Mondjuk az autóm is 4ütemű benzines meg még OTTO is,de az még nem tiltott le soha semmilyen fordulaton.De a CRF ek tiltanak.De engem az érdekelne,hogy mindegyik évjáratú leszabályoz e?Nem értek hozzá azért kérdezem.Mert ha minden jól megy lehetőségem lesz egy 2006 modellre.
Elnézést skacok,hogy csak úgy a semmiből betoppanok csak egy kérdésem lenne mivel nem értek egészen hozzá.A kérdésem az lenne,hogy 4T be melyik évjárattól van tiltás a CRF be vagy az már eleve úgy kezdték gyártani?Még egyszer mondanám hogy nem értek hozzá mivel 2T m van.
Mi van meghúzva és mi kotyog? Egyszer van a féknyereg tartó, annak van egy csúszkája gondolom a lengővillán meg a hátsó keréktengely átmegy rajta! Aztán ezen van a féknyereg, és mivel általában úszónyergesek szoktak mozogni, bár vannak ott gumiharangok porvédelemre meg miegymásra, ha az szarrávan vagy nincs akkor kotyoghat
Most a nyiregyi srácokon a sor,hogy valami hasonlót rendezzenek! ott van Tura(pálya) mellette erdő,pazonyba is lehet menni valamit biztos ki tudnátok találni!
Majd meglátod milyen szép lesz, mikor eladom....
Tetszett a múlt szombati motorozás, szerintem jó kezdeményezésnek tűnik - talán az endurosabb rész egy kicsitt több lehetett volna.
Eladtam a henger szettet! Csak a gyári dobozszettem maradt meg!
Üdv.
Érdeklôdni szeretnék hogy mi a különbség a honda cr 80 és a cr 85 között?
Elôre is köszi
KROSSZ/ENDURO ALKATRÉSZ, RUHÁZAT, KIEGÉSZÍTŐ!
Majd meglátod milyen szép lesz, mikor eladom....
Tetszett a múlt szombati motorozás, szerintem jó kezdeményezésnek tűnik - talán az endurosabb rész egy kicsitt több lehetett volna.