Ha valaki megveszi a crossmocim (bár pont ma akadt rá egy jelölt, akinek szívesen oda is adnám), az megkapja ingyen...vagy jutalék a közvetítőnek, aki vevőt hoz
Mint Dr. X-nek, nekem is van egy gonosz tervem, amit évekig forraltam a titkos laboratóriumom mélyén...miszerint 2ezer magyar Forintért értékesítem a CD-m másolatait...
Mivel még senki nem tette meg ezért majd én leszek az a pofátlan aki megkérdezi, hogy megosztod- e velünk a cd-det? Esetleg egy link vagy torrentfile ahonnan letölthető?
Tegnap mentem egy KX250-essel, ami jelentősen barátságosabb, mint Faisst vadállata...esküszöm TETSZETT. Pedig nagy 125 fanatikus vagyok...
Na, ott is volt nagy farokcsóválás
keme- szoktál ugatni? egyébként lehet 4T-ket is otthon szerelni, csak kicsit hosszabb ideig tart, kicsit bonyolultabb, több a hibalehetőség, több szakismeret kell hozzá...meg kicsit drágább! Igaz, nagyobb biznisz van benne, mint a 2T motorokban, mert több a forgó-mozgó-kopó alkatrész.De akkor is éljen a 2T!
Túrácska szerveződik a jóbarátok topicban.
Érdekel?
Nem tudja valaki milyen szimering kell a berúgókarhoz? Honda cr-ről lenne szó, 95-ös!
Köszi előre is!
Na, ott is volt nagy farokcsóválás
2T forever