Sziasztok!
Meg tudná valaki nekem mondani, hogy CR 125 98-as motorba mekkora főtengely csapágyak vannak?
Még nem szedtem ki, de cserések és nem találom sehol a méreteket, a manualokban sem.
Már megrendeltem a cuccokat, csak csapágyakat nem tudnak küldeni, aztán akkor megvenném csapágyboltban, ott is lehet KOYO-t kapni.
Előre is köszönöm!
Szia engem nagyon komolyan érdekelne a motor légyszives küld el a telefonszámod a 06205670679 számomra hogy tudnánk beszélni mert én elmennék a motorért
Bocs, csak elment a netem és nem tudtam felrakni a képet!
új gumik, új fékbetétek, új láncszett, újrahúzott nyereg, Motorikuson és esztétikailag is rendben van! Fix 250. Sopronba megtekinthető!
Hello mindenki.Nekem cr 125 1994-hez kéne vízpumpa latpát honnan tudnék olyat rendelni szerezni mert az előző tulaj szétbarmolta a lapát kulcsnyílását meg eltört 2 lapátot is róla?
Bekevered 20 as keverékre meg tolsz neki egy kis ricinust és nem fog meg ragadni az arol 2t-től sem.
A full szintetikus olajak közül mind jó! Nem nagyon kell rajta agyalni.
A légszűrőt kell tisztítani becsületesen.
Ma azon gondolkodtam, hogy vajon hány perc alatt ragadna meg egy 250es CR, ha arol 2t olajat öntenék bele? valakinek tapasztalat?
(még mielött valaki leolt még véletlenül se öntenék bele ilyet. :D )
Még egy olajjal kapcsolatos kérdés: az epres ipone olajok jók? Úgyértem elég rendesen, nem rakódik le stb? Vagy azok is nagyon hanyagolható dolgok? Eddíg 710es motult használtam, azzal összehasonlítva milyen az az olaj? tapasztalatok stb?
Akkor kicserélem a tárcsákat, betéteknek elég fura színük van, szerintem valami gagyi, és az koptatta el a tárcsát. Mondjuk szerintem még a gyári van rajta, azt már azért megérdemli, hogy 15 év után lecseréljem. Viszont tegnap előállt még egy probléma motorozás közben, a hátsó fékcső rögzítő műanyag eltört (vagy elvolt már, nem is figyeltem, kezdő vagyok crossmotorok terén) és a gumi kidörgölte a fékcsövet, elment a fék. 94-es cr féktárcsái jók a 96-osra?
Amugy az sok érte vagy kevés?:D meg hányas évjáratú lehet?