Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo! nincs valakinek véletlenül egy hátsó féke cr-hez? nem kompletten, csak a hátsó féknyereg, még betét sem szükséges...
üdv,
Barnabás
Szia, ülésszivacsom van, új, sosem volt motoron, de huzat vagy hűtőre terelő sajnos nincs. Alig maradt már CR cuccom.
Hello!
Nincs véletlenül egy üléshuzatod és hűtőlégterelőd 2000-es, 125-ös CR-re?
ok, esetleg valami ötlet h hol találhatok berúgókart? mert az enyém egyenlő a nullával
thx
Szevasztok nincs valakinek eladó hátsó farok idomja 97-99 évjárathoz ?
Nekem is ilyen van, csak fekete.
Na, azért nem, mert a Foxnak a hátán a vesevédő rész fejlettebb megoldás, de a THOR (enyém) ennyiért szerintem nagyon kedvező, kétszer motoroztam benne mindössze, újszerű állapotban van. Ennyiért Polisport meg UFO meg ilyen kalibereket kapni.

De van egy ABE felnőtt térdvédőm is, 3 tépőzáras, 17ezer volt 3 éve, 6-ért bárki viheti, ha kell, nekem már Asterisk van.
Hát jah ugyan azt tudja mint a Fox..
Akkor én meg EZT
http://www.kepesmotor.hu/pance...
Sziasztok ajánlom figyelmetekbe!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
CRF250X hűtőjébe a hőgomba milyen méretű menettel rendelkezik?
Gyárilag egy csavar van a helyén, a ventilátorhoz akarok rakni egy hőgombát. Addig viszont nem szedném ki a csavart, amíg nincs meg a hőgomba...
Üdv: Tomi
Annak idején (10 hónappal ezelőtt) elkelt kb. 3 nap alatt. Ennyiért mondjuk nem csoda.
hali!
engem érdekelne a berúgókar hs még meg van?
Nekem van egy, de most nem leng mert neki van támasztva a szekrénynek! Meg ha lengne, akkor se kapnád meg! :D
1999-es évjáratú Cr 250-hez keresek lengővillát! Akinek van visííccson! :) Üdv
nekem lehet hogy van egy küld egy e mailt és elküldöm fotoba milyen van nekem
krosszmotorok.hu
Itt próbálkozz.
valakinek 96'-os 25ös CR-hez nincs elfekvőben 1 segédváz...?
Hello! Ha esetleg tud valaki 125-ös CR-hez (1996) rezót,az kérem szóljon.Előre is köszönöm
aszem a service manual 541 ml-t ír... de az a 97es modell...
Szasz...
elvileg már kész van!
én mostanában elég sokat tanyázok Németországban, de holnapra utánnakérdezek a hőkezelőnél és telefon kereslek a pontos infóval.
Hali!
Valaki le írná pontosan hogy hogy kell a cr-be fordított telósba a szimeringet cserélni és hogy mennyi olaj kell bele mert ez kifosta mindet
*ebay