van benne anyag!
Elég régóta kerülgetem már....tescos áron vihető.
Ha valakit érdekel, 13000Ft egy teljes szett.
Nem tudjátok, hogy 2003-as cr 250 hez hol tudok venni féktárcsát és hátsó főfékhenger felújító szettet? Esetleg valakinek eladó?