Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keme mit ír a könyv?
Nem tudok nyilatkozni, mert még nem raktam bele de az a 10W is olyan mint a pisi. De az hogy nem tud rajta szinte semmit álltani az inkább a koszos olaj hibája mint a nem megfelelő sűrűségé. Jó lenne tudni mi a gyári ajánlás.
köszike mindenkinek pályán használom hobbi verenyekre a 10w sztem jolesz nemtom az apriliámba 5w-t raktam és az non puha pályán majd meglátom mennyivel lesz jobb rosszabb nm hiszem h lesz 13-ig még ezzel meek aztán sztem szétszedem
én anno a kx-be 10w raktam,és borzasztoan kemény volt
Az utolsó mondat nem lett túl értelmes de a lényeg ott van
durván 0,5 dl kell száranként,de pontosan nem tudom,sürüségre pedig az 5w az aranyközéput szerintem se nem puha se nem kemény,persze attol függ mire használod a gépet
Nem tudom mi a gyári ajánlás én 10w-set vetem. De még nem raktam be mert a szár megtisztításával elállt az olajfolyás, így az olaj és az új szimering pihen a fiókban.

Neked szerintem nyugodtan rakj bele 10eset, de legjobb lenne ha előtte szétszednéd és alaposan kipucolnád.
Ha nagy felújítás lesz akkor szerintem e-bay-el sokat spórolhatsz. Persze ha a lóvé nem számít akkor Magyarországon is kapsz mindent.
ezt nemértem biztos velem van a baj de nekem soha senki nem válaszol
Hello!
majd ha már tudsz kb árat h 1 teljes felújítás mennyibe fájna azt beírhatnád ide
köszi előre is
www.pinkmotors.hu itt megtalálsz midnent
Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni hogy, hol tudom beszerezni/rendelni motorfelújításhoz cuccokat, (95) cr 250-ről lenne szó, minden érdekel: főtengely, hajtókar...stb télen darabokba lesz szegény

köszi előre is a segítséget!
Nekem 13/52 volt rajta de mivel már kopottak voltak ezért előre vetem egy 12est a hátsót meg lemartam 48ra. A váltózás nem érezhető. Ha kiszámolód az áttételt akkor rajősz, hogy nem jelentős a különbség. Ha hátra mondjuk csak 40es kereket raknál akkor lenne 1:3 az áttétel a gyári pedig 1:4 közelében van. Ezt azért már észre lehetne venni.
hy!a gyári valóban 13/53 nekem 13/51 van és nem lassu egyáltalán sztem sokat nm hiszem h csöken a sebesség de erősebb lesz nekemis lenne 1 kérdésem h cr 125-be elsőtelokba mennyi és milyen sűrű olaj kéne (70 kg vok) sztem ami most benne van az elég kemény mert a lábtartot ha nyomogatom le akk elméletileg mind2 telonak lekéne menni egyszerre de nekem csak a hátso mozog meg kivan tekerve a legpuhábbra 1et van betekerve és ugyis éppen jo ha full kitekerném akk pont jo lenne kb
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek, hogy milyen áttételt használot cr 125-ösön, mert nekem most 13-46 van rajta, de azt olvastam,hogy a gyári első lánckerék 13 a hátsó 53 -as? Nem tudom eldönteni, hogy milyen erős és mennyire lassul meg a gép! Ha tudtok segítsetek a döntésemben! Köszi!
hi.

van itt egy kis outlet vasarlehetoseg, ismeri valaki a bull markat? milyen ez a 15ezres buko, meg a mezek ?

http://mxoutlet.hu/
hali
a berugó tengely végén meg a rajta lévőfogaskeréken van egy-egy pötty azt kell egy irányba állitani,utánna a rugot beakasztani ,összerakni,és a gyári előfeszitésed lesz.
a festés megvolt full felvan ujitva a moci vázis blokkis ..... hameg lenne pénz akk vennék 1be 1 ujat de nincs nemtom azis lényeges végülis h szebb legyen mert ami igaz az igaz h jobban teccik az aluvázas de ráér még 1 darabig ezzel megtanulok aztán ha lesz mani akk lesz uj moci is ugyis hamarosan elajjuk a házat jupii de várom azt a napot
mindenkinek a saját dolga,hogy hogyan alakitja a motorját,de szerintem jobban jársz ha ujrafested a vázat,dobsz rá uj utángyártott müanyagokat+egy pár matrica ha már a külsö ennyire fontos,mert gondolom azért akarsz aluvázat mert jobban tetszik,viszont amit én irtam fele annyibol vagy még kevesebböl kijön a többi meg tedd el,mert ha beszarik valami,jo az ha van tartalék persze ha a lové nem lényeg akkor más a dolog
pontosan erre gondoltam kiis pontosan az a Bencsik vagy (mi)? mert nemsűrűn vok itt és nm tom
hy! csak nem arra gondolsz hogy belerakod egy aluvázba ablokkod?! mert akkor bencsiknél is van váz +idomjai is meg minden ami egy ilyen müvelethez szükséges!
sziasztok lenne 1 fontos kérdésem :ha bemegyek a hondaboltba akkor lehet rendelni olyant h vázat csak a vázat meg hozzá az idomok ,tank, ülés ...stb és ha igen akkor menyibe fájna? kicsit lehet h zakkantnak hisztek de nm baj sokat nm tévedtek ...xd
sziasztok
ha esetleg érdekel valakit: http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Köszi. Már alig hiányzik pár lap a könyvből