Hello!
A kuplung a cr-en direkt olyan a kuplung hogy elkezdem kiengedni a és az alején nem fog semmit, és utána meg hirtelen megindul? Vagy lamella cserés? Szerintem gyárilag ilyen, de ha valaki tudja az írja meg. Kössz.
Én nemrég vettem egy 250x-et(05' évjárat) a kezelhetősége , és a mentetulajdonsága szerintem kiválló, a szervizigényről nem tudok még mondani semmit mivel nem rég óta van meg, mondjuk én azt hallottam mindenkitől, hogy szervizigényes.
Az alkatrészek viszont nem tartoznak az olcsó kategória közé. Holnap viszem szerelőhöz, és többet tudok árilag mondani mert hengerfejet,szelephimbát.dugót, vezérműtengelyt stb. kell cserélni :S... olaj oFF.(nem az én hibámból) :D ja, és a megbizhatóság... hát ha HONDA sztem már rossz nem nagyon lehet
Mostanság szeretnék egy crf250x vagy 450x endúrómocit venni....tapasztalatokat szeretnék gyűjteni.
Légyszi aki ismeri írjon pár sort a mociról.... menettulajdonságok.... kezelhetőség... szervizigény.... alkatrészellátottság.... alkatrészár.... megbizhatóság.... stb...
sajnos Bugyin nem készült videó múlt vasárnap rólam, de az adatlapomon van egy kevés filmecske, na, kb. olyan kezdő szinten nyomom. Faisst egy körön kettőt ver rám
Minden tiszteletem a tiéd, ember. It is really difficult to get there
Talán Kecskemétről BP-re tartó buszról átszállva egy Dabas-Inárcs-Kakucs-Újhartyánira... vagy nem tudom...
Esetleg nézd meg a bovdent nem-e feszűl alaphelyzetben is.