Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó eséllyel megvan kopva vagy kifelejtetek egy lemezt. Menet közben nem csúszik meg?
Esetleg nézd meg a bovdent nem-e feszűl alaphelyzetben is.
Nemigazán. Csak kaparó kerékel lehet elindulni.
Hali. csusztatni se tudod a kuplungot?
Hello!
A kuplung a cr-en direkt olyan a kuplung hogy elkezdem kiengedni a és az alején nem fog semmit, és utána meg hirtelen megindul? Vagy lamella cserés? Szerintem gyárilag ilyen, de ha valaki tudja az írja meg. Kössz.
Nem tudjátok esetleg, hogy buksihoz hol lehet shieldet kapni?
amugy most nézem te szekszárdi vagy...én tolnai amugy meg szerintem crf 450x-t vegyél ha mindeképp x-eset akarsz
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
ha esetleg crf-r is érdekel, pöpec állappotban van, és 2005ös létére olcsó szerintem.
Szia !

Én nemrég vettem egy 250x-et(05' évjárat) a kezelhetősége , és a mentetulajdonsága szerintem kiválló, a szervizigényről nem tudok még mondani semmit mivel nem rég óta van meg, mondjuk én azt hallottam mindenkitől, hogy szervizigényes.
Az alkatrészek viszont nem tartoznak az olcsó kategória közé. Holnap viszem szerelőhöz, és többet tudok árilag mondani mert hengerfejet,szelephimbát.dugót, vezérműtengelyt stb. kell cserélni :S... olaj oFF.(nem az én hibámból) :D ja, és a megbizhatóság... hát ha HONDA sztem már rossz nem nagyon lehet
Sziasztok!

Mostanság szeretnék egy crf250x vagy 450x endúrómocit venni....tapasztalatokat szeretnék gyűjteni.
Légyszi aki ismeri írjon pár sort a mociról.... menettulajdonságok.... kezelhetőség... szervizigény.... alkatrészellátottság.... alkatrészár.... megbizhatóság.... stb...

Köszönöm szépen előre is!
sajnos Bugyin nem készült videó múlt vasárnap rólam, de az adatlapomon van egy kevés filmecske, na, kb. olyan kezdő szinten nyomom. Faisst egy körön kettőt ver rám
jol teszed tisztelet erte
Igen, csaj Faisst másokkal versenyez, én meg a folytonos elesés utáni vágyammal

...szóval nem, én nagyon hobbi szinten nyomom a crosst, tavaly december óta.
te is versenyzel mint Fasst?
az jo eltem Canadaban 3evet kicsit bszelek azt is
Svédül annyit tudok, hogy min rumpa
(az angolt jobban vágom)
Svedorszagban egy kis varosban.de jarkalok erre arra vilagban
szándékomban áll...ha nem jön közbe semmi, megyek
Hát hol laksz te tulajdonképpen?
Fasst versenyere is igy keszulok ki menni iga monor az mar kozelebb lesz odda jossz?
hat eddig jol hangzik:)nem lehet rosszabb mint mexikoba atmeni egyik varosbol egy masikba mocival
Minden tiszteletem a tiéd, ember. It is really difficult to get there
Talán Kecskemétről BP-re tartó buszról átszállva egy Dabas-Inárcs-Kakucs-Újhartyánira... vagy nem tudom...
hat mive incs mas eppen akkor mert is ne ,saja ez van
Te Kakucsra tömegközlekedéssel akarsz eljutni? Vagy mi?
kiraly kerdes kecsorol hogy jutok odda mert Most pest utna balcsi utana kecso es kakucs so suru progi es kakucsra tomeg kozlekedes szet:D
Az se lesz túl messze...Kakucs-Bugyi kb. 20km. Én meg félúton lakom