Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja endúrózni . 125-ös.
nem hiszem go go ra megyek keves dom van mar ithon hazterek de Fasst monori versenyere ki nezzek meg igertem neki
Endúrózni? Ez hanyas?
Kecskeméten egy Tapír becenevű srác megtoldja neked olyan szépen, hogy ihaj. Kell telefonszám?
Nekem CR meg RM nyerget is újrahúzott, én választottam színt, és a szivacsot is pótolta, ahol megette az egér, profin megcsinálta darabját kemény 4500Ft-ért, plusz egy ezresért fújt rá "HONDA" feliratot, gyárinak néz ki.
Köszi, de sajnos nem az enyém hanem a tesómé. Szinte karcmentes állapotban van. Almádiban lakom majdnem ronis szomszédjában, és endúrózásra lesz használva a sas. Teleszkópharisnyát nem tudtok véletlenül mert sehol nem találok?
Szasztok! Van egy eladó cemoto üléshuzatom cr-re. Megvettem az 500-asra aztán nem jó. belevarratni nem akarok inkább eladom. Zsír új nem tudok vele mit kezdeni. Sztem a 125 meg 250-re majdnem az összesre jó. Ára:7500Ft ennyiért vettem +posta, ennyiért adom el írj ha érdekel.
Köszi szépen.
Ez olyan erős kifejezés, tekintve, hogy múlt vasárnap voltam ott életemben először, Faissttal egyetemben...
De nagyon megtetszett a süppedős homok, úgyhogy most is oda megyünk. Jönnél?
hali mindig ott vagytok vasarnap?
hm, csinos. (jó, hát még mindig inkább a feleségem, de azért lenne egy kis habozás... )
Nem tom, merre lax, de vasárnap gyere vele Bugyira
gratula mocihoz!
Na elhoztuk a gépet.
Nem csak kente fel is lett újítva.
Regisztrálj az Ebay.de -n és nézegesd elég sűrűn innen tudod a legolcsobban beszerezni vagy pedig bontóból
sziasztok nincs valakinek első tárcsája 96'-os cr-re ?Jó a crfé is 2008-ig ugyanaz
köszi
Jó oda az 5 is, csak nem úgy kell vele menni, mint egy 250-essel
Hát ha már megkopott akkor hiába van kenegetve akármivel

97-ben adták ki utoljára 6al, de szerintem mindegyik 25őre ráférne a 6 gang
1ik hawerom sokat endurozik és raktak bele 1 zsirzogombát mert annyira sokat megy lemossa és utána mindig benyomja zsirral meglehet oldani csak 1 furás de sztem hatásosabb ha szétszeded jah a telot megnéztem lazán ugyis olyan de rájöttem mér kemény gyurnom kell még rá de akkoris mindenképp nemárt neki a friss olaj és a kiganézás majd beleedződök
Persze ezt tudom. De ha nincs rajta zsírzószem akkor félévente nem árt szétszedni aztán megzsírozni, nem? Azt nem tudod hogy az újabbak tényleg 5 sebességesek?
remélem élőben is szép lesz. Akkor gondolom nincsenek rajta zsírzófejek.
Végülis van benne vmi.. De ez a CR pont jó!
lehet azon állitani,de ha ugyis magas nézni kell más gépet...
Persze, tudom h teljesen más téma mind a kettő.. De én nem vagyok vmi magas srác szóval EXC felejtős, meg nagyon drága nekünk az.
hm...cbr és cr,pontosabb nevén crf230 két külön fogalom nem volt ilyenem nem mentem még vele,de szerintem szar! punk-tum olvas vissza ha többet karsz tudni rola ja és amennyiért adják jobban jársz egy exc-vel vagy bármivel
Sziasztok!
Apummal bementünk egyik nap a Honda Szabó márkakereskedésbe, nézni nekem nagyobb teljesítményű motort.. a CBR - t , meg a 230 - s CR - t, olcsóbban el lehetne hozni a CR 230 - st! Nekem bőven elég lenne, mivel terepen teljesen kezdő vagyok! Tudtok nekem írni róla pár sort? Nem nagyon tudok róla semmit..