Ehez annyit tudok hozzátenni, h ez igaz a 125ös kat.-ra is. Mikor motorvásárlás előtt voltam, próbálgattam ugye az eladó mocikat és mentem egy asszem 2000-es 125ös yz-vel. Lényegében egy oka volt, h miért nem azt vettem meg... B@szott erős... .
Hondából a "körpoweres" eléggé hirtelenül indul meg, az RC-s valamivel jobb, a gázállás-szenzoros RC-s nagyon tetszett. YZ 250-el még csak 2001-essel mentem, az is eléggé haragos, nem tetszett, de azt mondják mások is, hogy az újabbak finomabbak.
Hajtókar cserénél szokták faszán vissza(nem)tenni a lemezt a helyére stabilan, attól elkószál.
Szombaton meg vasárnap mentem egyet-egyet 03-as CR250-el, hát még mindig fos vagyok hozzá, de már ki mertem rajta nyitni a szemem, lehet, hogy veszek egyet. Vagy YZ-t.
elméletileg gyengébb lesz..igen az elősűRRítő tér nagyobb a lemez nékű
hétvégén megtréfált a jószág..megállt mint szög..nem is bánt haza majd leminden......a lemezből (valszinű) letőrtek darabok és megakasztották a főt sonkát...nikaszil,dugó és minden egyben maradt piszok mázlim volt
Nem csináltam, de a 2003-as CR250-esemben hiányzott az egyik oldali. Lajos bá szerint ez volt az egyik oka, hogy gyengébb volt, a hüvelyezés és a fals levegő szívás mellett
Szóval fene tudja, de gyengébb volt. SZERENCSÉRE.
jójó holnap lefényképezem! Én 5ezerre gondoltam ha úgy jó neked! találtam ilyet meghirdetve 10é szerintem az 5nem sok.Vannak idomok is ha érdekel (ha jól emlékszem kerestél sárvédőt is)!
Csövi mindenkinek! Nagyon szükségem lenne egy 2009 CRF450R service manualra! Ha valaki tud valamit hogy hol szerezhetem be, akkor dobjon már egy linket.
Köszi
DE ha választanom kéne Yamaha Yz 250 nekem volt 92-2006 közöttiek de mind maximálisan ott volt...minden téren ezaz igasság
jó vételt
Szombaton meg vasárnap mentem egyet-egyet 03-as CR250-el, hát még mindig fos vagyok hozzá, de már ki mertem rajta nyitni a szemem, lehet, hogy veszek egyet. Vagy YZ-t.
hétvégén megtréfált a jószág..megállt mint szög..nem is bánt haza majd leminden......a lemezből (valszinű) letőrtek darabok és megakasztották a főt sonkát...nikaszil,dugó és minden egyben maradt piszok mázlim volt
blokk széttol oszt majd többet látok
a válaszod
Szóval fene tudja, de gyengébb volt. SZERENCSÉRE.
ha csinátá mán ilyet akkó nyilatkozzá
95-ös 125 CR első villájába mennyi és milyen vizkozitású olaj kell?
Köszi.
Valaki tude cr 250-re 2006-ra nikasilos hengert ?
jó állapotú használt is érdekelne!
Köszi