Hali. 2001-es Honda CR 125 gépbe mennyi olajat kell tölteni ? Valahol 0.57 és 0.65 DL-t írnak. Milyen időközönként kell cserélni ? Endúrózásra van használva semmi pálya. Motul 7100 MA2 akarok bele . Köszönöm előre is .
Hali!
Sikerült beszereznem ezt a bringát. Valaki akinek ilyen van, tudna mondani olyan olajat ami ajánlott ezekbe a gépezetekbe (+ hány tankonként érdemes cserélni, + milyen olajszűrőt használtok) ? Esetleg olyat hogy vízpumpa szimeringet honnan tudok venni? Mert kicsit vágatja kifelé a vizet.
Sziasztok, nekem a teleszkóp szimering mérete kellene mert rendelném csak még nincs szétszedve és nem tudom, hogy mekkora kellene. Valamelyik nap vettem egy boltba azt mondták tuti jó lesz (43x55x9.5/10.5) de hazaértem megmértem és 45mm a teleszkópszár... A másik, hogy mijen és mennyi olaj kell bele?
Köszi a segítséget
Hello! Cr 250-esre (96-os évjárat) kellene nekem hátsó fékmunkahenger. Vagy érdemes karmantyúztatni a régit? Ha esetleg valaki tudja milyen típusú motoréval lenne helyettesíthető, vagy milyen évjáratig egyezik meg a cr-eken ez az alkatrész annak megköszönném a segítséget.
Van valakinek a tulajdonában esetleg V-force membrán? Vagy beépítve a motorjába, vagy eladóba, vagy akárhogy.. Nem csak rotaxhoz. Honda\Yamaha\suzuki\cagiva bármié jó, csak legyen .
Ha van valakinek, adhatna egy elérhetőséget is.
angolból már 150fontért (45000)kapsz ilyen csupasz fővázat,másik 150font a segédváz...
itthon nem sok ilyen bontott cucc van szerintem
posta meg max 5-10ezer,egy jó szálljtmányozási céggel...
pl:itt van ez, igaz ő 20ezerért postázza,de ha te szerzel egy fuvarozót akkor ez simán a feléből megvan,vagy nézelődsz tovább az ebay.com/co.uk/de/it vagy ahol akarsz
Ez milyen évjáratra való? Ha nem gond, mérd le légyszi a belső átmérőjét, amikor a nyitott vége teljesen össze van húzva. Köszi!
Sikerült beszereznem ezt a bringát. Valaki akinek ilyen van, tudna mondani olyan olajat ami ajánlott ezekbe a gépezetekbe (+ hány tankonként érdemes cserélni, + milyen olajszűrőt használtok) ? Esetleg olyat hogy vízpumpa szimeringet honnan tudok venni? Mert kicsit vágatja kifelé a vizet.
Köszi a segítséget
Írtam az e-mail címedre.
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
Ha van valakinek, adhatna egy elérhetőséget is.
CR 125\250-é is jó. 2T természetesen.
itthon nem sok ilyen bontott cucc van szerintem
posta meg max 5-10ezer,egy jó szálljtmányozási céggel...
pl:itt van ez, igaz ő 20ezerért postázza,de ha te szerzel egy fuvarozót akkor ez simán a feléből megvan,vagy nézelődsz tovább az ebay.com/co.uk/de/it vagy ahol akarsz